30 rukousta avoimista ovista raamatun säkein

Treffi:

Ilmestyskirja 3:8: Minä tiedän sinun tekosi: katso, minä olen asettanut eteesi avoimen oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä sinulla on vähän voimaa, ja pidät minun sanani etkä ole kieltänyt minun nimeäni.

Jumala on luvannut avoimet ovet palveluksista ja monista siunauksista meille. Siksi osallistumme 30 rukoukseen avoimien ovien puolesta, joissa on Raamatun jakeita lupausten pitämisestä. Siksi suosittelemme rukoilemaan näitä rukouksia vilpittömästi ja myös mitä voimme tehdä vastineeksi Jumalalle. Meidän on opittava pitämään lupauksemme. Kun Jumala avaa ovet siunauksille ja ihmeille, näyttää siltä kuin näemme unta.

Elämä on täynnä haasteita. Suuren tarpeen ja paineen aikana monet ihmiset luisuvat epätoivoon ja voivat tehdä mitä tahansa. Joskus voi olla vain "yksinkertainen" valhe tulla ulos ahtaasta nurkasta tai sitoutuminen, joka on tehty ajattelematta. Jotkut voivat tehdä asioita, jotka rajoittuvat rikollisuuteen. Tärkeintä on, että kukaan ei halua jäädä huonoon tilanteeseen ja jokainen tekee kaikkensa selviytyäkseen ei-toivotusta tilanteesta.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Myös kristityt ovat alttiina elämän kysymyksille. Ajoittain he joutuvat paikkoihin, joissa he kohtaavat vakavia haasteita. Heillä, kuten muillakin ihmisillä, on tarpeita ja suuria paineita. Yksi niistä asioista, joita teemme yrittäessämme saada Jumalan huomion tai saada Hänet vastaamaan rukouksiimme, on lupausten tekeminen. Vala on juhlallinen lupaus. Se on pyhä lupaus ja liiton tavoin sitä tulee käsitellä kaikella vakavuudella, eikä sitä pidä rikkoa. Se edellyttää, että ne, jotka tekevät lupauksia, pitävät uskon Jumalaan ja täyttävät lupauksensa; sillä Jumala ottaa lupaukset vakavasti ja pitää ihmiset aina lupauksissaan (23. Moos. 21:23-XNUMX).


Jefta ymmärsi tämän ja menetyksistään ja tuskastaan ​​huolimatta teki niin kuin lupasi, ja Jumala avasi hänelle ovet ihmeille ja siunauksille. Hän oli luvannut Jumalalle uhrata Hänelle kaiken, mikä tulee hänen talostaan ​​häntä vastaan, jos hän palaisi rauhassa taistelusta Ammonin lasten kanssa. Tämän lupauksensa mukaisesti hänen täytyi uhrata tyttärensä. Hannah sydämensä murheessa ja epätoivossaan lapsen hankkimisesta ja pilkan vuoksi lupasi antaa takaisin Jumalalle hänen palvelukseensa pojan, jota hän rukoilee.

Näemme tässä pyhissä kirjoituksissa Hannan osoittavan täydellistä uskollisuutta Jumalalle pitäessään antamansa lupauksen. Sillä kun lapsi oli vieroitettu, hän toi lapsen Eelille, hän sanoi: "Tämän lapsen puolesta minä rukoilin, ja Herra on antanut minulle anomukseni, jonka häneltä pyysin. Sen tähden minäkin olen lainannut hänet Herralle, niin kauan kuin hän elää, hän lainataan Herralle."
Jokaisen Jumalan lapsen tulee oppia sen pyhyydestä. Kukaan ei saa sanoa Herralle, mitä hän ei tee. Meidän tulee oppia kunnioittamaan Jumalaa ja antamaan Hänelle sen, minkä olemme luvanneet.

