Mitä Raamattu sanoo paastoamisesta ja rukouksesta

Treffi:

Tänään käsittelemme sitä, mitä Raamattu sanoo paastoamisesta ja rukouksesta.

Paasto on pidättymistä kaikenlaisista juomista ja ruoista tai asioista, joihin olet riippuvainen, kun sinun täytyy keskittyä kokonaan Jumalaan pyytääksesi Häneltä jotain tai rukoillaksesi jotain hyvin tärkeää.

Saatat myös haluta lukea: 20 Raamatun jaetta paastoamisesta ja rukouksesta

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Kun paastoat, se on kuin kertoisit Jumalalle, että peset sielusi puhtaaksi kaikista epäpuhtauksista ja etsisit ahkerasti Jumalan kasvoja.


Rukous on pääavain, kuten Jeesus sanoi yhdessä saarnassaan. Jeesus itse aloitti kaiken, mitä Hän teki maan päällä ollessaan, rukouksella ja päätti kaiken myös rukoukseen. Sitoutuessaan taivaalliseen Isäänsä hän kuoli.

Kun rukoilet Jumalaa, se on kuin juhlallinen avunpyyntö Jumalalta tai joskus Jumalalle osoitettu kiitos. Paasto ja rukous kulkevat käsi kädessä. Kristittyinä rukoilemme Jumalaa niin monien asioiden vuoksi, kun olemme vaikeuksissa, rukoilemme ja paastoamme pyytääksemme Jumalalta apua, kun olemme sairaita, kun olemme masentuneita, kun olemme levoton, kun meidän on tehtävä rauha Luojamme kanssa. tai pyydä jotain tuottavaa, mitä tarvitsemme Jumalan tekevän puolestamme.

Jakeessa "Daniel 9:3 Ja minä käänsin kasvoni Herran Jumalan puoleen etsiäkseni rukouksella ja anomuksilla, paastoamalla, säkkipuvussa ja tuhkassa:" näemme, että Daniel pyysi nöyrästi Jumalalta apua etsimällä hänen kasvojaan, hän antoi. itsensä kokonaan Jumalalle paastoamalla ja suremalla. Raamattu sanoo, että ne, jotka surevat, ovat siunattuja, sillä he saavat lohdutuksen. On monia Raamatun jakeita, jotka tukevat paastoa ja rukousta ja osoittavat myös paaston hyödyt.

Jotkut paaston ja rukouksen edut mainitaan alla

1. Markus 8:3

Ja jos minä lähetän heidät paastoamaan heidän omiin taloihinsa, he nääntyvät tiellä, sillä heistä on tullut kaukaa.

Tämä Raamatun jae osoittaa, että kun paastoat ja rukoilet Jumalaa koko sydämestäsi, Jumala ei pakota sinua palaamaan takaisin tyhjin käsin tai pakota sinua paastoamaan ja rukoilemaan hukkaan, Hän antaa sinulle varmasti paljon siunauksia. Täällä, kun ihmiset olivat paastonneet ja rukoilleet Jeesuksen kanssa, heillä oli kaikilla nälkä ja Jeesus sanoi, että hänen oli etsittävä heille jotain syötävää rikkoakseen paastonsa, jotta he eivät pyörtyisi, mikä tarkoittaa, että Jeesuksella on lastensa etu sydämellään. , kun paastoat, kosketat Jumalan sydäntä ja löydät armon Häneltä. Monet alueet, joilta olet pyytänyt Jumalalta siunausta, eivät jää koskaan huomaamatta Jumalalta.

