20 Raamatun jaetta rukoilemaan orjuutta vastaan

Treffi:

Jaa viesti:

Tänään käsittelemme 20 Raamatun jaetta rukoilemaan orjuutta vastaan. Orjuus on orjuutta, tilanne, jossa miehen omistaa toinen henkilö, joka on voimakkaampi. Ihminen voi olla paholaisen orja. Ihminen voi olla synnin orja. Ja ennen kuin mies on vapautettu orjuuden linnoituksesta, mikään ei toimi hänelle. Jumalan tarkoitus ei täyty sellaisen ihmisen elämässä. Siksi mies on vapautettava orjuudesta.

Raamattu tarjoaa niin monia jakeita, joita voidaan käyttää rukoillessa orjuutta vastaan. Tässä artikkelissa tutkimme 20 Raamatun jaetta, joiden avulla voit rukoilla orjuutta vastaan. Päätän taivaan valtuudella, että jokainen orjuuden ote elämässäsi rikotaan tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.

1. Mooseksen kirja 25:44-46

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Mitä tulee palvelijoihinne ja naisorjiin, joita teillä voi olla: voit ostaa mies- ja naisorjia ympärilläsi olevien kansojen joukosta. Voit myös ostaa muukalaisilta, jotka asuvat luonasi ja heidän kanssasi olevilta heimoilta, jotka ovat syntyneet maassasi, ja he voivat olla sinun omaisuuttasi. Voit testamentata ne pojillesi periksi ikuiseksi omaisuudeksi. Voit tehdä heistä orjia, mutta veljiäsi Israelin kansaa ette saa hallita, toisianne armottomasti.


2. Tit. 2: 9-10

Palvelijoiden tulee olla kaikessa alistuvia omille herroilleen; heidän tulee olla miellyttäviä, ei riiteleviä, ei ryösteleviä, vaan osoittavat kaikkea hyvää, jotta he kaikessa kaunistaisivat Jumalan, meidän Vapahtajamme, oppia.

3. Exodus 21: 20 - 21

Kun mies lyö orjaansa, olipa hän miestä tai naista, sauvalla ja orja kuolee hänen kätensä alle, hänelle on kostettava. Mutta jos orja selviää päivän tai kaksi, häntä ei tule kostaa, sillä orja on hänen rahansa.

4. Exodus 21: 1 - 6

Nämä ovat nyt ne säännöt, jotka sinun tulee asettaa heille. Kun ostat heprealaisen orjan, hän palvelee kuusi vuotta, ja seitsemäntenä hän lähtee ilmaiseksi, ilman mitään. Jos hän tulee sinkkuna, hän lähtee yksin; jos hän tulee naimisiin, hänen vaimonsa lähteköön hänen kanssaan. Jos hänen isäntänsä antaa hänelle vaimon ja tämä synnyttää hänelle poikia tai tyttäriä, olkoon vaimo ja hänen lapsensa hänen isäntänsä, ja hän lähteköön yksin. Mutta jos orja sanoo selvästi: 'Rakastan herraani, vaimoani ja lapsiani; En mene ulos vapaana.

5. 1.Timoteukselle 6: 1-2

Kaikki, jotka ovat orjina ikeen alla, pitäkööt omia herrojaan kaiken kunnian arvoisina, jottei Jumalan nimi ja opetus joutuisi herjauksen kohteeksi. Ne, joilla on uskovat mestarit, eivät saa olla epäkunnioittavia sillä perusteella, että he ovat veljiä; pikemminkin heidän on palveltava sitä paremmin, koska ne, jotka hyötyvät heidän hyvästä palvelustaan, ovat uskovia ja rakkaita. Opeta ja kannusta näitä asioita.

6. Moos. 5:15

Muista, että olit orja Egyptin maassa, ja Herra, sinun Jumalasi, vei sinut sieltä ulos väkevällä kädellä ja ojennetulla käsivarrella. Sen tähden Herra, sinun Jumalasi, käski sinua viettämään lepopäivää.

7. Luukas 12: 47–48

Ja se palvelija, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei valmistautunut tai toiminut hänen tahtonsa mukaan, saa ankaran pahoinpitelyn. Mutta se, joka ei tiennyt ja teki sen, mikä ansaitsi pahoinpitelyn, saa kevyen lyönnin. Jokaiselta, jolle paljon on annettu, vaaditaan paljon, ja siltä, ​​jolle on paljon uskottu, vaaditaan enemmän.