Nämä avoimia ovia koskevat rukoukset Raamatun jakeiden avulla auttavat vahvistamaan uskoasi, kun yrität rukoilla nähdäksesi unelmasi. Älä anna periksi, mikään ei toimi itsestään, jos haluat nähdä positiivisia muutoksia elämässäsi, sinun on otettava positiivisia askeleita, sinun on oltava valmis menestymään fyysisesti ja henkisesti. Fyysisesti sinun on valmistauduttava koulutuksen ja taitojen hankkimisen kautta, hengellisesti sinun on varustettava itsesi intensiivisten rukousten ja raamatuntutkistelun avulla. Kun suoritat tämän rukouksen avoimien ovien ja raamatun säkeet tänään jokainen vuori ennen sinua pakenee Jeesuksen nimessä

30 Raamatun jaetta avoimille oville

Tässä on 30 raamatun jaetta avoimille oville, kun osallistut rukouksiin myös opiskellaksesi raamatun jakeita, jotta tiedät Jumalan mielen tilanteistasi. Tutki heitä, mietiskele heidän rukoilemista heidän kanssaan ja Jumala puuttuu tilanteisiisi Jeesuksen nimessä.

1). Ilmestyskirja 3:8:
8 Minä tiedän sinun töisi: katso, minä olen avannut sinun edessäsi avoimet ovet, eikä kukaan voi sulkea niitä; sillä sinulla on pieni voima ja pidät minun sanani, etkä ole kieltänyt nimeäni.

2). 1. Kor. 16:9:
9 Sillä minulle on avattu suuri ja tehokas ovi, ja vihollisia on paljon.

3). 2. Kor. 2:12:
12 Lisäksi kun tulin Troaseen saarnaamaan Kristuksen evankeliumia, ja Herran minulle ovi avautui,

4). Kolossalaisille 4:3:
3 Withal rukoili myös meidän puolestamme, että Jumala avaa meille lausunnon oven, puhuaksemme Kristuksen salaisuuden, jonka puolesta olen myös orjuudessa:

5). Ilm. 3: 7-8:
7 Ja kirjoita Philadelphian kirkon enkelille; Niin sanoo se, joka on pyhä, totta, jolla on Daavidin avain, joka avautuu, eikä kukaan sulje; ja sulkeutuu, eikä kukaan avaa; 8 Minä tiedän sinun töisi: katso, minä olen avannut sinun edessäsi avoimet ovet, eikä kukaan voi sulkea niitä; sillä sinulla on pieni voima ja pidät minun sanani, etkä ole kieltänyt nimeäni.

6). Ilmestyskirja 3:20:
20 Katso, seison oven edessä ja koputan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luoksensa, supistan hänen kanssaan ja hän kanssani.

7). Filip. 2: 13:
13 Sillä se on Jumala, joka työskentelee teissä molempien tahdon mukaan ja hänen hyvän ilonsa puolesta.

8). Jesaja 22: 22:
22 Ja minä annan Daavidin huoneen avaimen hänen harteilleen; niin hän avaa, eikä kukaan sulje; ja hän sulkeutuu, eikä kukaan avaa.

9). Joh. 10:9:
9 Minä olen ovi. Jos joku menee sisään, se pelastuu, menee sisään ja ulos ja löytää laidun.

10). 1. Joh. 4:18:
18 Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa hänellä piina. Hän joka pelkää ei päässyt täydelliseksi rakkaudessa.

11). Apostolien teot 14:27:
27 Ja kun he tulivat ja olivat kokoontuneet kirkkoon yhdessä, he kertoivat kaiken, mitä Jumala oli heidän kanssaan tehnyt, ja kuinka hän oli avannut uskon oven oven pakanille.

12). Apostolien teot 16: 6-7:
6 Nyt kun he olivat menneet ympäri Phrygiaa ja Galatian aluetta, ja Pyhän Hengen estettyä heitä kiellettiin saarnaamasta sanaa Aasiassa. 7 Kun he olivat saapuneet Mysiaan, he yrittivät mennä Bithyniaan. Mutta Henki ei kärsi heitä.

