5 asiaa, jotka sinun tulee tietää ikuisesta elämästä

Treffi:

Tänään opetamme 5 asiaa, jotka on tiedettävä iankaikkisesta elämästä. Kuolema on yksi pelätyimmistä ihmisten vihollisia. On niin hauskaa, kuinka kaikki väittävät haluavansa päästä taivaaseen, mutta kukaan ei halua kuolla. Monet ihmiset haluavat elää ikuisesti, he eivät halua maistaa kuolemaa. Siksi ihmiset juoksevat sylissä kuullessaan kuoleman.

Iankaikkinen elämä sellaisena kuin se on luvattu on Jumalan lahja niille, jotka palvelivat Jumalaa Kristuksen Jeesuksen kautta. Raamattu sanoo Johanneksen kirjassa 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Maailman ikuinen elämä tarkoittaa ikuista elämää. Elämäntyyppi, joka on vapaa kuolemasta. Selitettyään, mitä iankaikkinen elämä on, on tärkeää ilmaista joitain asioita, jotka ihmisten tulisi tietää iankaikkisesta elämästä. Näyttää siltä, ​​​​että monet ajattelevat, että iankaikkisessa elämässä on kyse kuolemasta. Se on enemmän kuin se. Se ylittää terveellisen elämisen terveellä mielellä ja kaikilla elämän rikkauksilla.

Koska meidän vastuullamme on kouluttaa ihmisiä valtakunnan asioista, selitämme viisi asiaa, jotka sinun on tiedettävä iankaikkisesta elämästä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

5 asiaa, jotka sinun tulee tietää ikuisesta elämästä

Iankaikkinen elämä ei tarkoita, että elät ikuisesti

Hebrews 9:27 Ja niinkuin ihmisille on määrätty kuolla kerran, mutta sen jälkeen tuomio.


Yksi väärinkäsityksistä ikuisesta elämästä on ajatus, että se tarkoittaa elämää ilman kuolemaa. Iankaikkinen elämä ei tee sinusta immuunia fyysiselle kuolemalle, jota kaikki pelkäävät eniten. Sinä kuolet kuten kaikki tekivät ja tulet tekemään. Iankaikkinen elämä on kuitenkin elämää, joka tapahtuu tämän nykyisen elämän jälkeen.

Keskitymme tuonpuoleiseen. Mutta valitettavasti maailman asiat ovat juuttuneet sydämeemme, koska olemme menettäneet huomiomme tuonpuoleiseen. Suurin syy siihen, miksi monet ihmiset rukoilevat kuolemaa vastaan, ei ole se, että he pelkäävät niin paljon kuolemaa tai Jumalan kohtaamista, vaan koska he tuntevat, etteivät ole nauttineet elämästä hyvin.

Huolimatta siitä kuinka paljon suojelet elämääsi täällä, sinä kuolet, koska miehen on määrä kuolla kerran ja sen jälkeen on tuomio. Joten kun kuulet iankaikkisen elämän, se ei tee sinusta immuunia fyysiselle kuolemalle. Se vain suojelee sinua ikuiselta kuolemalta. Kuoleman jälkeen on tuomio, jossa Jumala ottaa kansansa vastaan ​​ja asettaa heidät paratiisiin, jossa he elävät autuaana ikuisesti. Se on iankaikkinen elämä, jonka Jumala lupasi.

Sitä ei voi ansaita rikkauksilla

Olet ehkä lukenut kuinka maailman rikkaat miehet rakentavat paratiisia toiselle planeetalle. Tätä rikkaudet voivat tehdä ihmisten hyväksi ollessaan täällä maan päällä. Mutta ikuista elämää ei voi ansaita hopealla tai kullalla, se ansaitaan teoillamme, uskoen, että Jeesus Kristus on tie, totuus ja valo. Usko, ettei kukaan mene Isän tykö muutoin kuin hänen kauttaan.

Joten vastoin ihmisen luonnollista protokollaa, joka vastaa ensin rikkaille ja mahtaville, iankaikkinen elämä ansaitaan ansioiden eikä rikkauksien perusteella. Siksi kaikella, mitä teemme täällä maan päällä, on merkitystä tuonpuoleisessa elämässä.

Jeesus on Ainoa Tie

Johannes 14: 6 Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Kukaan ei tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

Jos olet utelias tietämään, kuinka voit ansaita ikuisen elämän, Kristus on tie. Kristus sanoi, ettei kukaan mene Isän luo muuten kuin hänen kauttaan. Johanneksen kirja 3:17-18 selittää sen tarkemmin. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan että maailma hänen kauttaan pelastuisi. "Joka uskoo Häneen, sitä ei tuomita, mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainosyntyisen Pojan nimeen.

Kristus on kuollut ristillä. Hän teki itsensä uhraukseksi, jotta voimme saada pääsyn ikuiseen elämään. Raamattu selitti, että Jumala ei lähettänyt poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan maailman tulisi pelastua Hänen kauttaan. Siksi tämä on kutsu jokaiselle, joka ei ole ottanut vastaan ​​Kristusta henkilökohtaisena Herrana ja pelastajana. Ota Jeesus vastaan ​​tänään, jotta nimesi voidaan kirjoittaa elämän kirjaan.

Ei ole kipua ja kärsimystä

Kipumme ja kärsimyksemme loppuvat täällä maan päällä. Kun pääsemme taivaaseen, jossa Kristus on päivän valaiseva kirkkaus, kipua tai kärsimystä ei enää ole. Siksi Raamattu sanoi Roomalaiskirjeessä 8:18 Sillä minä katson, että tämän hetken kärsimykset eivät ole verrattavissa siihen kirkkauteen, joka meissä ilmestyy.

Jopa se, mitä pidämme ilona ja onnellisena täällä maan päällä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä meillä tulee olemaan ikuisessa elämässä. Iankaikkinen elämä on siellä, missä hallitsemme Kristuksen kanssa. Jokainen ihmisten vihollinen, kuten kuolema, sairaus, kipu ja suru, voitetaan. Kuinka hienoa onkaan olla todistamassa tällaista elämää, jossa sinun ei tarvitse kamppailla. Et työskentele maksaaksesi laskuja, sinun ei tarvitse tavata lääkäriä, kuten olet tehnyt, ei tule kipua, ei sairautta ja kuolemaa.

Näet Jeesuksen

Tämä on mielenkiintoisin osa ikuisesta elämästä. Monet meistä ovat lukeneet niin paljon Kristuksesta Jeesuksesta, että emme malta odottaa tapaavansa hänet. Voinko ilmoittaa teille, että näemme hänet lihassa ja veressä? Kristus ilmoittaa itsensä meille kaikille ikuisessa elämässä.

Tapamme pyhiä, kuten Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin. Tapamme heidät kaikki paratiisissa. Siksi meidän on tehtävä kaikkemme ollaksemme paratiisin jäsen.

Taivas iloitsee, kun syntinen katuu. Jos et vielä ota vastaan ​​Kristusta Herraksesi ja Vapahtajaksesi, voit tehdä sen nyt.

Sano tämä; Herra Jeesus, minä tulen eteesi tänä päivänä, anna anteeksi syntini ja poista nimeni kuoleman kirjasta. Anna minulle armo seurata sinua ja anna minulle asenne tehdä aina lupauksesi. Kirjoita nimeni elämän kirjaan ja anna minulle armo hallita kanssasi ikuisessa elämässä. Aamen.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedum
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...