Rukouspisteet vapaudesta demonisia sieppaajia vastaan

1
9964

Tänään käsittelemme vapauden rukouspisteet demonisia sieppaajia vastaan. Saatanalliseen valtakuntaan sotkeutuminen voi vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme, haluamme tehdä monia asioita, mutta huomaamme, että jotkut asiat estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Tämä voi olla meille kiusallista, koska jos emme ole varovaisia, se voi tehdä meistä hyödyttömiä päivittäisessä toiminnassamme.

Nykyään ihmisiä kidnapataan fyysisesti aseella. Kidnappaajat vaativat lunnaita ennen kuin heidän uhrinsa vapautetaan, mutta epäonniset tapetaan luultavasti siksi, ettei lunnaita ole maksettu. Sama tapahtuu myös henkisesti. Monet kristityt on kidnapattu hengellisesti ja tuskallista on, että he eivät tiedä olevansa kidnapattu. Kieli, jonka demoniset sieppaajat ymmärtävät, on Jeesuksen veri, joka vuodatettiin. Valitettavasti monet eivät tiedä, että hengellisten sieppaajien luolasta vapautettava lunnaat on vain Herran Jeesuksen hyväksyminen. Rukoilen kaikkien meidän puolesta, jotka on kidnapattu ja sidottu henkimaailmaan, että meidät vapautetaan voimalla Jeesuksen nimessä.

Efesolaiskirje 6 vs. 12 KJV "Sillä me emme kamppaile lihaa ja verta vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tämän maailman pimeyden hallitsijoita vastaan, hengellistä jumalattomuutta vastaan ​​korkeuksissa".

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Tunnemme tämän Raamatun kohdan, joka muistuttaa meitä siitä, että taistelumme elämässä eivät ole vain fyysisiä vaan myös hengellisiä. Siksi meidän on oltava henkisesti valppaina. Kristittyinä tiedämme, että pimeyden voimat tulevat aina kristittyjen jälkeen, aivan kuten paholainen vieraili Jumalan luona Raamatussa ja puhui Jobista Jumalan kanssa, niin kauan kuin paholainen näkee Jeesuksen valon meissä, hän tulee jatkuvasti perässämme. , edes Jeesusta ei jätetty yksin


Hengellisesti siepatuksi tuleminen voi tehdä elämästä kurjaa. Esimerkiksi nainen ei tiennyt, että hän loukkasi setänsä, hän oli hengellisesti lukittuna puuhun useiksi vuosiksi, kunnes hän meni vapautukseen kirkossa ja pyhä henki paljasti, että hänet on siepattu henkimaailmassa ja vain Jumala voi vapauttaa hänet. Jumalan kunniaksi hän on nyt parantunut ja vapautettu ja elää täysin hyvin.

Nämä rukoukset auttavat meitä ja ohjaavat meitä sen läpi, minkä puolesta rukoilemme tässä kuussa ja auttavat meitä vapautumaan paholaisen vangeista. Muistakaa, että israelilaisia ​​pidettiin vankina hyvin pitkän aikaa, kunnes Mooses nousi seisomaan Jumalan avulla taistelemaan egyptiläisiä vastaan, jopa Jumala varoitti faaraota kymmenellä vitsauksella, että tietäisitte kuinka itsepäisiä jotkut paholaisen voimat ovat. kymmeneen vitsaukseen asti, jolloin egyptiläisten esikoinen kuoli, jolloin faarao antautui Jumalan valtaan, hän jopa muutti mielensä sen jälkeen, kun israelilaiset lähtivät Egyptistä. Farao ja hänen kanssaan salaliiton tehneet tuhottiin lopulta Punaisessa meressä, rukoilen, että demoniset sieppajamme tuhotaan Jeesuksen nimessä.

Rukoilijapisteet

 • Herra Jeesus, kiitän sinua elämän lahjasta. Kiitän sinua loputtomista palveluksistasi elämässäni. Kunnioitan sinua suojelessasi perhettäni. Olkoon nimesi korkealle Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä, kiitän sinua armosta tammikuusta tähän hetkeen asti. Raamattu sanoo, että se on Herran armosta, ettemme ole kuluneet. Kiitän teitä armosta perhettäni ja minua kohtaan. Olkoon nimesi siunattu Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Herra, siunaan sinua, että olen alkanut saada vapautta paholaisen vangeista
 • Herra Jeesus, peruutan. jokainen henkinen sieppaaja sekä isäni että äitini puolelta kuolee Jeesuksen nimessä.
 • Tuhoan jokaisen henkisen sieppaajan ympäristöstäni, naapurustosta, jossa he kuolevat, Jeesuksen nimessä.
 • Elämäni, vastaanota tulen kosketus Jeesuksen verellä Jeesuksen nimessä.
 • Jumalan käsi, nouse taivaasta ja kirjoita hengellisten sieppaajien muistokirjoitus Jeesuksen nimessä.
 • En maksa mitään esi-isien velkaa Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen perustani käärme ja skorpioni kuolevat Jeesuksen nimessä.
 • Arkku, joka sisältää kunniani ja kohtaloni perustuksessani, kuule Herran sana, tuhoudu Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen vihainen voima, joka ajoi vanhempiani ja haluaa tulla perässäni nyt, käsken Herran tulen kuluttaa sinut Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen tähtiäni metsästävä voima, aikasi on ohi, kuole Jeesuksen nimessä.
 • Pahojen voima kohtalossani, aikasi on ohi, kuole Jeesuksen nimessä.
 • Kaikki vanhempieni velat, jotka paholainen haluaa minun maksavan, perun ne Jeesuksen verellä. Jokainen paholaisen linnoitus kohtalossani kuolee Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen viivästyksen nuoli elämäni juurella kuole Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra Jeesus tuhoaa paholaisen käsityöt, olen vastoin paholaisen suunnitelmia estääkseni kohtaloni ilmestymisestä Jeesuksen nimessä 
 • Jokainen itsepäinen suunnitelma paholaisella on minulle, kun Herra tuhosi faraon, Herra tuhoaa saatanalliset sieppaajani Jeesuksen nimessä.
 • Voitelu, josta tulee taivaan kirjuri ja elävä kirjakäärö, putoaa minulle Jeesuksen nimessä.
 •  Tänä vuonna ei ole oikeutta lopettaa ennen kuin vierailuni ilmenee Jeesuksen nimessä.
 • Oi Jumala, nouse ja tee sieppaajat voimattomiksi, tee heistä sokeiksi, kunnes siirryn seuraavalle tasolleni, Jeesuksen nimessä
 • Kaikki perustavanlaatuinen ja saatanallinen voima, joka toimii kohtaloani vastaan, tuhotaan Jeesuksen nimessä.
 •  Käsken jokaisen elämäni saatanallisen sieppaajan särkymään tulella Jeesuksen nimessä.
 •  Käsken jokaisen hengellisen Hamanin, joka kamppailee menestyksestäni kaikilla elämäni alueilla, häpeään Jeesuksen nimessä.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

1 KOMMENTTI

 1. Pls auta minua suorittamaan vapautusrukous
  Olen noituuden riivaama 8/kk ja ne laittavat hyönteisiä päähäni ja koko kehooni. En todellakaan voi tehdä mitään
  minun käsityöni. Kiitos kaikista näistä rukouksista vapautuksen noituuden hyökätty. Se auttaa minua paljon.
  Aamen 🙏🙏🙏

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.