13). Apostolien teot 16: 1-40:
1 Sitten hän tuli Derbeen ja Lystraan. Ja katso, siellä oli eräs opetuslapsi, nimeltään Timoteus, erään juutalaisen naisen poika, ja uskoi; mutta hänen isänsä oli kreikkalainen: 2 josta Lystrassa ja Iconiumissa olleet veljet olivat ilmoittaneet hyvin. 3 Hänen pitäisi Paavalin lähteä hänen kanssaan; Ja otti ja ympärileikkasi hänet juutalaisten takia, jotka olivat tuolloin; sillä he tiesivät kaikki hänen isänsä olevan kreikkalainen. 4 Ja kun he kulkivat kaupunkien läpi, he antoivat heille Jerusalemin apostolien ja vanhinten määräämät pitämismääräykset. 5 Ja niin myös kirkot perustettiin uskossa ja niiden lukumäärä kasvoi päivittäin. 6 Nyt kun he olivat menneet ympäri Phrygiaa ja Galatian aluetta, ja Pyhän Hengen estettyä heitä kiellettiin saarnaamasta sanaa Aasiassa. 7 Kun he olivat saapuneet Mysiaan, he yrittivät mennä Bithyniaan. Mutta Henki ei kärsi heitä. 8 Ja he kulkivat Mysian ohitse alas Troasiin. 9 Ja Paavalille ilmestyi illalla visio; Siellä seisoi yksi Makedonian mies ja rukoili häntä sanoen: "Tule Makedoniaan ja auta meitä". 10 Ja nähtyään näyn, yritimme heti mennä Makedoniaan varmasti kerätäksemme, että Herra oli kutsunut meitä julistamaan heille evankeliumia. 11 Siksi, että menimme Troasta, tulimme suoralla kurssilla Samothraciaan ja seuraavana päivänä Neapolikseen; 12 Ja sieltä Filippiin, joka on sen osan Makedonian pääkaupunki ja siirtomaa; ja me olimme siinä kaupungissa tietyn päivän ajan. 13 Ja sapattina me menimme ulos kaupungista joen rannalla, missä rukousta oli tapana tehdä; ja istuimme alas ja puhuimme niille naisille, jotka turvautuivat sinne. 14 Ja eräs nainen, nimeltään Lydia, purppuramyyjä, Thyatiran kaupungista, joka palvoi Jumalaa, kuuli meidät. Kenen sydämen Herra avasi, että hän osallistui asioihin, joista Paavalista puhuttiin. 15 Kun hänet kastettiin ja hänen perheensä, hän rukoili meitä sanoen: "Jos olet katsonut minun olevan uskollinen Herralle, tule kotiini ja pysy siellä." Ja hän pakotti meidät. 16 Ja tapahtui, kun menimme rukoukseen, tapasi eräs jumalallisuuden hengellä varustettu äiti, joka toi herransa herralle paljon voittoa soittamalla: 17 Se seurasi Paavalia ja meitä ja huusi sanoen: "Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijat, jotka osoittavat meille pelastuksen tien. 18 Ja niin hän teki monta päivää. Mutta suruttuaan Paavali kääntyi ja sanoi hengelle: minä käsken sinun tulla Jeesuksen Kristuksen nimessä tulemaan hänestä. Ja hän tuli ulos samassa tunnissa. 19 Ja kun hänen isäntänsä näkivät, että heidän voitonsa toivoa ei enää ollut, he kiinnivat Paavalin ja Silasin ja vetivät heidät hallitsijoille kauppapaikalle. kaupunkimme, 20 ja opettakaa tapoja, joita meille ei ole laillista vastaanottaa eikä noudattaa roomalaisina. 22 Ja väkijoukko nousi yhteen heitä vastaan; ja päälliköt ottivat vaatteensa pois ja käskivät lyödä heidät. 23 Ja kun he olivat asettaneet heille monia raitoja, heittivät heidät vankilaan ja panivat vankilaan pitämään heidät turvallisesti. 24 Kuka sai tällaisen syytteen, työnsi heidät sisävankilaan ja pani jalat nopeasti varastossa. 25 Ja puolessa yötä Paavali ja Silas rukoilivat ja laulivat kiitosta Jumalalle, ja vangit kuulivat heidät. 26 Ja yhtäkkiä tapahtui suuri maanjäristys, niin että vankilan perusteet ravistettiin. Ja heti kaikki ovet avattiin ja jokaisen nauhat löysättiin. 27 Ja vankilan pitäjä heräsi unestaan ​​ja näki vankilan ovet aukeamasta. Hän veti miekkansa ja olisi tappanut itsensä olettaen, että vangit olivat paenneet. 28 Mutta Paavali huusi suurella äänellä ja sanoi: älä tee itsellesi mitään haittaa, sillä me kaikki olemme täällä. 29 Sitten hän kutsui valoa, tuli sisään ja tuli vapisemaan ja kaatui Paavalin ja Silaksen eteen. 30 Ja hän vei heidät ulos ja sanoi: herrat, mitä minun pitää tehdä pelastuakseen? 31 Ja he sanoivat: Usko Herraan Jeesukseen Kristukseen, niin sinä pelastut ja sinun talosi. 32 Ja he puhuivat hänelle Herran sana ja kaikille, jotka hänen talossaan olivat. 33 Ja hän otti heidät samana yönä ja pesti heidän raidat; ja hänet kastettiin, hän ja kaikki hänen, heti. 34 Ja kun hän oli tuonut heidät taloonsa, asetti hän heille ruokaa ja riemuitsi uskoen Jumalaan koko taloonsa. 35 Ja kun oli päivä, päälliköt lähettivät palvelijat sanoen: "Anna heidän mennä". 36 Ja vankilanhoitaja kertoi tämän sanonnan Paavalille: "Tuomarit ovat lähettäneet päästämään teidät menemään. Mene siis nyt ja mene rauhaan". 37 Mutta Paavali sanoi heille: he ovat lyöneet meidät avoimesti tuomitsemattomina, roomalaisina, ja heittäneet meidät vankilaan; ja nyt he ajavatko meidät yksityisesti ulos? ei todellakaan; mutta anna heidän tulla itse ja hakea meidät ulos. 38 Ja palvelialaiset kertoivat nämä sanat päälliköille. Ja he pelkäsivät kuultuaan olevansa roomalaiset. 39 Ja he tulivat ja rukoilivat heitä ja veivät heidät ulos ja toivoivat heidän poistuvan kaupungista.

