Tietosuojakäytäntö

Tietosuojalauseke
==============

Voimaantulopäivä: Lokakuu 09, 2018

prayerguide ("me", "me" tai "meidän") ylläpitää https://everydayprayerguide.com/
verkkosivusto (jäljempänä 'palvelu').

Tällä sivulla kerrotaan käytännöistä, jotka koskevat keruuta, käyttöä ja
henkilötietojen paljastaminen, kun käytät Palvelumme ja valintasi
liittyy kyseisiin tietoihin. Tietosuojakäytäntöämme hallinnoi
rukousopas on [TermsFeed Privacy Policy Generator] (https://termsfeed.com)
/ Yksityisyyden-politiikan / generaattori /).

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua sinä
suostumaan tietojen keräämiseen ja käyttöön tämän politiikan mukaisesti.
Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, siinä käytetyt termit
Tietosuojakäytännöllä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme,
saatavana osoitteesta https://everydayprayerguide.com/

Määritelmät
----

* Palvelu

Palvelu on https://everydayprayerguide.com/ verkkosivusto, jota ylläpitää prayerguide

* Henkilökohtaiset tiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan elävän yksilön tietoja, jotka voidaan tunnistaa
noista tiedoista (tai niistä tai muista tiedoista, jotka ovat joko meidän
hallussa tai todennäköisesti joutuvat hallussaan).

* Käyttötiedot

Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko käytöllä
Palvelu tai itse Palveluinfrastruktuuri (esimerkiksi
sivuvierailun kesto).

* Keksit

Evästeet ovat laitteeseen (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen) tallennettuja pieniä tiedostoja.

Tietojen kerääminen ja käyttö
----------

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin
tarjota ja parantaa palvelumme sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Henkilötiedot
*************

Palveluamme käytettäessä voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti
tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai tunnistamaan
("Henkilökohtaiset tiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot voivat sisältää, mutta eivät
rajoitettu:

* Sähköpostiosoite
* Etunimi ja sukunimi
* Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot
**********

Voimme myös kerätä tietoja siitä, kuinka Palveluun pääsee ja sitä käytetään (”Käyttö
Data ”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi
Internet Protocol -osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selaimen versio,
palvelumme sivut, joissa vierailet, vierailun aika ja päivämäärä,
sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoosit
tietoja.

Seuranta & evästeiden tiedot
************

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksesi toimintaamme
Palvelu ja meillä on tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa ja joissa voi olla nimettömiä
yksilöllinen tunniste. Evästeet lähetetään selaimeen verkkosivustolta ja tallennetaan
laitteellasi. Käytetään myös muita seurantatekniikoita, kuten majakat,
tunnisteet ja skriptit tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä parantamiseksi ja analysoimiseksi
palvelumme.

Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan milloin
eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et ehkä ole
pystymme käyttämään joitain osia palvelustamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

* Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästeitä palvelumme ylläpitämiseen.
* Ensisijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -sovelluksia muistaaksesi valintasi
ja erilaisia ​​asetuksia.
* Turvaevästeet. Käytämme turvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttö
----

rukousopas käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

* Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
* Ilmoittaa sinulle palvelumme muutoksista
* Jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin milloin
päätät tehdä niin
* Tarjoa asiakaspalvelua ja tukea
* Antaa analyysi tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa
palvelu
* Palvelun käytön seuraamiseksi
* Tunnistaa, estää ja puuttua teknisiin ongelmiin

Tietojen siirto
------

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää - ja
ylläpidetään - tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltion, provinssin, maan tai maan ulkopuolella
muu hallituksen lainkäyttövalta, jossa tietosuojalait voivat poiketa
ne, jotka ovat lainkäyttöalueellasi.

Jos sijait Intian ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja,
Huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Intiaan ja
käsittele se siellä.

Hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja sen jälkeen, kun lähetät sen
tiedot edustavat suostumustasi siirtoon.

rukousoppi ryhtyy kaikki kohtuullisen tarpeelliset toimenpiteet varmistaaksesi, että tietosi
kohdellaan turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä mitään siirtoa
henkilökohtaisista tiedoistasi tapahtuu organisaatiolle tai maalle, ellei
käytössä on riittävä valvonta, mukaan lukien tietosi ja
muut henkilökohtaiset tiedot.

Tietojen luovuttaminen
------

Lakisääteiset vaatimukset
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

rukousopas voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että sellainen
toiminta on välttämätöntä

* Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
* Suojella ja puolustaa rukousoppaan oikeuksia tai omaisuutta
* Estääksesi tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä
palvelu
* Palvelun tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi
* Suojautua lailliselta vastuulta

Tietojen turvallisuus
------

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, ettei mikään menetelmä
siirto Internetin välityksellä tai elektronisen tallennusmenetelmän avulla on 100% turvallista.
Pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilökohtaisten suojelemiseksi
Tiedot, emme voi taata sen ehdotonta turvallisuutta.

Palveluntarjoajat
------

Voimme palkata palveluitamme ulkopuolisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä
(”Palveluntarjoajat”), tarjota Palvelua puolestamme, suorittaa
Palveluihin liittyvät palvelut tai auttaaksemme meitä analysoimaan palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden suorittamiseksi
tehtäviä meidän puolestamme, ja olemme velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä sitä muihin tarkoituksiin
tarkoitus.

Linkkejä muille sivuille
-------

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme ylläpitä. Jos
napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle.
Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt.

Meillä ei ole hallintaa eikä ota vastuuta sisällöstä ja yksityisyydestä
minkä tahansa kolmannen osapuolen sivuston tai palvelun käytännöt tai käytännöt.

Lasten tietosuoja
------

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme kerää tietoisesti keneltäkään henkilökohtaisia ​​tietoja
alle 18-vuotiaita. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät sen
lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos meistä tulee
tiedämme, että olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja lapsilta ilman varmennusta
vanhempien suostumuksella, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme nämä tiedot omasta
palvelimia.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön
----------

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista
muutokset lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palvelumme, etukäteen
muutoksen voimaantuloon ja päivitä yläosassa oleva "voimaantulopäivä"
tämä tietosuojakäytäntö.

Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.
Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tässä
sivu.

Yhteystiedot
----

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

* Vierailemalla tällä sivulla verkkosivuillamme: https://everydayprayerguide.com/contact-
meitä /

Mainokset