Rukouspisteet Käärmeen Munan rikkomiseksi kehossani

2
10861

Tänään käsittelemme rukouspisteitä käärmeen munan murtamiseksi kehossani. Herran henki on paljastanut, että on niin monia ihmisiä, jotka kantavat käärmeen munaa kehossaan. Ja näistä heidän kehoonsa kerääntyneistä munista on tullut vihollisen työkalu kärsimyksen ja suunnattoman tuskan aiheuttamiseen heille. Ihmiset käyvät kauhean kanssa sairaus joka uhmaa kaikkea sille annettua lääketieteellistä huomiota. Nämä munat tulevat joskus synnin seurauksena, se voi olla sukupolvien ongelma ja se voi olla seurausta uskovan rukouksen löyhyydestä.

Hyvä uutinen on, riippumatta siitä, kuinka nämä munat tulevat kehoosi, Herra on valmis tuhoamaan nuo munat ja synnyttämään vapautesi. Jokainen demoninen muna, jonka vihollinen on tallettanut kehoosi, määrään taivaan valtuudella, tällaiset munat tulisi tuhota tänään Jeesuksen nimessä. Myös käärmeen muna voi aiheuttaa pysähtyneisyyttä, takapajuutta ja epäonnistumista. Jokainen näitä munia kantava henkilö kokee mittaamattomia vaikeuksia. Hän työskentelee kuin norsu, mutta söisi vain kuin muurahainen. Hänen ponnistelunsa turhauttavat valtavat epäonnistumiset, koska hänen elämälleen on ominaista pysähtyneisyys ja jälkeenjääneisyys.

Tämä demoni estää ihmistä täyttämästä Jumalan tarkoitusta elämälleen. Työskentelet vain väsymättä, mutta sinulla ei ole mitään esitettävää. Tämä ja monet syyt selittävät, miksi on tärkeää katkaista käärmeen ike tai muna kehossasi. Jokainen muna, joka on kerrostunut kehoosi hidastaakseen edistymistäsi elämässä, määrään taivaan valtuudella, ne rikotaan tänään. Sillä on kirjoitettu: jokainen puu, jota isäni ei ole istuttanut, revitään juurineen, minä annan sinun vapauttaa kaikesta pimeyden vallasta Jeesuksen Kristuksen nimessä.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Rukouspisteet

 • Isä Herra, kiitän sinua armosta ja suojastasi. Kiitän sinua armosta elämääni kohtaan. Kiitän teitä huolenpidostanne, ylistän teitä suosiosta ja suojelusta minua ja perhettä kohtaan. Olkoon nimesi korkealle Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, rukoilen synnin anteeksiantoa. Kaikilla tavoilla, joilla olen tehnyt syntiä ja jäänyt ilman kunniaasi, rukoilen, että annat minulle anteeksi tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, päätän sinun armosi kautta, että jokainen vihollisen juuret elämässäni anna heidän tuhoutua Jeesuksen Kristuksen nimessä. Sillä on kirjoitettu: jokainen puu, jota isäni ei ole istuttanut, revitään juurineen, jokainen paha sairauspuu, joka kasvaa elämässäni, kuolee juuristaan ​​tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, kiroan jokaisen pahan käärmeen, joka nielee kunniani elämässä. Jokainen demoninen käärme, joka pyrkii menemään hukkaan, määrään, että Jumalan tuli tulee teidän päällenne tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, nuhtelen sitä demonista käärmettä, joka ilmestyy minulle unessani, päätän, että Jumalan viha kohtaa sellaisen käärmeen tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Herra, tuhoan jokaisen käärmeen pahan munan kehossani tänään pyhän hengen tulella. Jokainen sairauden muna, tuhoan sinut tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Isä, jokainen demoninen pysähtymisen muna tuhotaan tänään Jeesuksen nimessä. Jokainen takapajuisuuden muna tuhotaan tänään taivaan valtuudella Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, sillä on kirjoitettu: Kristus on kirottu meidän edestämme, koska kirottu on se, joka on puuhun ripustettu. Päätän taivaan valtuudella, jokainen sukupolvessani toimiva kirous on jokaisen käärmeen ulottuvilla, sellaiset kiroukset tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, jokainen käärmeen henki, joka vastustaa edistymistäni elämässä, tuhoan sinut tänään voimalla Jeesuksen Kristuksen nimessä. Peruutan kaikki pahan vihkimykset elämässäni ja kohtalossani tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä, jokainen valvova henki, joka vastustaa kasvuani elämässä, määrään sinulle sokeuden tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jokainen paha kokoontuminen minua vastaan, julistan hämmennystä sellaisessa kokoontumisessa tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, minä määrään, että Herran tuli tulee jokaiseen pahaan eläimeen, jota vihollinen käyttää minua vastaan, tuhoan ne tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Sillä on kirjoitettu: voitelun kautta kukistetaan jokainen ike. Isä, haluan sinun voitelevan minut kalliilla verelläsi. Jokainen sairauden ike, jokainen pysähtymisen ike, jokainen takaiskun ike on murtunut. Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Lähetän Kaikkivaltiaan Jumalan tulen jokaiseen minua vastaan ​​taistelevan vihollisen liittoon. Päätän, että Jehovan kuluttava tuli tuhoaa heidät tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, jokainen käärmeen muna kehossani, joka saa minut kärsimään tuntemattomasta sairaudesta, määrään, että munat rikotaan tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Päätän taivaan valtuudella rikkoa jokaisen sairauden munan elämässäni tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Isä, on kirjoitettu, hänen haavojensa kautta me olemme parannetut. Päätän parantaa elämäni korkeimpia tällä hetkellä Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Sinä demoni, joka muuttuu käärmeeksi joka ilta kiduttamaan minua, lopeta toiminta tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Jokaisen demonisen matelijan, joka hyökkää kimppuuni unestani, päätän taivaan vallalla, että Jumalan viha tulee tänään teidän päällenne Jeesuksen Kristuksen nimessä. 
 • Rukoilen, että Jumalan voima tutkii ruumiini läpi ja tuhoaa kaikki pimeyden esineet, jotka aiheuttavat minulle kipuja Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tästä päivästä lähtien päätän vapautukseni jokaisesta käärmehengestä Jeesuksen Kristuksen nimessä. 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

2-HUOMAUTUKSET

 1. Rukoukset parantumisen puolesta miehelleni ja minulle. Että Jumalan tahto tapahtukoon avioliittomme suhteen. Naimisissa 27 vuotta ja erossa 12 vuotta. Rukoukset lastemme ja suojeluksemme ja henkisen hyvinvoinnin ja huolenpidon puolesta. Psalmi 91. Oikeat pyhät liitot kaikille elämällemme ja ihmissuhteillemme. Että Jumala antaa meille oikeat hengelliset johtajat elämäämme. Aamen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.