14). Sananlaskut 3: 5-6:
5 Luottakaa Herraan kaikella sydämelläsi; äläkä nojaa omaan ymmärrykseesi. 6 Tunnista hänet kaikilla tavoillasi, ja hän ohjaa polkusi.

15). Ilmestyskirja 3:7:
7 Ja kirjoita Philadelphian kirkon enkelille; Tämän sanoo se, joka on pyhä, totta, jolla on Daavidin avain, joka avautuu, eikä kukaan sulje; ja sulkeutuu, eikä kukaan avaa;

16). 1. Joh. 3:8:
8 Joka syntiä tekee, se on paholaista; sillä paholainen tekee syntiä alusta alkaen. Tätä tarkoitusta varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän voisi tuhota paholaisen teot.

17). Ilmestyskirja 4:1:
1 Tämän jälkeen katselin, ja katso, ovi avautui taivaassa. Ja ensimmäinen ääni, jonka kuulin, oli kuin trumpetti, joka puhui kanssani; joka sanoi: "Tulkaa tänne, niin minä näytän sinulle asiat, jotka tämän jälkeen pitää tapahtua".

18). Filip. 4: 13:
13 Minä voin tehdä kaiken Kristuksen kautta, mikä vahvistaa minua.

19). Psalmi 23: 1-6:
1 Herra on minun paimeneni; En halua. 2 Hän saa minut makaamaan vihreillä laitumilla. Hän johtaa minua hiljaisten vesien viereen. 3 Hän palauttaa sieluni: hän johtaa minua vanhurskauden poluilla nimensä tähden. 4 Mutta vaikka kävelen kuoleman varjon laakson läpi, en pelkää pahaa: sillä sinä olet minun kanssani; sauva ja henkilökunta lohduttavat minua. 5 Sinä valmistat pöydän edessäni vihollisteni edessä: voitele pääni öljyllä; minun kuppini juoksee yli. 6 Totisesti, hyvyys ja armo seuraavat minua koko elämäni ajan; ja minä asun Herran huoneessa iankaikkisesti.

