10 Raamatun jaetta, jotka kertovat meille, että Jumala on vastuussa

0
7975

Uskovina meidän tulee luottaa Jumalaan kaikissa tilanteissa. Jotkut tilanteet saavat kuitenkin näyttämään siltä, ​​että Jumala on lähtenyt lomalle. Kuvittele isä, joka menettää kaikki lapsensa päivässä. Kuvittele urakoitsijan menettävän sopimuksen, joka oli melkein valmis. Kuvittele, että joudut käsittelemään olemisen tuskaa orpo. Kaikki nämä ovat tilanteita, jotka voivat antaa miehen kysyä kysymyksiä itsestään.

Kun olemme elämän vaikeuksissa, rukoilemme lujasti. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että rukoilemme suljetun taivaan alla. Joskus meistä tuntuu, että Jumala on hylännyt meidät tai Hän ei ole valtaistuimella huolehtimassa rukouksistamme. Turhautuminen voi jopa saada kristityn epäilemään Jumalan olemassaoloa. Mielenkiintoista on, että Jumala on antanut meille motivaatioita, joiden avulla meidän on pysyttävä pinnalla vaikeuksissammekin. Kun elämän myrsky raivoaa meitä vastaan, joskus meidän tarvitsee vain olla tyynenä ja tietää, että Jumala on edelleen vastuussa.

Muista, kun apostolit olivat Kristuksen Jeesuksen kanssa veneessä. Kristus oli syvässä unessa ja yhtäkkiä iski suuri myrsky. Apostolit joutuivat suureen paniikkiin ja levottomuuteen. He tekivät kaikkensa pelastaakseen tilanteen, mutta kaikki heidän yrityksensä osoittautuivat epäonnistuneiksi. Heidän nykyinen ahdinkonsa teki heidän vaikeaksi havaita, että pelastaja on jossain veneessä nukkumassa. He näkivät kuoleman ja se vei heidän huomionsa pois Kristuksesta. Kun Kristus kutsuttiin suurella pelolla, hän tyynnytti myrskyn. Tämä osoittaa, että missä tahansa tilanteessa riippumatta siitä, kuinka paksu pilvi on, Jumala on aina vastuussa.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Tämä on helpompi sanoa kuin toteuttaa käytännössä. Siksi tarvitsemme aina motivaatiota. Olemme koonneet luettelon 10 Raamatun jakeesta, jotka kertovat meille, että Jumala on vastuussa.

10 Raamatun jaetta, jotka kertovat meille, että Jumala on vastuussa

Psalmi 23: 4 Vaikka vaellan pimeimmän laakson läpi, en pelkää mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. sauvasi ja sauvasi, ne lohduttavat minua.

Jumala on kanssamme jopa tuossa kauheassa tilanteessa. Psalmista tunnusti tämän ja hänen uskonsa täyttyi. Sillä Jumala on kanssamme, joten me emme pelkää. Tämä on vakuutus siitä, että Jumala ei koskaan jätä meitä.

Psalmi 27:1 Herra on minun valoni ja pelastukseni – ketä minä pelkään? HERRA on minun elämäni linnoitus – ketä minä pelkään?

Herra on valomme ja pelastuksemme, ketä meidän tulee pelätä? Jos Herra on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? Jumala on Kaikkivaltias. Hän on tarpeeksi voimakas pelastamaan kansansa. Meidän täytyy vain luottaa Häneen ja asiat järjestyvät meille.

Jesaja 35:4 sanoo niille, joilla on pelokas sydän: "Olkaa lujat, älkää peljätkö; sinun Jumalasi tulee, hän tulee koston kanssa; jumalallisella kostolla hän tulee pelastamaan sinut."

Jumala ei ole koskaan myöhässä. Hän tulee voimassaan ja voimassaan ja Hän pelastaa meidät. Tilanne ei ole liian suuri Jumalan käsiteltäväksi. Tämä ongelma ei ole suurempi kuin palvelemamme Jumala. Hän pelastaa meidät kaikilta pahalta ruttotaudilta. Ja Hän kostaa niille, jotka aiheuttavat meille tuskaa ja surua.

