Rukouspisteet hengellisen laiskuuden voittamiseksi Ember-kuukaudessa

0
9355

Tänään käsittelemme rukouskohtia voittaa henkisen laiskuuden hiukkaskuussa. Vuoden lähestyessä loppuaan ihmiset ovat kiireisiä jouluvalmisteluissa. Monet uskovat jättävät alttarinsa tulen kylmäksi juhlien seurauksena.

Me kaikki tiedämme, kuinka meidän ei ole niin helppoa jatkaa jokapäiväistä elämäämme, kun palaamme töistä niin väsyneenä ja väsyneenä ja haluamme silti varata aikaa rukouksille tai keskustelulle Jumalan kanssa. Jatkamme viivyttelyä ja joskus jopa menemme niin pitkälle kuin sanomalla, että Jumala ymmärtää, että olen kiireinen, hauska eikö? Tänään rukoilemme laiskuutta ja viivyttelyä vastaan. Laiskuus on yksi suurimmista menestyksen esteistä.

Tämä rukousartikkeli auttaa meitä näkemään, mitä meille maksaa olla laiska hengellisesti;


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Sillä Raamattu sanoo: "Me emme taistele lihaa ja verta vastaan, vaan ruhtinaskuntia ja uhrikukkuloita hallitsevia ruhtinaita vastaan", meidän tulee pitää polttoaineemme palamassa, jotta se ei kuluisi loppuun, ja myös rukoilla eteenpäin, koska emme tiedä mitä meille tulee, koska Raamattukin varoitti meitä, että "päivät ovat pahoja, mutta me uudistamme jokaisen päivän rukouksella"

Hengellisen laiskuuden voittaminen alkaa siitä, että ensin tunnustaa, mitä tapahtuu. Tämän tekeminen helpottaa seuraavien toimien tekemistä. Tässä on mitä sinun tulee tehdä, kun sinusta tulee henkisesti laiska:

Kuinka voittaa henkinen laiskuus 

Herätä

Henkinen laiskuus hiipii yleensä niinä hetkinä, kun valitsemme mukavuuden kurinalaisuuden sijaan. Esimerkiksi jatkat herätyskellon torkkumista, kunnes ehdit hädin tuskin pukeutua ja mennä töihin tai kun huomaat viivytteleväsi, tekemässä kotitöitäsi ja kaikkea, mutta viettämässä aikaa Jumalan kanssa. Tärkeintä on herätä, Kun olet hereillä, anna se Jumalalle, vaikka se olisi 30 minuuttia, ja varmista, että rukoilet kerran perheesi ja rakkaasi puolesta, rakkaani ennen kuin huomaatkaan, keskustelet jo Jumalan kanssa etkä edes tietäisi, että aikasi on kaukana käytetty . Kun herätys piippaa,*"NOUSE"*

OLE VALTIASSA 

Rukoukselle ei ole määrättyä aikaa, Raamattu sanoo rukoile lakkaamatta, kun olet kylpemässä rukoile, bussissasi kuljettaen sinut paikkallesi, jos töissä voit ottaa aikaa lukeaksesi pienen osan raamattua samalla kun syöt sinua voi rukoilla.

ÄLÄ ANNA KYSYMYKSIÄ

Herramme Jeesus Kristus rukoilee ennen kuin aloitat mitään, älä sano, että rukoilin aamulla, rukoilen myöhemmin iltapäivällä "NO DEAR" älä sano sitä, hengellinen elämä ei ole poikkeus. Jos haluat sen, sinun on tehtävä töitä sen eteen!

