20 Raamatun jaetta rukoilemaan Jumalan armoa suojeluksessa

Treffi:

Tänään käsittelemme 20 Raamatun jaetta rukoillaksemme Jumalan armoa suojeluksessa. Jumalan armo poistaa kärsimyksen. Se poistaa protokollan. Kristus tuli pelastamaan meidät lain kirouksesta. Nyt emme ole enää laki vaan armon alla. Siksi voimme rohkeasti tulla Jumalan luo.

Jumalan armo riittää jokaiselle uskovalle, joka auttaa meitä miellyttämään Häntä kaikin tavoin, tietämään tämän ja pyytämään armoa kaikkina aikoina. Kun rukoilet armoa, on useita raamatunkohtia, joita voidaan käyttää rukouksiin. Tämän päivän artikkelissa korostamme 20 Raamatun jaetta rukoillaksemme armoa suojeluksessa.

Kun tämä armo tulee yllemme, Jumalan silmät ovat aina meissä. Kuinka se sama tie, joka vei muiden ihmisten elämän, ei vie sinun. Kun suojelun armo tulee elämääsi, sinut suojataan. Käytä näitä Raamatun jakeita rukoillaksesi suojaa. Päätän, että herran kädet ovat sinun päälläsi etkä joudu minkään pahan tilanteen uhriksi.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

1. 2 Korinttilaisille 12:9


Mutta hän sanoi minulle: "Minun armoni riittää sinulle, sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sentähden minä kerskaan entistä iloisemmin heikkouksistani, jotta Kristuksen voima lepääsi päälläni.

2. Tit. 2: 11-14

Sillä Jumalan armo on ilmestynyt, tuoden pelastuksen kaikille ihmisille, opettaen meitä luopumaan jumalattomuudesta ja maallisista intohimoista ja elämään hillittyä, oikeamielistä ja jumalista elämää nykyisessä aikakaudessa, odottaen autuaan toivomme, Jumalan ilmestymistä. meidän suuren Jumalamme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kunnia, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen kansan, joka on innokas hyviin töihin.

3. Roomalaiset 3: 20-24

Sillä lain teoista kukaan ei tule vanhurskaaksi hänen silmissään, sillä lain kautta tulee synnin tuntemus. Mutta nyt Jumalan vanhurskaus on ilmestynyt ilman lakia, vaikka Laki ja Profeetat todistavat siitä – Jumalan vanhurskaus uskon kautta Jeesukseen Kristukseen kaikille, jotka uskovat. Sillä ei ole eroa, sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat vailla Jumalan kirkkautta, ja tulevat vanhurskaaksi hänen armostaan ​​lahjana lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

4. Efesolaisten 2: 1-10

Ja sinä olit kuollut niihin rikkomuksiin ja synteihin, joissa kerran vaelsit, seuraten tämän maailman kulkua, seuraten ilman voiman ruhtinasta, henkeä, joka nyt toimii tottelemattomuuden pojissa – joiden joukossa me kaikki kerran kerran elivät lihamme intohimoissa toteuttaen ruumiin ja mielen toiveita ja olivat luonnostaan ​​vihan lapsia, kuten muukin ihmiskunta. Mutta Jumala, joka oli rikas laupeudessa, sen suuren rakkauden tähden, jolla hän meitä rakasti, silloinkin, kun olimme kuolleet rikkomuksiimme, teki meidät eläviksi yhdessä Kristuksen kanssa – armosta te olette pelastetut.

5. Apostolien teot 20:32

Ja nyt minä annan sinut Jumalan ja hänen armonsa sanalle, joka voi rakentaa sinua ja antaa sinulle perinnön kaikkien pyhitettyjen joukossa.

6. 1. Pietari 4:10

Kun jokainen on saanut lahjan, käyttäkää sitä toistenne palvelemiseen Jumalan monipuolisen armon hyvinä taloudenhoitajina.

7. Efesolaisten 2: 4-5

Mutta Jumala, joka oli rikas laupeudessa, sen suuren rakkauden tähden, jolla hän meitä rakasti, silloinkin, kun olimme kuolleet rikkomuksiimme, teki meidät eläviksi yhdessä Kristuksen kanssa – armosta te olette pelastetut.

8. Tit. 2: 11-12

Sillä Jumalan armo on ilmestynyt, tuoden pelastuksen kaikille ihmisille, opettaen meitä luopumaan jumalattomuudesta ja maailmallisista intohimoista ja elämään itsehillintää, oikeamielistä ja jumalista elämää nykyisessä ajassa.

9. Roomalaisille 5:17

Sillä jos yhden ihmisen rikkomuksen tähden kuolema on hallinnut tämän yhden miehen kautta, paljon enemmän ne, jotka saavat armon runsauden ja vanhurskauden ilmaisen lahjan, hallitsevat elämässä yhden ihmisen Jeesuksen Kristuksen kautta.

10. Efesolaisille 1:7

Hänessä meillä on lunastus hänen verensä kautta, meidän syntiemme anteeksianto, hänen armonsa rikkauden mukaan.

11. Exodus 14: 13 - 14

Ja Mooses sanoi kansalle: "Älkää peljätkö, pysykää lujina ja katsokaa Herran pelastusta, jonka hän antaa teille tänään. Egyptiläisille, joita näet tänään, et näe enää koskaan. Herra taistelee puolestasi, ja sinun tarvitsee vain olla hiljaa.

12. 2.Tessalonikalaisille 3: 3

Mutta Herra on uskollinen. Hän vahvistaa sinut ja varjelee sinua pahalta.

13. Jesaja 41:10

Älä pelkää, sillä minä olen kanssasi; älä pelkää, sillä minä olen sinun Jumalasi; Minä vahvistan sinua, autan sinua, tuen sinua vanhurskaalla oikealla kädelläni.

14. Psalmi 138:7

Vaikka vaellan keskellä vaivaa, sinä suojelet henkeni; sinä ojennat kätesi vihollisteni vihaa vastaan, ja sinun oikea kätesi pelastaa minut.

15. 2 Samuel 22: 3-4

Jumalani, kallioni, johon minä turvaan, kilpeni ja pelastukseni sarvi, linnoitukseni ja turvani, pelastajani; pelastat minut väkivallalta. Minä huudan avuksi Herraa, joka on ylistyksen arvoinen, ja olen pelastunut vihollisiltani.

16. 2.Timoteukselle 4: 18

Herra pelastaa minut kaikista pahoista teoista ja tuo minut turvallisesti taivaalliseen valtakuntaansa. Hänelle olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti. Aamen.

17. Psalmi 3:3

Mutta sinä, Herra, olet kilpi ympärilläni, minun kunniani ja pääni nostaja.

18. Sananlaskut 30:5

Jokainen Jumalan sana osoittautuu todeksi; hän on kilpi niille, jotka häneen turvautuvat.

19. Psalmi 18:30

Tämä Jumala – hänen tiensä on täydellinen; Herran sana osoittautuu todeksi; hän on kilpi kaikille niille, jotka häneen turvautuvat.

20. Psalmi 91: 1-8

Se, joka asuu Korkeimman suojassa, pysyy Kaikkivaltiaan varjossa. Minä sanon Herralle: "Minun turvapaikkani ja linnoitukseni, minun Jumalani, johon minä turvaan." Sillä hän pelastaa sinut linnunvartijan ansasta ja tappavasta rutosta. Hän peittää sinut hampaillaan, ja hänen siipiensä alta löydät turvan; hänen uskollisuutensa on kilpi ja solki. Et pelkää yön kauhua etkä päivällä lentävää nuolta.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedum
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...