20). 1. Kor. 10:13:
13 Sinua ei ole kiusausta otettu, vaan sellainen, mikä on tavallista ihmiselle. Mutta Jumala on uskollinen, joka ei kärsi sinua kiusausta korkeammalle kuin pystyt; mutta tahtoa kiusauksella myös tapa paeta, että kykenisitte kantamaan sen.

21). 1Kor. 16: 8-9:
8 Mutta pysyn Efesossa helluntaihin asti. 9 Sillä minulle on avattu suuri ja tehokas ovi, ja vihollisia on paljon.

22). Joh. 10:7:
7 Sitten Jeesus sanoi heille taas: Totisesti, totisesti, minä sanon teille: minä olen lammasten ovi.

23). 4. Moos. 7:XNUMX:
7 Jos menee hyvin, etkö sinut hyväksytä? ja jos et tee kunnolla, synti makaa ovella. Ja sinulle tulee hänen toiveensa, ja sinä hallitset häntä.

24). Matteus 7: 7-8:
7 Kysy, niin se annetaan sinulle; etsi, ja te löydätte; kolhi, ja se avataan sinulle: 8 Sillä jokainen, joka kysyy, saa; ja se, joka etsii, löytää; ja kolkuttavalle se avataan.

25). Matt. 6: 6:
6 Mutta kun rukoilet, menkää kaappiin ja kun suljet oven, rukoilkaa salassa olevaa Isääsi; ja sinun isäsi, joka näkee salassa, palkitsee sinua avoimesti.

26). 1Tess. 5:11:
11 Sentähden lohduttakaa itseänne ja rakentakaa toisianne, niinkuin te myös teette.

27). Psalmi 113: 9:
9 Hän saa hedelmättömän naisen pitämään taloa ja olemaan iloinen lasten äiti. Ylistäkää Herraa.

28). Hepr. 11: 6:
6 Mutta ilman uskoa on mahdotonta miellyttää häntä. Sillä Jumalan luo tulevan on uskottava olevansa ja että hän on palkitsija niille, jotka etsivät häntä ahkerasti.

29). Joh. 3:16:
16 Sillä koska Jumala on niin rakastanut maailmaa, että hän antoi ainoan poikansa, ettei kukaan häneen uskoisi, että hän menehtyy, mutta hänellä on iankaikkinen elämä.

30). Matt. 7: 7:
7 Kysy, niin se annetaan sinulle; etsi, ja te löydätte; kolhi, ja se avataan sinulle:

 

30 rukousta avoimista ovista

1. Isä, kiitän teitä armollisuudestani elämästäni. Kiitos isälleni Jeesuksen nimessä, minusta ei ole kulunut armollisuutesi vuoksi.

