20 Raamatun jaetta ahdistusten aikana

Treffi:

Jaa viesti:

Tänään käsittelemme 20 Raamatun jaetta koettelemusten aikana. Kun meillä on suuria koettelemuksia ja kun menemme tulen läpi, pyhien kirjoitusten on ymmärrettävä, että se ei polta meitä. Lohdun löytäminen vaikeuksien aikana on yksi laadukkaimmista läpimurron jälkeen, mutta vaikea löytää. Koettelemusten aikana rukoukset voivat auttaa meitä löytämään lohtua ja voimaa pitääksemme toivomme elossa.

Raamattu tarjoaa niin monia jakeita, jotka voivat auttaa meitä löytämään voimaa erityisesti surun ja tuskan hetkellä. Tämän päivän artikkelissa korostamme 20 Raamatun jaetta koettelemusten aikana. Käytä näitä Raamatun jakeita rukoillaksesi voimaa ja lohtua. Herra on kanssasi.

1. Jaakob 1:12

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Autuas se mies, joka pysyy lujana koettelemuksessa, sillä kun hän on kestänyt koetuksen, hän saa elämän kruunun, jonka Jumala on luvannut niille, jotka häntä rakastavat.


2. Jaakob 1: 2-8

Pitäkää kaiken ilona, ​​veljeni, kun kohtaatte kaikenlaisia ​​koettelemuksia, sillä te tiedätte, että uskonne koetteleminen tuottaa lujuuden. Ja olkoon lujuuden täysi vaikutus, jotta olisit täydellinen ja täydellinen, ilman mitään puutetta. Jos joltakin teistä puuttuu viisautta, anokoon hän Jumalalta, joka antaa kaikille anteliaasti ja moittimatta, niin se hänelle annetaan. Mutta anokoon uskossa, epäilemättä, sillä epäilevä on kuin meren aalto, jota tuuli ajaa ja heittelee.

3. Roomalaiset 5: 2-5

Hänen kauttaan olemme myös saaneet uskon kautta pääsyn tähän armoon, jossa me seisomme, ja iloitsemme Jumalan kirkkauden toivossa. Sen lisäksi me iloitsemme kärsimyksistämme tietäen, että kärsimys tuottaa kestävyyttä ja kestävyys luonnetta ja luonne toivoa, eikä toivo saa meidät häpeään, koska Jumalan rakkaus on vuodatettu sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille on annettu.

4. 2 Kor. 1: 3-4

Siunattu olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, laupeuden Isä ja kaiken lohdutuksen Jumala, joka lohduttaa meitä kaikissa ahdistuksissamme, jotta voimme lohduttaa niitä, jotka ovat missä tahansa ahdingossa, sillä lohdulla, jolla Jumala lohduttaa meitä itseään.

5. Jaakob 1: 1-6

Jaakob, Jumalan ja Herran Jeesuksen Kristuksen palvelija, hajallaan oleville kahdelletoista heimolle: Tervehdys. Pitäkää kaiken ilona, ​​veljeni, kun kohtaatte kaikenlaisia ​​koettelemuksia, sillä te tiedätte, että uskonne koetteleminen tuottaa lujuuden. Ja olkoon lujuuden täysi vaikutus, jotta olisit täydellinen ja täydellinen, ilman mitään puutetta. Jos joltakin teistä puuttuu viisautta, anokoon hän Jumalalta, joka antaa kaikille anteliaasti ja moittimatta, niin se hänelle annetaan.

6. Roomalaisille 8:35

Kuka erottaa meidät Kristuksen rakkaudesta? Tuleeko ahdistus, vai ahdistus, vai vaino, vai nälänhätä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?

7. 1. Pietari 1: 6-7

Tästä sinä iloitset, vaikka nyt, tarvittaessa hetken aikaa, useat koettelemukset ovat olleet murheellisia, jotta uskosi koetellun aitouden – joka on kalliimpi kuin kulta, joka katoaa tulessa koeteltuna – havaitaan olevan tuloksena. ylistykseksi ja kunniaksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä.

8. Moos. 7:19

Ne suuret koettelemukset, jotka silmäsi näkivät, merkit, ihmeet, voimallinen käsi ja ojennettu käsivarsi, joilla Herra, sinun Jumalasi, vei sinut ulos. Niin tekee Herra, sinun Jumalasi, kaikille kansoille, joita sinä pelkäät.

9. Matt. 24:21

Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jollaista ei ole ollut maailman alusta tähän päivään asti, eikä tule koskaan olemaan.

10. Jesaja 55: 8-9

Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra. Sillä niin kuin taivaat ovat korkeammat kuin maa, niin ovat minun tieni korkeammat kuin teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne.