2. Apostolien teot 10: 30-31 

"Ja Kornelius sanoi: "Neljä päivää sitten minä paastoin tähän hetkeen asti; ja yhdeksännellä hetkellä minä rukoilin kotonani, ja katso, mies seisoi edessäni kirkkaissa vaatteissa,

Ja sanoi: "Kornelius, rukouksesi on kuultu, ja almusi muistetaan Jumalan edessä." Näemme täällä todisteita siitä, että Kornelius rukoili Jumalaa ja paastoi myös ja hän sai merkkejä siitä, että hänen rukouksensa on kuultu ja Jumala. Tämä osoittaa meille myös paaston ja rukouksen tärkeyden. Jos olet pyytänyt Jumalalta jotain niin kauan, oletko yrittänyt pyytää koko sydämestäsi ja omistaa päiväsi, hetkesi ja aikasi Jumalalle ja nähdä, kuinka Hän vastaa sinulle, juuri hän on ilmestynyt Korneliukselle ja antanut hänelle vastauksia hänen rukouksiinsa.

3. Apostoli Paavali sanoi 1. Kor. 7:5:ssä

”Älkää pettäkö toisianne, ellei se tapahdu yhteisymmärryksessä jonkin aikaa, jotta voisitte paastota ja rukoilla; ja kokoontukaa jälleen yhteen, ettei Saatana kiusaa teitä pidättämättömyytesi vuoksi." , näemme sen osoittavan sinulle, että rukoileminen ja paasto on miekka, jota uskovat käyttävät taistellakseen paholaisen juonia vastaan ​​ja voittaakseen. Kun rukoilet ja paastoat paljon ihmeitä tapahtuu, ja aivan kuten me luemme jakeesta, että kun annamme itsemme rukoukseen ja paastoon, paholaisella ei ole valtaa meihin eikä hän voi hallita meitä, koska meillä on puolellamme Jumala, joka on siellä taistelemassa meitä vastaan. taisteluita ja voittoja, jotta meistä tulee valloittajia ja voittajia.

Syitä, miksi paasto ja rukous ovat tärkeitä

  • Saadaksemme vastauksia rukouksiimme
  • Rukoilemme ja paastoamme myös saadaksemme voimaa Jumalalta taistellaksemme paholaista ja kaikkia pahoja nuolia vastaan, joita pahat saattavat heittää meihin. Kuten näimme Efesolaiskirjeen 6:12:ssa "Sillä me emme kamppaile lihaa ja verta vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tämän pimeyden hallitsijoita vastaan, hengellistä jumalattomuutta vastaan ​​korkeuksissa", me tarvitsemme Jeesuksen voimaa. taistella ja voittaa. Myös Pyhän hengen avulla voimme voittaa.
  • Kun rukoilemme ja paastoketjut katkeavat, vangit ovat vapaita, surevat alkavat hymyillä ja lohdutella, esimerkiksi näemme, että kun Paavali ja Silas olivat vankilassa, he paastosivat ja rukoilivat ja heidät vapautettiin ja vapautettiin.

Yhdessä Jeesuksessa, joka saarnasi paastoamisesta ja rukouksesta, Hän sanoi Matteuksen kirjassa 6:16

"Lisäksi paastoaessanne älkää olko synkän näköisiä niinkuin ulkokullatut, sillä he vääristävät kasvonsa, jotta ihmiset näyttäisivät paastoavan. Totisesti minä sanon teille: heillä on palkkansa."

Näemme, että täällä Raamattu on jo kertonut meille, kuinka paastotaan ja rukoillaan. Kun paastoamme, sen pitäisi olla meidän ja Jumalan välillä, ja raamattu sanoo, että Jumala, joka kuulee salassa, palkitsee sinut suuresti julkisesti ja maailma iloitsee kanssasi, ja kaikkiin asioihin, joita olet huutanut Jumalalta ja pyytänyt Jumalalta, vastataan varmasti. koska Jumalamme sanoi ja lainaan "jos lapseni nöyrtyvät kysyäkseen minulta, mitä he haluavat, teen sen heidän puolestaan". Koska kristittyjen paasto ja rukous on tärkeä osa kristillistä kasvuamme, se on myös osa kristillistä matkaamme, koska se vie meidät eri kasvun tasoille tuoden näkemystä, ymmärrystä ja viisautta, mikä lisää kasvuamme kristittyinä.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedum
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...