Mitä Raamattu sanoo esirukouksista

Treffi:

Jaa viesti:

Tänään käsittelemme sitä, mitä Raamattu sanoo esirukouksista

Mitä esirukous tarkoittaa?

Mariam Websterin sanakirjan mukaan esirukous tai esirukous tarkoittaa esirukousta, rukousta, anomusta tai rukousta toisen henkilön hyväksi.

Kristityinä rukoilemme ei-uskovien puolesta, jotta Jumala voittaisi heidän sydämensä, rukoilemme ystäviemme, naapureidemme, seurakuntamme, kirkkojemme ja perheidemme puolesta muutamia mainitaksemme. Kun Paavali ja Silas joutuivat vankilaan, näimme, että seurakunnan väliintulo rukouksissa kahden veljen puolesta saavutti Jumalan korvien ja heidät vapautettiin. Raamatussa on monia tapauksia, joissa voimme lukea, että suuret profeetat rukoilivat ihmisiä, jotka Jumala on asettanut heidän alaisuuteensa.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Saatat myös haluta lukea: 20 Raamatun jaetta esirukouksista


1. Mooseksen luvun 1 jakeista 20-14 luemme, että isrealaiset kapinoivat Jumalaa kohtaan ja he menivät vastoin Jumalan tahtoa, Jumala oli niin vihainen heille, että ellei profeetta Mooses rukoili heidän puolestaan, he olisivat menehtyi. Näimme, että 20. Mooseksen luvussa 1:2 "Ja HERRA sanoi: Olen antanut anteeksi sinun sanasi mukaan", Jumala pelasti isreelilaiset hukkumasta Mooseksen väliintulon vuoksi. Esirukoilulla toisten puolesta on monia suuria etuja. Jopa Jeesusta kutsutaan puolestapuhujaksemme, kun Hän puhuu Jumalalle meidän puolestamme, jotta syntimme voidaan antaa anteeksi ja Jumala voi siunata meitä. 1 John 8:34 "Lapseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi. Ja jos joku tekee syntiä, meillä on puolustaja Isän luona, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas." Roomalaiskirjeessä XNUMX:XNUMX "Kuka on se, joka tuomitsee? Kristus on kuollut, ennemminkin noussut kuolleista, joka on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee puolestamme.” (KJV).

On myös tärkeää huomata, että Herramme Jeesus Kristus lähetti meille pyhän hengen rukoilemaan puolestamme. Pyhä henki antaa meille ohjeita ja auttaa meitä tuntemaan Jumalan suunnitelman meitä varten, siksi luemme Roomalaiskirjeen 8:26:sta "Samoin Henki auttaa meidän heikkouksiamme, sillä emme tiedä, mitä meidän tulee rukoilla, niin kuin pitäisi, mutta Henki hän itse rukoilee meidän puolestamme huutaen, jota ei voida lausua.” (KJV).

Esirukoilu ympärillämme olevien ihmisten puolesta on yksi parhaista asioista, joita voimme tehdä kristittyinä, se osoittaa, että uskontomme on "rakkaus" ja me todella harjoitamme sitä, mitä saarnaamme. Tarvitsemme pyhän hengen johdatusta, kuten aiemmin mainitsimme, pyhä henki voi asettaa sen sydämeemme, että meidän tulee rukoilla jonkun seurakunnan puolesta, rukouksemme voi pelastaa sielun ja muistaa, että taivaassa on iloa, kun me pelastaa sielun hukkumiselta. Toisten rukoilusta kristittyinä on monia etuja.

Esirukouksen edut

  • Rukoileminen muiden puolesta voi saada aikaan positiivisen muutoksen esirukoilijan elämään. Kohdassa Job 42:10 näimme, että Jobin rukoillen ystäviensä puolesta huolimatta siitä, että he pilkkasivat häntä, Jumala toi positiivisia muutoksia hänen elämäänsä ja Jumala vapautti hänet vankeudesta
  • "Ja HERRA käänsi Jobin vankeuden, kun hän rukoili ystäviensä puolesta, myös HERRA antoi Jobille kaksi kertaa niin paljon kuin hänellä oli ennen." Meidän tulee myös huomata, että Job rukoili ystäviensä puolesta, kun hän oli vielä hädässä ja vihollisen intensiivisen hyökkäyksen alla. Tämä kertoo meille, että Jumala haluaa meidän edelleen rukoilevan ympärillämme olevien ihmisten puolesta riippumatta tilanteesta, jonka kohtaamme. Vaikka emme olisikaan hyvissä väleissä heidän kanssaan, meidän tulee silti rukoilla heidän puolestaan, sillä Jeesus tekee saman meidän, lastensa puolesta, vaikka me teemme syntiä ja vastustamme Hänen sanojaan. Jumala palkitsee rakkauden työmme.
  • Yksi esirukousten eduista on se, että voimme rukoilla ei-uskovien puolesta uskovia ja kun tämä tavoite saavutetaan, teemme Jumalan onnelliseksi ja Hän palkitsee meidät suuresti. Kun rukoilemme syntisten puolesta, että he pelastuisivat, me täytämme evankeliumin, joka sanoo Matteuksen evankeliumissa 28:19-20: "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat opetusta, kastamalla heidät Isän ja Pojan nimeen ja Pyhästä Hengestä: Opettakaa heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää; ja katso, minä olen teidän kanssanne aina maailman loppuun asti."
  • Kun rukoilet jonkun puolesta, on ikään kuin juuri tämä henkilö rukoilee Jumalaa. Muista, kun Mooses rukoili isreelilaisten puolesta. Jumala kuuli Hänet ja kertoi hänelle, kuinka hän voi edetä isrealilaisten vapauden puolesta
  • Kun rukoilemme jonkun puolesta, Jumala ryhtyy toimiin, pelastaa ihmisen hengen, niin Jumalan tahto toteutuu sekä esirukoilijassa että ihmishenkien puolesta.
  • Esirukoilijoille on palkkio Jumalalta. Kristittyinä tämän päivän aiheessa neuvotaan, että meidän tulee varmistaa, että rukoilemme ihmisten puolesta, sillä toimimalla teemme myös Jumalan tahdon ja meidän tulee luottaa siihen, että Jumala vastaa rukouksiimme ja antaa meille palkintomme. Esirukouksella Jumalan valtakunta edistyy ja monet ihmiset pelastuvat paholaisesta ja helvetistä.

Esirukoilijan ominaisuudet

  • Esirukoilijan tulee olla uskovainen.
  • Aivan kuten apostoli Paavali, esirukoilijan on oltava rohkea, rukoileva ja uskovainen.
  • Uhrautuminen on yksi esirukoilijan tärkeimmistä ominaisuuksista
  • Esirukoilijalla on oltava pyhän hengen hedelmiä ja lahjoja, jotta yhteydenpito Jumalan kanssa olisi helppoa.

Toisten rukoileminen on hyvän kristityn hyvä ominaisuus, koska se osoittaa, että et ole itsekeskeinen ja haluat myös muiden ympärilläsi olevien ihmisten nauttivan Jumalan rakkaudesta ja armosta. Rukous on tärkeää kaikessa mitä teemme. Rukous on tosi uskovan tunnusmerkki. Efesolaiskirjeessä 5:16

"Ajan lunastaminen, koska päivät ovat pahoja" meidän tulee lunastaa päivät ja aika rukouksilla, rukous on avain aivan kuten Jeesus Kristus itse kertoi meille. Yritetään tänään rukoilla jonkun puolesta. Rukoilemme pyhää henkeä ohjaamaan ja opastamaan meitä siinä, mitä sanoa ja mitä rukoilla. Aamen

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedum
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...