2. Herra, muista minut hyvältä ja avaa muistokirja minulle Jeesuksen nimessä.

3. Peruutan ja hajotan kaikki demoniset toimet elämässäni Jeesuksen nimessä.

4. Kumoan kaikki vahingot, jotka ovat aiheutuneet elämästäni syntymästä, Jeesuksen nimessä.

5. Suljen kaikki ovet, joiden kautta paholainen astuu sisään ja koettelee minua elämässäni Jeesuksen nimessä.

6. Herra, palauta elämäni hukkaan kuluneet vuodet Jeesuksen nimessä.

7. Otan takaisin kaikki elämäni vihollisen hallussa olevat alueet Jeesuksen nimessä.

8. Hajotan itseni ja vapaudun kaikista pahoista vankiloista Jeesuksen nimessä.

9. Jokainen perustavanlaatuinen heikkous poikkeaa elämästäni Jeesuksen nimessä.

10. Hallitsen olosuhteideni kuninkaana Jeesuksen nimessä.

11. Tuhoutukoon jokainen paha perhe kirous elämässäni Jeesuksen nimessä.

12. Auta minua, Herra, tunnistamaan äänesi Jeesuksen nimessä.

13. Herra, avaa silmäni ymmärrykselleni Jeesuksen nimessä

14. Heitän pois kaikki huolenaiheet Jeesuksen nimessä.

15. En kieltäytyy takertumasta pahoihin ajatuksiin Jeesuksen nimessä.

16. Heitin alas kaikki tienpalat piilottaen edistykseni Jeesuksen nimessä.

17. Anna minun henkisen ilmapiirini lähettää kauhua vihollisen leiriin Jeesuksen nimessä.

18. Herra, vapauta minut pahoista sanoista ja pahasta hiljaisuudesta Jeesuksen nimessä

19. Jokainen elämääni ja avioliittoani vastaan ​​osoitettu noituusvoima vastaanottaa Jumalan ukkonen ja valaistus Jeesuksen nimessä.

20. Vapautan itseni kaikesta perinnöllisestä orjuudesta, Jeesuksen nimessä.

21. Vapautan itseni kaikista elämässäni synnytyksestä siirrettyjen ongelmien otteesta, Jeesuksen nimessä.

22. Haluan rikkoa ja vapauttaa itseni jokaisesta perimästä pahan liitosta, Jeesuksen nimessä.

23. Rakastan itseni irti jokaisesta perinnöllisestä kurjuudesta, Jeesuksen nimessä.

24. Vapautun itseni jokaisesta perinnöllisestä sairaudesta, Jeesuksen nimessä.

25. Anna Jeesuksen veren korjata kaikki ruumiini perinnölliset viat Jeesuksen nimessä.

26. Jeesuksen nimessä rikastan kaikki kohdun hylkäämisen tai laittomuuden kiroukset, joita voi olla perheessäni kymmenen sukupolven ajan perheen molemmin puolin.

27. Hylkään ja hylkään kaikki 'hyvyyden myöhästymisen' asettamiset Jeesuksen nimessä.

28. Otan auktoriteetin ja määrän jokaisen voimamiehen sitovan elämäni kaikissa osastoissa Jeesuksen nimessä.

29. Isä, kiitän teitä siitä, että avasitte ovensa mahdollisuuksille, jotka nonman tai paholainen voivat sulkea Jeesuksen nimessä

30. Kiitos isällesi vastauksesta rukouksiini.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedumhttps://everydayprayerguide.com
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

15-HUOMAUTUKSET

  1. Jumala siunatkoon sinua sir, että otit sukupolvemme hengen maailmoihin yliluonnolliselle elämälle Kristuksessa Jeesuksessa, kiitos sir.Martins O.

  2. Kiitos korkeimman pappi antautumisesta Jumalan hengelle asettamalla tämän rukouksen opas Jumalan sanan mukaan. Uskon, että minua siunataan.

  3. Tämä ministeriö on ollut minulle siunaus. Olen nuori Jumalan palvelija kasvavassa palveluksessa. Minulla on ollut haasteita, mutta aina kun juon Googlen luo, Pyhä Henki johtaa minut jokapäiväiseen rukousoppaaseen.

  4. Kiitän Jumalaani siitä, että hän löysi silfini tältä lautaselta. Olen ja tiedän, että näiden rukousten kautta huomaan, että olen menossa pitkän matkan ja ovieni ja kaikki toivomani vuodet ovat saaneet Ben recorverin Herramme Jeesuksen Kristuksen mahtavassa nimessäsi. Aamen

  5. Olen kiitollinen Jumalalle, Pyhälle Hengelle siitä, että hän johdatti minut näihin rukousohjeisiin ja Raamatun jakeisiin, joita en koskaan ajatellut.. Tällä hetkellä käyn läpi monia alamäkiä elämässäni, mutta Jumalan sanat ja suunnitelmat minua varten elämä on ollut ainoa asia, joka saa minut jatkamaan. Kehotan kaikkia siellä olevia olemaan antamatta periksi riippumatta siitä, mitä käyt läpi, bcos, mitä Jumala ei voi tehdä, ei ole olemassa
    Hän tekee varmasti keinon….

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...