Rukouspisteet voitosta itsepäisistä sukupolvien kirouksista 

1
105

Tänään käsittelemme rukouspisteitä voittoon itsepäisten sukupolvien kirouksista.

Ja hän kulki Mooseksen edessä ja julisti: "Herra, Herra, armahtavainen ja armollinen Jumala, hidas vihastumaan, täynnä rakkautta ja uskollisuutta, rakastaa tuhansia ja antaa anteeksi pahuuden, kapinan ja synnin." Hän ei kuitenkaan jätä syyllisiä rankaisematta; hän rankaisee lapsia ja heidän lapsiaan vanhempiensa synneistä kolmanteen ja neljänteen polveen asti.” (34. Moos. 6:7-XNUMX). Sukupolvien kiroukset ovat käyttäytymismalleja, joita omaksumme sen ympäristön vuoksi, jossa olemme kasvaneet.

Saatat myös haluta lukea: 20 Raamatun jaetta kirouksia vastaan

Riippuvuudet ja väärinkäytökset voivat vaikuttaa käyttäytymiseemme, mutta viime kädessä meillä kaikilla on mahdollisuus päästä eroon noista kahleista ja omaksua vapaus Kristuksessa. "Isien synnit rangaistaan ​​lapsissa, koska niistä tulee lasten oma synti", John Piper selittää, "Jumalan viha on ruumiillistuma siitä, mikä isän ongelma oli." Toistuvien syntien seuraukset ovat ehdottomasti sukupolvikohtaisia. Jumala julisti Moosekselle yllä olevissa jakeissa, ettei Hän jättäisi syyllisiä rankaisematta.

Miksi Hän haluaisi lastensa jatkavan valitettavin tavoin, jotka eivät tuo heille todellista onnea tai tyydytystä? Jumala rakastaa maailmaa niin paljon, että Hän lähetti ainoan Poikansa pelastamaan meidät. (Joh. 3:16) Hän on hidas vihastumaan, aina hyvä, ja Hän tarjosi meille tavan murtaa synnin kirouksen, jonka alle olemme kaikki syntyneet. Roomalaiskirje 8 vs 2, koska Kristuksen Jeesuksen kautta Hengen laki, joka tekee eläväksi, on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista. Kirous on myös taikaloitsu tai pahat sanat, jotka on asetettu ihmisiin vahingoittaakseen, joten kirous voi ilmetä köyhyyden, sairauden, tapaturman tai kuoleman muodossa. Seuraavat ovat syitä, miksi ihmiset kiroavat lähimmäisiä.

Ensinnäkin se on kostoa varten. Esimerkiksi joku, joka oli pettynyt morsiamensa/morsaamaansa, voisi kostaa lausumalla kirouksen, ettei hänelle pettyneen talossa tule vauvan itkua kirotun tietämättä. Hän voisi jatkaa elämäänsä ilman lasta hänelle kohdistetun kirouksen vuoksi. Jälleen kirous asetetaan syyksi tai tuhoksi. Tässä tapauksessa kirous asetetaan vain vahingoittaakseen ja kostotarkoituksessa.

