Miksi sanomme Aamen rukouksen lopussa

Treffi:

Jaa viesti:

Tänään selitämme, miksi sanomme aamen rukouksen lopussa. Aamen käytetään yleensä rukouksen, uskontunnustuksen tai pyynnön lopussa. Se sanotaan totuuden tai sopimuksen vahvistuksena. Se tarkoittaa myös tarkoittavan niin olkoon, se on niin, niin tulee olemaan. Kristityt käyttävät sitä rukouksen lopussa tarkoittamaan, että heidän pyyntönsä on hyväksytty. Näimme, että aamen sanottiin monta kertaa Raamatussa sekä vanhassa että uudessa testamentissa. Aamen mainittiin ensimmäisen kerran Raamatussa 5 Mooseksen kirjassa 22vs XNUMX, kun Jumala puhui Moosekselle rangaistuksista, jotka odottavat uskottomia vaimoja, ja se päätettiin Amenilla, mikä tarkoittaa, että niin tulee olemaan.

Saatat myös haluta lukea: 20 Raamatun jaetta rukousten tärkeydestä

Aamen on heprealainen sana, jonka merkitys ei silti muuttunut, kun se translitteroitiin ja käännettiin toiselle kielelle. Esimerkiksi toiselle kielelle käännetty sana muuttuu tarkoittamaan jotain muuta. Aamen on heprean sana, joka säilyttää merkityksensä myös muissa kielissä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Voima sanoa Amen rukouksen lopussa

Aamen kristityille tarkoittaa, että heidän rukouksiinsa on vastattu, eikä heidän tarvitse huolehtia. Monet meistä tietävät, että Aamen käytetään päätösrukouksena. Mutta olemmeko koskaan miettineet, mitä rukouksen lopussa tarkoittaa? Olemmeko koskaan miettineet, miksi se sanotaan rukouksen lopussa tai mitä se tarkoittaa?


Aamen on heprealainen sana, joka, vaikka se käännettynä muille kielille, tarkoittaa silti samaa asiaa, eli sillä on edelleen sama merkitys. Se tarkoittaa totuuden vahvistusta tai sopimusta meidän ja Luojamme välillä, jota rukoilemme. Se tarkoittaa, että sanot niin tulee olemaan, se on sovittu, se on vahvistettu, se on totta ja niin edelleen. Se on kuin vahvistuksen sana. Kun lopetamme omamme Rukous Amenin kanssa se tarkoittaa, että olemme tunnustaneet, että Jumala on vastannut rukouksiimme ja kuunnellut huutoamme.

Kun sanomme aamen rukouksen lopussa, se on tapamme sanoa, että tiedämme, että Jumala on kuullut rukouksemme ja varmasti vastaa meille omana aikanaan ja antaa meille todistuksemme. Aamen on ilmaus, että kaikki ne asiat, joita pyysimme rukoillessamme, kaikki asiat, joista ylistimme Jumalaa, kaikki tuskamme, joita huusimme Jumalan puoleen kuulemaan, salaiset rukoukset, jotka haluamme vain Jumalan kuulevan ja vastaavan, kaikki ulos ilot, tunteet ovat Jumalan totuudessa ja vain Hän voi vastata meille ja antaa meille ihmeemme. Jumalan sanat ovat Hänen totuudessaan.

Kuinka Ameniä voidaan käyttää? 

Aamenia voidaan käyttää eri tilanteissa aivan kuten silloin, kun Jumala lähetti sanansa israelilaisille 27. Mooseksen kirjan 14 jakeista 19-XNUMX. Näemme siellä, että Jumalan ohjeet menivät leeviläisille ja he vastasivat Amenilla, mikä tarkoitti, että niin tulee olemaan, niin olkoon niin, että he eivät mene vastoin Jumalan sanaa ja tekevät sen mukaan, mitä Jumala on pyytänyt heitä tekemään. Aamen on meille kristityille erittäin tärkeä, koska sitä tarkasteltiin myöhemmin, he Jeesus itse aloitti sanansa Amenilla ja myös häntä kutsuttiin Raamatussa myös Ameniksi. Joten Aamen sanominen jokaisen rukouksen lopussa on kuin kutsuisit Jeesuksen elämäämme ja kertoisimme hänelle huutomme suoraan.

Jeesus kutsui itseään nimellä Amen. Näemme, että Jeesus on sana, joka myöhemmin tuli lihaksi. Jeesus on totuus, tie ja elämä, kukaan ei mene Isän luo, paitsi Jeesus, jota Raamattu on useaan otteeseen kutsunut puolustajaksemme, joka rukoilee puolestamme, ettemme joutuisi tuhoutumaan syntiemme tähden. Jeesus puhuu aina totta. Hänen sanansa merkitsee, että Hänellä on valta totuuteen ja kaikki, mikä hänen suustaan ​​tulee, on totuus ja on elämää sille, joka sen kuulee ja kuuntelee.

Olemme oppineet aiemmista kappaleistamme, että Aamen on totuuden vahvistus ja sanotaan, että Herra Jeesus Kristus on totuus, joten ei ole yllättävää, että Aamen on täydellinen vahvistus kaikelle, mikä on totta, ja kaikelle, mikä on täydellistä ja oikein, näkyy itse Jeesuksen Kristuksen persoonassa. Joka kerta kun sanomme Aamen kuultuamme totuuden Raamatusta, tämän pitäisi mielessämme tarkoittaa: "Kyllä! Uskon, että tämä on totta Jeesuksen tähden." Jokainen lupaus siunauksesta, rauhasta, huolenpidosta, lohdutuksesta, anteeksiannosta, elämästä ja pyhyydestä toteutuu Kristuksen työn ja persoonan ansiosta. Hän on suuri Amen.

5 Aamenin sanomisen merkitys rukouksen jälkeen

Jotkut siitä, kuinka tärkeää on sanoa Amen rukoustemme lopussa:

  • Aamen on tapa meille kaikille osallistua rukoukseen ja saarnaamiseen 
  • Se on vahvistus, että rukouksemme on vastattu  
  • Aamen on Raamatun eniten käytetty sana, ja jopa Jeesus käytti sanaa monta kertaa, mikä merkitsee totuuden merkitystä, kun sanomme Aamen, kutsumme Jeesusta allekirjoittamaan ja sinetöimään rukouksemme, koska tiedämme, että Hän ei valehtele meille niin kuin Häntä kutsutaan. tie, totuus ja elämä.
  • Sana Amen on niin voimakas ja siinä on kaksi osaa. Ensimmäinen osa on, että olemme samaa mieltä sen kanssa, mitä on juuri julistettu, ja olemme samaa mieltä siitä, mitä on sanottu. Toinen osa on se, että se selittää, miksi rukoilemme taivaallista Isäämme. Se tarkoittaa, että tunnustamme ehdottomasti Jumalan auktoriteetin, viisauden ja voiman kaikissa elämämme tapahtumissa. Siksi Psalmin 106:48 lopussa, kun ihmiset sanoivat "Aamen", he myös tunnustivat Jumalan vallan, viisauden ja voiman.
  • Aamen on viimeinen sana, joka sanottiin Raamatussa. (Ilm. 22vs21), joka puhuu Jeesuksen toisesta tulemisesta ja osoittaa, että kaikki, mitä siihen on kirjoitettu, on vain totuus.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedum
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

  1. Minua siunataan rukouspisteillä täällä. Lähettäkää minulle ystävällisesti rukouspisteitä unessa kylpemistä vastaan. Mutta kylpyhuone on täynnä aukkoja. Että joku näkee sinut ulkopuolelta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...