Isaiah 43:1 Mutta nyt, näin sanoo Herra: hän, joka loi sinut, Jaakob, joka loi sinut, Israel: "Älä pelkää, sillä minä olen lunastanut sinut; Olen kutsunut sinut nimeltä; olet minun.

Olemme Jumalan kansaa. Meidät on kutsuttu Hänen nimellään, Hän on lunastanut meidät. Vaikka tämä ongelma saattaa näyttää siltä, ​​​​että Jumala on hylännyt meidät. Raamattu on kuitenkin kehottanut meitä olemaan pelkäämättä, koska olemme Jumalan kansaa. Eikä Herra koskaan hylännyt kansaansa.

Joosua 1:9 Enkö minä ole sinua käskenyt? Ole vahva ja rohkea. Älä pelkää; älä lannistu, sillä HERRA, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, minne ikinä menetkin."

Muista, kun apostolit taistelivat myrskyä vastaan, Kristus oli heidän kanssaan. Se tarkoittaa, että Jumala ei koskaan jätä meitä missään tilanteessa. Hän on aina kanssamme kaikkialla, missä menemme. Jopa tämä nykyinen ongelma, joka saa meidät epäilemään, onko Jumala meitä varten, ratkaistaan, kun sen aika on oikea. Jumala on aina vastuussa.

Jesaja 55:8-9 "Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni", sanoo HERRA. "Niin kuin taivaat ovat korkeammat kuin maa, niin ovat minun tieni korkeammat kuin teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne"

Kuten ehkä muistat, kun apostolit huusivat ja huusivat kovalla äänellä, koska he pelkäsivät kuolemansa olevan tulossa, Kristus oli veneessä nukkumassa. Hänen tapansa ja ajatuksensa ovat erilaisia ​​kuin miesten.

Mooseksen kirja 31:8 "Herra kulkee edelläsi. Hän on kanssasi; hän ei jätä sinua eikä hylkää sinua. Älä pelkää tai tyrmisty."

Tämä on vakuutus siitä, ettemme ole yksin. Herra on kulkenut edellämme. Hän on läsnä kanssamme, eikä Hän hylkää meitä ongelmissamme. Jumala tarkkailee edelleen ja on edelleen vastuussa tilanteesta. Ei ole väliä kuinka suuri se on, Jumala on vastuussa.

Psalmi 73:26 Minun lihani ja sydämeni voi pettää, mutta Jumala on sydämeni vahvuus ja osani ikuisesti."

Jumala on voimamme ja apumme. Apumme suuren tarpeen aikana. Hän on vieras, joka ei koskaan jätä meitä. Hän oli olemassa isillemme, Hän on olemassa meitä varten ja on luvannut olla olemassa lapsillemme. Jumala on voimamme.

2 Chronicles 2:17 "Jos minun kansani, joka on kutsuttu minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii minun kasvojani ja kääntyy pahoilta teiltään, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja parannan heidän maansa."

Jumala on aina vastuussa. Joskus syntimme voi kuitenkin olla esteenä. Jos voimme tunnustaa syntimme, nöyrtyä ja kääntyä pois pahuudesta, Jumala on uskollinen kuulemaan meitä ja pelastamaan meidät.

Psalmi 125:2 "Niinkuin vuoret ympäröivät Jerusalemia, niin Herra ympäröi kansaansa nyt ja iankaikkisesti."

Saatat tietää, mutta Jumalan suojelus on aina päälläsi. Raamattu sanoo, että Herran silmät ovat aina vanhurskaiden puolella. Riippumatta siitä, missä olet, Jumala on valtaistuimella ja tarkkailee sinua. Ja Hän on ympäröinyt sinut tulipatsaalla.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.