PYYNNISTÄ LISÄÄ

Jos haluat läheisyyttä Jumalan kanssa, jossa tunnet olevasi täysin tyytyväinen ja innostunut oppimaan lisää, sinun on ponnisteltava

Muutaman yllä olevan kohdan perusteella, jotka voivat olla alku sinun voittamiseksi henkisestä laiskuudestasi, saatat haluta kysyä, mistä tiedän, että olen laiska henkisesti. Lue seuraava kappale;

Kuinka tietää, että olet laiska henkisesti

 •  Aloitat viivyttelemisen
 • Sinun on vaikea rukoilla ja lukea Raamattuasi kuten ennen
 • Raamatuntutkisteluihin ja ystävyystilaisuuksiin osallistumisesta tulee ongelma
 • Sinulla on tapana olla kysymättä Jumalasta tai siitä, mitä Hänen sanansa sanoo
 • Sinä et edes tiedä, mistä puhua, kun sinua pyydetään
 • Mielesi keskittyy pääasiassa maallisiin asioihin

MITÄ RAAMATTU SANOO HENGELLISESTÄ LASKUKSESTA

Sananlaskut 6:9-11 -

"Kuinka kauan makaat siellä, oi laiska? Milloin nouset unesta? Vähän unta, vähän unta, kädet ristissä levätäksesi, niin köyhyys kohtaa sinut kuin rosvo ja kaipaat kuin aseistettu mies."

1 Corinthians 15

"Sen tähden, rakkaat veljeni, olkaa lujia, järkkymättömiä, aina yltäkylläisiä Herran työssä, tietäen, ettei teidän vaivannäkönne ole turhaa Herrassa."

Rukoilen, kun luet tämän artikkelin läpi, sinulle annetaan armoa ja voimaa olla aktiivinen rukouspaikallasi.

Sano nämä rukoukset kanssani auttaaksesi sinua voittamaan hengellisen laiskuuden, äläkä unohda olla tarkoituksellinen sen suhteen.

Rukouspisteet

 • Herra Jumala, siunaan pyhää nimeäsi armosta, jonka olet minulle antanut. Kiitän sinua siunauksista ja elämän lahjasta, jonka olet avannut minulle, Herra, minä ylistän pyhää nimeäsi. Isä Herra, tulen eteesi tänä päivänä etsimään apuasi. Näen itseni laiskaksi, kun haluan puhua kanssasi asioista, jotka ovat erittäin tärkeitä elämälleni ja kohtalolleni. Viivytyksestä on tullut suuri este menestykselleni ja kasvulleni elämässä, rukoilen, että autat minua voittamaan sen Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, tarvitsen armoasi auttaakseni minua keskittymään, kun teen asioita. Herra, kun panen käteni johonkin, etsin armoa, jotta se ei häiriinny. Jeesus auta minua keskittymään asioiden saavuttamiseen ja auta minua pysymään keskittyneenä, kunnes olen saavuttanut. Nuhtelen jokaista vihollisen agendaa, joka on muuttanut minut omaksi viholliseksi viivyttelyn kautta, tuhoan heidän suunnitelmansa elämästäni Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, tarvitsen hautaasi toimiakseen valtakunnassasi, auta minua voittamaan lihalliset haluni, auta minua ponnistelemaan enemmän rukousten sijasta, auta minua aina keksimään tekosyitä ja anna minulle viisautta, koska tiedän ei mitä rukoilla, ohjaa minua Herra.
 • Isä Herra, anna pyhän henkesi ohjata minua asioissa, joita sanon rukoillessani, herätä minut herra, herätä henkimieheni, anna minulle armo rukoilla lakkaamatta, auta minua ymmärtämään sanasi, kun luen, anna pyhän hengen hengen opettaa minua ja johdattaa minut sanasi kautta. En saako minun lukea sanaasi satukirjana Herra, vaan valtakunnan kenraalina, joka syö, sulattaa ja voi silti jakaa sanasi ihmisten kanssa ympäristössäni,työssäni paikka .
 • Herra Jeesus rukoilen, sytytä henkimieheni uudelleen, kun olen väsynyt, sillä sinä sanoit sanassasi tat jopa hädässäni, sinä kuuntelet minua ja sytytät tulesi minussa aina.AMEN
 • Rakkaat, meillä on tämän kuun lopun rukous, ja toivon, että sinulla on todistuksesi ennen kuin kuukausi loppuu. RAUHA.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.