8. Efesolaisten 6: 5-9

Palvelijat, olkaa tottelemaan maallisia herrojanne pelolla ja vapisten, vilpittömällä sydämellä, kuten Kristuksen tavoin, älkääkä silmänpalveluksessa, ihmisten miellyttäjinä, vaan Kristuksen palvelijoina, tehden sydämestänne Jumalan tahdon, palvelemalla hyvällä tahdolla niin kuin Herraa eikä ihmistä, tietäen, että mitä hyvänsä joku tekee, sen hän saa takaisin Herralta, olipa hän orja tai vapaa. Mestarit, tehkää samoin heille ja lopettakaa uhkailunne, tietäen, että hän, joka on sekä heidän Mestarinsa että teidän Mestarinne, on taivaassa ja ettei hän ole puolueellinen.

9. Roomalaiset 6: 5-6

Sillä jos olemme liittyneet hänen kanssaan hänen kaltaisessa kuolemassaan, olemme varmasti hänen kanssaan yhtäläisiä hänen kaltaisessa ylösnousemuksessa. Tiedämme, että vanha minämme ristiinnaulittiin hänen kanssaan, jotta synnin ruumis tuhoutuisi, ettemme enää olisi synnin orjia.

10. Mooseksen kirja 25:1-8

Herra puhui Moosekselle Siinain vuorella sanoen: "Puhu Israelin kansalle ja sano heille: Kun tulette siihen maahan, jonka minä annan teille, niin maan tulee viettää sapattia Herralle. Kuusi vuotta kylvä peltosi ja kuusi vuotta leikkaa viinitarhaasi ja kerää sen hedelmiä, mutta seitsemäntenä vuonna olkoon maan lepopäivä, Herran sapatti. Älä kylvä peltoasi äläkä leikkaa viinitarhaasi. Älä leikkaa sitä, mikä kasvaa itsestään, äläkä poimi rypäleitä riisutusta viiniköynnöksestäsi. Se on maalle juhlallisen lepovuosi.

11. Moos. 23: 15-16

Älä anna hänen herralleen orjaa, joka on paennut isäntänsä luota sinulle. Hän asuu sinun kanssasi, sinun keskelläsi, paikassa, jonka hän valitsee yhdestä kaupungistasi, missä se hänelle sopii. Et tee häntä väärin.

12. Moos. 15:12

Jos veljesi, heprealainen mies tai heprealainen nainen, myydään sinulle, hän palvelee sinua kuusi vuotta, ja seitsemäntenä vuonna päästä hänet vapaaksi luotasi.

13. Apostolien teot 17:26

Ja hän teki yhdestä miehestä jokaisen ihmiskunnan asumaan kaikkialla maan päällä, määrittäen heille varatut ajanjaksot ja asuinpaikan rajat.

14. Mooseksen kirja 9: 25

Hän sanoi: "Kirottu olkoon Kanaan; hän on palvelijoiden palvelija veljilleen."

15. Luukas 16:13

Yksikään palvelija ei voi palvella kahta herraa, sillä hän joko vihaa toista ja rakastaa toista tai hän on omistautunut toiselle ja halveksii toista. Et voi palvella Jumalaa ja rahaa."

16. Mooseksen kirja 19:20

Jos mies makaa seksuaalisesti naisen kanssa, joka on orja, joka on määrätty toiselle miehelle ja jota ei ole vielä lunastettu tai vapautettu, on tehtävä ero. Heitä ei saa surmata, koska hän ei ollut vapaa.

17. Gal. 3:28

Ei ole juutalaista eikä kreikkalaista, ei orjaa eikä vapaata, ei ole miestä ja naista, sillä te olette kaikki yhtä Kristuksessa Jeesuksessa.

18. 1. Pietari 2:18

Palvelijat, olkaa kaikella kunnioituksella herroillenne alamaiset, ei vain hyville ja lempeille, vaan myös epäoikeudenmukaisille.

19. Filemon 1:16

En enää orjana, vaan enemmän kuin orjana, rakkaana veljenä – varsinkin minulle, mutta kuinka paljon enemmän sinulle, sekä lihassa että Herrassa.

20. Luukas 4:18

Herran Henki on päälläni, koska hän on voidellut minut julistamaan hyvää uutista köyhille. Hän on lähettänyt minut julistamaan vangeille vapautta ja sokeille näkönsä saamista, vapauttamaan sorretut.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedum
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...