11. Daniel 9:27

Ja hän tekee väkevän liiton monen kanssa yhdeksi viikoksi, ja puoleksi viikosta hän lopettaa teurasuhrit ja uhrit. Ja kauhistusten siivelle tulee se, joka tekee autioksi, kunnes määrätty loppu vuodatetaan hävittäjälle.

12. Jeremia 31: 31-34

Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin minä teen Israelin heimon ja Juudan huoneen kanssa uuden liiton, en sen liiton kaltaisen, jonka tein heidän isiensä kanssa sinä päivänä, jolloin tartuin heidän käteensä tuokaa heidät pois Egyptin maasta, minun liittoni, jonka he rikkoivat, vaikka minä olin heidän miehensä, sanoo Herra. Mutta tämä on se liitto, jonka minä teen Israelin heimon kanssa niiden päivien jälkeen, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisällensä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä. Ja minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani. Eikä kukaan enää opeta lähimmäistänsä ja kukin veljeään sanoen: 'Tunne Herra', sillä he kaikki tuntevat minut, pienimmästä suurimpaan, sanoo Herra. Sillä minä annan anteeksi heidän syntinsä, enkä enää muista heidän syntiään.

13. Psalmi 89: 20-25

Olen löytänyt Davidin, palvelijani; pyhällä öljylläni minä olen voidellut hänet, niin että käteni on vahva hänen kanssaan. myös minun käsivarteni vahvistaa häntä. Vihollinen ei saa hänen kavaltaan; jumalaton ei saa nöyrtyä häntä. Minä murskaan hänen vihollisensa hänen edessään ja lyön alas ne, jotka häntä vihaavat. Minun uskollisuuteni ja rakkauteni on hänen kanssaan, ja minun nimessäni hänen sarvensa korotetaan.

14. Mooseksen kirja 17: 1-8

Kun Abram oli yhdeksänkymmentäyhdeksän vuoden vanha, Herra ilmestyi Abramille ja sanoi hänelle: "Minä olen Jumala Kaikkivaltias; vaeltakaa minun edelläni ja olkaa nuhteeton, jotta voisin tehdä liittoni välilläni ja teidän välillänne ja lisätä teidät suuresti." Sitten Abram lankesi kasvoilleen. Ja Jumala sanoi hänelle: "Katso, minun liittoni on sinun kanssasi, ja sinusta tulee kansojen paljouden isä. Sinun nimeäsi älköön enää olko Abram, vaan sinun nimesi olkoon Abraham, sillä minä olen tehnyt sinusta kansojen paljouden isän.

15. Mooseksen kirja 15: 9-17

Hän sanoi hänelle: "Tuo minulle kolmevuotias hieho, kolmivuotias naaraspukki, kolmivuotias pässi, turlikyhky ja nuori kyyhkynen." Ja hän toi hänelle kaikki nämä, leikkasi ne puoliksi ja asetti molemmat puolet toisiaan vasten. Mutta hän ei leikannut lintuja kahtia. Ja kun petolinnut laskeutuivat raatojen päälle, Abram ajoi ne pois. Auringon laskiessa syvä uni vaipui Abramille. Ja katso, pelottava ja suuri pimeys lankesi hänen päällensä. Silloin Herra sanoi Abramille: "Tiedä varmasti, että sinun jälkeläisesi tulevat olemaan muukalaisina maassa, joka ei ole heidän ja että he ovat siellä palvelijoita, ja he kärsivät neljäsataa vuotta.

16. Nehemia 9:10

Ja teit tunnustekoja ja ihmeitä faraota ja kaikkia hänen palvelijoitaan ja koko hänen maansa kansaa vastaan, sillä sinä tiesit, että he toimivat ylimielisesti isiämme vastaan. Ja teit itsellesi nimen, kuten se on tänäkin päivänä.

17. Tuomarit 2:1

Nyt Herran enkeli nousi Gilgalista Bokimiin. Ja hän sanoi: "Minä toin teidät Egyptistä ja toin teidät siihen maahan, jonka olen vannonut antamaani teidän isillenne. Sanoin: 'En koskaan riko liittoani kanssasi,

Jeremia 18:34

Juudan päämiehet, Jerusalemin virkamiehet, hoviherrat, papit ja kaikki maan kansa, joka kulki vasikan osien välillä.

19. 2 Aikakirja 13:5

Eikö sinun pitäisi tietää, että Herra Israelin Jumala antoi Israelin kuninkaaksi ikuisiksi ajoiksi Daavidille ja hänen pojilleen suolaliiton kautta?

20. 2 Aikakirja 6:16

Sentähden, oi Herra, Israelin Jumala, pidä palvelijallesi, isälleni, Daavidille, mitä olet hänelle luvannut ja sanonut: 'Sinulta ei puutu miestä, joka istuisi edessäni Israelin valtaistuimella, jos vain poikasi tarkkaavat heidän tiensä, vaeltamaan minun lakini mukaan, niin kuin sinä olet vaeltanut ennen minua.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedum
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...