Rukouspisteet paremman suhteen äidin ja tyttären välillä

1
9072

Tänään käsittelemme rukouskohtia paremman suhteen puolesta äiti ja tytär. Oletko äiti ja huomaat yhtäkkiä, että sinulla ja tyttärelläsi ei ole enää hyvää suhdetta, tule tänne, rukoilemme yhdessä. Paholainen tietää, että tyttölapsen elämän tuhoaminen on helpompaa, kun äiti ei voi enää tavoittaa tytärtä tai puhua hänen kanssaan. Siksi vihollinen yrittää aina vääristää äidin ja tyttären välistä suhdetta vain, jotta hän voi tuhota tyttölapsen elämän.

On tunnettu tosiasia, että äidit ovat lähempänä lapsiaan paremmin kuin isät. Tyttölapsi on kuitenkin lähempänä äitiä kuin mieslapsi. Pistaakseen nopeasti tyttölapsen elämän vihollinen hyökkää lapsen ja äidin välistä suhdetta vastaan. Sillä hetkellä, kun hän ei voi enää puhua äitinsä kanssa vapaasti, jakaa salaisuuksia äitinsä kanssa tai pyytää äitinsä neuvoa, tyttölapsi on tuhon partaalla. Siksi äitinä sinun on oltava tietoinen siitä, millainen suhde sinulla on tyttäriisi. Ole tarpeeksi herkkä tietääksesi, kun tyttäresi yhtäkkiä vetäytyy sinusta. Jos huomaat tämän, ei ole aika huutaa, on aika soveltaa viisautta ja nostaa rukousalttari tyttäresi puolesta.

Rukoilen puolestasi tänään, jokainen vääristynyt suhde sinun ja tyttäresi välillä korjataan tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Herra luo tyttärellesi uuden sydämen, sydämen, joka kuuntelee sinulta tulevia jumalallisia neuvoja. Tyttäresi ei joudu paholaisen tempun uhriksi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Rukoilkaamme yhdessä.

Rukouspisteet:

 • Isä Herra, me ylistämme sinun pyhää nimeäsi. Kiitämme sinua, koska olet Jumala. Ylistämme sinua rakkaudestasi, huolenpidostasi ja suojelustasi perhettäni kohtaan. Sanon, että olkoon nimesi korkealle Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen synnin anteeksiantoa. Millä tahansa tavalla, jolla olen syntiä tehnyt. Millä tahansa tavalla perheeni jäsen on tehnyt syntiä ja jäänyt ilman kunniaasi, rukoilen, että annat meille tänään anteeksi Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen äitinä lasteni puolesta, sillä Raamattu sanoo, että lapseni ovat merkkejä ja ihmeitä varten. Rukoilen, että suojakätesi ovat lasteni päällä Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kun he tulevat paikasta toiseen etsimään parempaa elämää, rukoilen, että katseesi ovat heissä. Päätän Herran armosta, että pyhä henkesi, joka ohjaa ja kasvattaa heitä, ei lähde heistä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen tyttäreni puolesta, pyydän, että ohjaat hänen ajatuksiaan. Olkoon hänen ilmeensä sinusta, olkoon hänen sydämensä sinun ajatusten kuluttamana. Rukoilen, että autat häntä olemaan joutumasta vihollisen saaliiksi Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen pehmeää sydäntä tyttärelleni. Rukoilen, että korvaat kivisydämen lihallisella sydämellä. Anna hänelle sydän, joka selvästi viihdyttää sanasi sisääntuloa. Anna hänelle sellainen sydän, joka antaa hänelle äidillisen neuvoni Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että annat minulle viisautta olla hänen kanssaan. Sanasi kehottaa meitä olemaan provosoimatta lapsiamme. Pyydän armoa ilmaista rakkautta, vaikka nuhtelen häntä. Herra, anna minulle armo ilmaista itseäni perusteellisesti ja hurmaamalla. Anna minulle armo tietää, milloin toimia ja milloin reagoida, ja suo minulle virheetön viisaus suorittaa äidilliset velvollisuuteni häntä kohtaan esteettä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että henkesi korjaa jokaisen katkenneen suhteen tyttäreni ja minun välillä Jeesuksen Kristuksen nimessä. Mikä tahansa on vihollisen suunnitelma tuhota olemassa oleva suhde minun ja tyttäreni välillä, peruutan tämän suunnitelman tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, tuhoan vihollisen agendan tyttäreni suhteen tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Mitä tahansa vihollinen onkaan suunnitellut häntä vastaan, seison hänen puolestaan ​​tänään ja julistan, että heidän suunnitelmansa on tuhottu Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Vastustan jokaista tottelemattomuuden henkeä tyttäressäni. Ajan ulos tuon demonin tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Päätän taivaan valtuudella, että kuuliaisuuden henki tulee tänään tyttäreni päälle Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä, kieltäydyn sallimasta tottelemattomuuden hengen tuhota tyttäreni. Päätän taivaan vallalla, sinä tottelemattomuuden henki, jonka vihollinen on lähettänyt tyttärelleni, tule tänään ulos Jeesuksen Kristuksen nimessä. Päätän taivaan valtuudella, että Jumalan henki ottaa tyttäreni elämän tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, tarkoitus, jota varten loit tyttäreni, vahvistetaan Jeesuksen Kristuksen nimessä. Synti ei vie häneltä mahdollisuutta täyttää elämänsä tarkoitus Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Rukoilen kiinteää suhdetta tyttäreni ja minun välilläni. Herran armosta rukoilen ymmärryksen henkeä, anna minulle armo ymmärtää häntä paremmin, armo sietää hänen ylilyöntejään ja viisautta antaa hänelle oikea neuvo Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Herra, kiitän sinua vastatuista rukouksistasi. Kiitän sinua, koska olet korjannut tyttäreni ja minun välilläni katkenneen suhteen. Isä, minä ylistän sinua, koska et anna vihollisen suunnitelman ylittää tyttäreni. Ylistetty olkoon nimesi ikuisesti Jeesuksen Kristuksen nimessä.

 

1 KOMMENTTI

 1. Haluan vain kiittää sinua kaikista lähettämistäsi rukouskohdista. Tulen usein rukoilemaan heidän kanssaan. Jumala siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua pastori.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.