Rukoilijapisteet

 • Isäni!! Mikä tahansa voima isäni/äitini kodista, joka on vannonut, etten ylitä tiettyä rajaa, et ole minun luojani, mitä odotat, kuole!
 • Isäni!! Jokainen kirous isäni / äitini talosta, joka sai miehet kärsimään tai kamppailemaan elämässä, oi te kirous, Jeesuksen nimessä, katkea!
 • Isäni!! Jokainen sinun kirous ei eroa elämässäni, Jeesuksen nimessä, murtu!
 • Joka esi-isien kauppasaarto kohota elämääni, perhettäni ja talouttani Jeesuksen nimessä.
 • Isäni!! Jokainen saatanallinen ketju, joka vetää minua takaisin elämässä, oi te paha ketju, mitä odotat, katkea.
 • Kaikki minua ja perhettäni vastaan ​​toimivat liitot rikkoutuvat nyt tuleen Jeesuksen nimessä
 • Mikä tahansa elämässäni ja perheessäni ilmennyt kirous vedestä, maan päällä ja korkeista paikoista murtuu nyt tulella Jeesuksen nimessä
 • Mikä tahansa voima, joka sanoo rukouksiini, ei ole vastausta, kuole nyt tulella Jeesuksen nimessä.
 • Kieltäydyn juomasta surun lähteestä Jeesuksen nimessä.
 • Otan vallan kaikkiin elämääni vastaan ​​lausutuihin kirouksiin Jeesuksen nimessä.
 • Kaikki demonit, jotka ovat kiinnittyneet mihin tahansa kiroukseen, lähtevät minusta nyt Jeesuksen mahtavassa nimessä.
 • Kaikki minua vastaan ​​annetut kiroukset muunnetaan siunauksiksi Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen elämässäni olevan pahan kuorman omistaja, kanna kuormasi nyt Jeesuksen nimessä.
 • Tartu päätäsi kahdella kädelläsi ja rukoile erittäin aggressiivisesti: ”Päästän pääni kaikista pahasta liitosta Jeesuksen nimessä.
 • Pidä edelleen päätäsi kahdella kädelläsi ja sano, että puran kaikki pahojen liittojen linnoitukset elämässäni ja perheessäni Jeesuksen nimessä.
 • Sidon kaikki ruhtinaskunnat, kaikki voimat, kaikki tämän maailman pimeyden hallitsijat, kaikki hengellinen pahuus korkeilla paikoilla, jotka toimivat minua ja perhettäni vastaan ​​Jeesuksen nimessä
 • Rikon kaikki sukupolvien kiroukset ylpeydestä, himosta, perversiosta, kapinasta, noituudesta, epäjumalanpalveluksesta, köyhyydestä, hylkäämisestä, pelosta, hämmennystä, riippuvuudesta, kuolemasta ja tuhosta, jotka työskentelevät minua vastaan ​​tulella Jeesuksen nimessä.
 • Käsken kaikkia esi-isien ja sukupolvien henkiä, jotka tulivat elämääni hedelmöityksen aikana, kohdussa, synnytyskanavassa ja epäjumalannuoran kautta, lähtemään minusta nyt Jeesuksen nimessä.
 • Käsken kaikkia vapaamuurariuden, epäjumalanpalveluksen, naamiaisten, noituuden, väärän uskonnon, moniavioisuuden, himon ja perversion esi-isien henkiä tulemaan ulos elämästäni nyt Jeesuksen nimessä.
 • Käsken kaikkia perinnöllisiä himon, hylkäämisen, pelon, sairauden, heikkouden, sairauden, vihan, vihan, hämmennyksen, epäonnistumisen ja köyhyyden henkiä tulemaan ulos elämästäni nyt Jeesuksen nimessä.
 • Sidon ja nuhtelen kaikkia elämässäni toimivia tuttuja henkiä ja henkioppaita esivanhemmistani Jeesuksen nimessä.
 • Rikon kaikki sairauksien ja sairauksien kiroukset ja käsken kaikkia perinnöllisiä sairauksia lähtemään ruumiistani nyt Jeesuksen nimessä.
 • Oi Elian Jumala, anna minun kävellä täydellisessä vapaudessasi Jeesuksen nimessä
 • Oi Herra, Jumalani, palauta minulle kaikki tulella tuhlatut vuoteni Jeesuksen nimessä
 • Todistukseni, joka ilmenee tulella nyt Jeesuksen nimessä
 • Jokainen noituus kiroa elämääni, riko tuleen Jeesuksen nimessä
 • Jokainen vanhempien kirous elämääni, riko tuleen Jeesuksen nimessä
 • Jokainen itsepäinen kirous, joka on kieltäytynyt rikkomasta, syttyy Jeesuksen verellä tuleen Jeesuksen nimessä
 • Kaikki demonit, jotka tukevat kirouksia elämässäni, kuole tulessa Jeesuksen nimessä
 • Oi Jumala, nouse ja vapauta minut jokaisesta kirouksesta, joka toimii elämääni vastaan ​​Jeesuksen nimessä
 • Taivaallinen Isä kiitän sinua siitä, että vastasit rukouksiini Jeesuksen nimessä.

 

1 KOMMENTTI

 1. Mitä rukouksia tarvitaan tilanteessa, jossa synnyin ja vietiin erittäin pahaan taloon, taloon, jossa tapahtui noituutta ja murhia ja sen alle haudattiin ihmisiä, demonien alueeseen, jossa kasvoin saastuttuani ja äitini , mahdollisesti isä, mutta isäpuoli varmasti pelasi ouji-laudoilla ja kysyi minusta, lautoja saattoi olla kaksi. Minulla on henkisiä lahjoja. Tämä on loputtomien hyökkäysten katastrofi, olen vangittuna tavoilla, joita kukaan ei usko, on ollut suuria hyökkäyksiä, joissa pääni kipu osui alas ja iski sydämeeni, se on edelleen olemassa ja tappaa energiani. Tämä talo on myös joen varrella tulvavyöhykkeellä metsien ympäröimänä, jossa puihin on kaiverrettu tuo pyramidi, jossa on silmä mm. Minulla ei ole rahaa eikä liikkua. Noidat hyökkäävät jatkuvasti kummajaisia ​​vastaan, kun rukoilen, he huutavat ja hyökkäävät energiankulutuksella, myrkyllisellä energialla, valtavilla äkillisillä iskuilla ja kauheilla käsittämättömillä unilla. Olen kristitty, uskon jumalaan ja Jeesukseen. Nämä uskomukset vihaavat ja hämmentävät monia perheessäni, vaikka olenkin nyt vanhempi ja monet niistä ovat haihtuneet. Uskoin yksinkertaisesti, että jumala voittaa ja selvittää tämän, uskon, että elämälläni on oltava tarkoitus, autanko monia kiinnittämällä kaiken tämän huomion (minulla ei ole lähes mitään yhteyttä kenenkään kanssa, ihmisiä käytetään vain minua vastaan, noituutta ja demonit kulkevat suoraan läpi ja käyttävät niitä hyökkäämään kimppuuni, minua hyökätään käymässä kaupoissa ) Palautan kaiken jeesuksen nimessä seitsenkertaisesti, kuulen heidän huutavan, joskus näen ne toisessa silmässä, kaadua kivusta jne. Pari vuotta sitten rukoukseni jälkeen näin liekehtivän valkoisen tulen ( 57c ) päälläni. psalmi 57 Tämä talo on nyt puhdistettu demoneista ja hengistä, koko alue on voideltu jumalalle omistettu, peitetty Jeesuksen ja pyhän hengen verellä, mutta hyökkäykset jatkuvat. Uskon, että minulla on sotku säätiöistä, äiti ja isä, mutta myös ouija-levyjen, isäpuolen ja kaiken sen kauhean pahan takia, mitä tässä talossa ja omaisuudessa oli, asiat ovat kiinnittyneet minuun paljon normaalin perustan ulkopuolella ja kuten sanoin edellä, sydämeni kyljessä on jotain sisällä, tarvitsen eksorcismia, kokonaisen ulkopuolisen ryhmän auttamaan tässä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.