Rukouspisteet kaikessa suojassa maaliskuussa

0
7849

 

Tänään käsittelemme rukouskohtia kaikkeen suojaus maaliskuussa. Ensinnäkin toivotetaan teidät kaikki tervetulleiksi maaliskuuhun. Rukoilemme, että hyvä Herra, joka on pitänyt meidät tähän asti, pitää meidät loppuun asti. Tänään, ensimmäisenä päivänä maaliskuussa 2022, rukouksemme keskittyvät Jumalan suojelemiseen elämämme ja perheemme jäsentemme puolesta. Kun lähdemme ulos tässä kuussa, tarvitsemme elämäämme Jumalan vankan suojan. Yksi asia, joka meidän on ymmärrettävä, on se, että koska meillä on suunnitelmia itsellemme ja ympärillämme oleville ihmisille maaliskuulle, kun meillä on tavoitteita ja asetettu agenda tälle kuukaudelle, myös vihollisella on suunnitelmansa meitä vastaan ​​tässä kuussa.

Ei se, että vihollinen ei yrittänyt saada meitä viime kuussa, mutta Jumalan armo piti meidät. Raamattu sanoo 1. Pietarin kirjassa 5:8 Olkaa raittiit, valppaat; sillä teidän vihollisenne paholainen kävelee ympäriinsä kuin kiljuva leijona ja etsii ketä hän voisi niellä. Vihollinen ei lepää, Raamattu sanoo, että se kulkee yötä päivää etsiessään ketä niellä. Tarvitsemme Jumalan suojelusta, jotta emme joutuisi vihollisen ansaan. Kun jatkamme normaalia toimintaamme tässä kuussa, Herra suojelee meitä.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Kirja 2 Tessalonikalaiskirje 3:3 Mutta Herra on uskollinen, ja hän vahvistaa sinua ja varjelee sinua pahalta. Herra on luvannut vahvistaa meitä ja suojella meitä kaikelta pahalta tässä kuussa. Päätän, että Jumalan suojelus alkaa toimia elämässämme tässä kuussa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Minkä tahansa ansan vihollinen onkaan asettanut tiellemme tässä kuussa, rukoilen, että Jumalan voima tuhoaa tuon ansan tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukouspisteet

 • Isä, kiitän sinua armosta nähdä toinen kuukausi. Kiitän sinua armosta, joka kestää ikuisesti elämäni yli. Kiitän sinua uskollisuudestasi, olkoon nimesi korkealle Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä, annan tämän uuden kuukauden sinun käsiisi, rukoilen, että läsnäolosi kulkee kanssani. Rukoilen, että kätesi ovat minun päälläni. Sinun läsnäolosi, joka saa ihmisen kunnioittamaan, kätesi, jotka houkuttelevat kansojen kunniaa, rukoilen, että se kulkee mukanani tässä kuussa Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Herra, rukoilen synnin anteeksiantoa. Kaikilla tavoilla, joilla olen tehnyt syntiä ja jäänyt ilman kunniaasi, rukoilen, että annat minulle anteeksi tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Synti, joka estää kirkkautesi ilmenemisen elämässäni tässä uudessa kuussa, rukoilen, että annat minulle anteeksi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Herra, synti, joka tekee minusta haavoittuvan vihollisen hyökkäyksille, rukoilen, että annat minulle anteeksi tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Herra, pyydän, että suojasi on päälläni tässä kuussa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kun marssin kirkkauteen kohti kohtaloani, rukoilen, että suojasi on päälläni Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Raamattu sanoi, että ole vahva ja rohkea. Älä pelkää äläkä kauhistu niitä, sillä Herra, sinun Jumalasi, kulkee sinun kanssasi. hän ei koskaan jätä sinua eikä hylkää sinua." Isä, rukoilen, että et koskaan jätä minua tässä kuussa.
 • Herra, rukoilen, että pyhä henki ohjaa minua tässä kuussa. Rukoilen, että elävän Jumalan voima antaisi minulle suunnan. Missä tahansa et halua minun olevan, pyydän, että henkesi kulkee kanssani. Herran henki, joka ohjaa minua putoamasta vihollisen ansaan, aktivoin sen elämässäni tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Herra, mitä tahansa vihollinen on suunnitellut minua vastaan ​​tässä kuussa, minä määrään, että Jumalan voima tuhoaa sen Jeesuksen Kristuksen nimessä. Pyydän sinua nousemaan, oi Herra, ja tuhoamaan pahojen suunnitelmat elämässäni. Kuka tahansa katsoo minua halveksuvalla katseella, rukoilen, että Jumalan enkeli lyö heidät kuoliaaksi tässä kuussa Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Herra, kuka tahansa on luvannut, että en näe ensi kuussa, rukoilen, että Herran enkeli lyö heidät tällä hetkellä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Vastustan jokaista ympäristödemonia, jonka vihollinen on lavastellut työskentelemään minua vastaan ​​tässä kuussa. Päätän, että voimasi muuttuvat voimattomiksi tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä, jokainen maallinen voima, joka on luvannut turhauttaa minut tässä kuussa, alistan sinut tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Nostan standardia kaikkia alueellisia voimia vastaan, jotka hallitsevat yhteisöä, jossa asun, ja määrään, että Herran enkeli lyö heidät tällä hetkellä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä, rukoilen, että armosi puhuisi puolestani. En joudu sieppauksen uhriksi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Rukoilen, että Jumalan kädet ovat lasteni ja perheeni päällä, eivätkä he joudu sieppauksen uhreiksi Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Herra, rukoilen, että suojakätesi ovat päälläni. Raamattu sanoo, että minä kannan Kristuksen merkkiä, älköön kukaan vaivatko minua. Isä, olkoon merkkisi minussa ja lapsissani Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Sillä on kirjoitettu, Herran silmät katsovat aina vanhurskaita ja Hänen korvansa ovat aina tarkkaavaisia ​​heidän rukouksiaan. Herra, rukoilen, että silmäsi ovat minussa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jos on kirjoitettu, älkää koskeko minun voideltuihini älkääkä tehkö pahaa minun profeetoilleni. En ole huolissani tässä kuussa Jeesuksen Kristuksen nimessä.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.