10 Raamatun jaetta jokaisen äidin tulisi rukoilla lastensa puolesta

Treffi:

Tänään käsittelemme 10 pyhien kirjoitusten jaetta, joita jokaisen äidin tulisi rukoilla lastensa puolesta. Olemus äitien rukous lastensa puolesta ei voi liikaa korostaa. Naisella on enemmän emotionaalista ja henkistä yhteyttä lasten kanssa kuin isä. Tämä selittää, miksi äidin rukouksia lastensa puolesta kunnioitetaan suuresti Jumalan edessä.

Jokainen äiti on lapsilleen rukousvelvollisuuden velkaa. Et vain istu alas ja katso, miten yhteiskunnalliset arvot vaikuttavat lastesi käyttäytymiseen. Raamattu sanoo, että kouluta lapsesi Herran tielle, jotta hän ei poikkea siitä, kun hän kasvaa. Vaikka on tärkeää kouluttaa lastasi Herran tielle, on myös tärkeää kohottaa rukousalttari hänen puolestaan.

Kun rukoilet lastesi puolesta, on oikein, että rukoilet pyhien kirjoitusten kanssa. Pyhät kirjoitukset antavat uskottavuutta rukouksellemme, koska se kantaa Jumalan lupauksia ja liittoa Hänen lapsilleen. Kokoan luettelon pyhien kirjoitusten jakeista, joita voit käyttää rukoillessasi lastenne puolesta äitinä. Opit myös ymmärtämään, kuinka voit käyttää jokaista pyhien kirjoitusten jaetta rukoillaksesi lastesi puolesta.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

10 Raamatun jaetta jokaisen äidin tulisi rukoilla lastensa puolesta

Filippiläiskirje 1:6 - "Sillä minä olen varma siitä, että hän, joka on aloittanut hyvän teon sinun tahdossasi, täydentää sen Kristuksen Jeesuksen päivään asti."


Isä, kun olet aloittanut hyvät tekosi lasteni elämässä, rukoilen, että saat ne päätökseen Jeesuksen nimessä. Kun olet alkanut rakentaa lapsiani omalla tavallasi, rukoilen, että et jätä työtä puoliväliin, saat sen valmiiksi Jeesuksen nimessä.

Psalmi 127:3-5: "Katso, lapset ovat Herran lahja, kohdun hedelmä on palkka. Kuten nuolet soturin kädessä, niin ovat nuoruuden lapset. Kuinka autuas onkaan mies, jonka viine on täynnä niitä; He eivät häpeä, kun he puhuvat vihollistensa kanssa portissa."

Isä Herra, rukoilen, että pidät lapseni minulle ja kunniaksesi. Sinun sanasi sanoo kuin nuolet soturin käsissä, niin ovat nuoruuden lapset. Isä, rukoilen, että vihollinen tappaisi lapseni, vihollisilla ei ole valtaa lapsiini Jeesuksen nimessä.

3 Joh 4 - "Minulla ei ole sen suurempaa iloa kuin tämä kuulla lasteni vaeltavan totuudessa."

Isä, lapseni eivät kulje tietämättömyydessä. He vaeltavat Jumalan totuudessa. He eivät saa olla tietämättömiä paholaisen juonista. Jumalan henki on valo, joka valaisee heidän polkunsa Jeesuksen nimessä.

Jesaja 54:13 – "Kaikki sinun lapsesi ovat Herran opettamia; ja suuri on oleva rauha lapsillesi."

Herra, minun lapseni palvelevat sinua edelleen. Mikään vihollinen ei ota niitä sinulta pois Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että annat heille mielenrauhan kaikessa, mitä he tekevät Jeesuksen nimessä.

Psalmi 90:17 - "Olkoon Herran, meidän Jumalamme, armo meidän puolellamme ja vahvistakoon meille kättemme työ; kyllä, vahvista kätemme työ."

Tiedän, että Jumalan suosio hävittää työn. Rukoilen taivaan valtuudella, että Jumalan suosio on lapsillani. Minne tahansa he menevät maan päällä, ihmiset suosivat heitä. Kansakuntien tulee suosia heitä Jeesuksen nimessä.

2 Piet 3:18 - "Mutta kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänelle kunnia, nyt ja ikuisuuden päivään. Aamen.”

Isä, minä määrään, että lapseni kasvavat jatkuvasti Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Rukoilen, että annat heille viisautta, tietoa ja ymmärrystä ylhäältä. Raamattu sanoo, jos joltakin ihmiseltä puuttuu viisautta, pyytäköön Jumalalta, joka antaa auliisti ja viattomasti. Rukoilen, että varustat lapseni jumalallisella viisaudella Jeesuksen nimessä.

Psalmi 138:8 - "Herra tekee täydelliseksi sen, mikä minua koskee; Sinun armosi, Herra, pysyy iankaikkisesti; älä hylkää kättesi töitä."

Herra, rukoilen, että täydennät kaiken, mikä koskee lapsiani. Sanasi sanovat, että voimasi tulee täydelliseksi heikkoudessa. Rukoilen, että autat heitä suuren heikkouden hetkellä. Rukoilen, että sinun armosi kestää ikuisesti heidän yllään. Lapseni ovat kättesi työtä, rukoilen, ettet hylkää heitä, kun he huutavat sinua.

2 Tessalonikalaiskirje 3:3 - "Mutta Herra on uskollinen, ja hän vahvistaa ja varjelee teitä pahalta."

Isä, rukoilen, että suojelet lapsiani. Sanasi sanoo, että Herran silmät katsovat aina vanhurskaita ja hänen korvansa ovat aina tarkkaavaisia ​​heidän rukouksiinsa. Pyydän, että armosi kautta pidät ne. Jokainen heidän elämäänsä kohdistuva paha hyökkäys mitätöidään Jeesuksen nimessä. Jokainen vihollisten suunnitelma tuhota heidät tuhotaan Jeesuksen nimessä.

Kolossalaiskirje 2:2 - "Että heidän sydämensä saisivat rohkaisun, kun he ovat olleet rakkaudessa yhteenliittyneinä ja saavuttaisivat kaiken vaurauden, joka tulee täydellisestä ymmärryksen varmuudesta, mikä johtaa Jumalan salaisuuden, toisin sanoen itse Kristuksen, todelliseen tuntemiseen. ”

Isä Herra, rukoilen, että opetat lapsilleni rakastamaan toisiaan. Anna heille hengellinen ymmärrys, jotta he osaavat rakastaa, vaikka se olisi hyvin epämukavaa. Rukoilen, että annat heille oikeanlaista viisautta, jota he tarvitsevat elääkseen tarkoituksenmukaista elämää. Pyydän, että varustat heidät Jumalan tuntemuksella ja saat heidät ymmärtämään Jumalan todellisen luonteen.

Titus 3:5-6 - "Hän pelasti meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen perusteella, vaan laupeutensa mukaan, uudestisyntymisen pesulla ja uudistamisella Pyhän Hengen kautta, jonka hän runsaana vuodatti päällemme. Jeesuksen Kristuksen, meidän Vapahtajamme, kautta."

Herra armahda lapsiani. Pyydän, että kun he kasvavat, jatkatte pyhän hengen uudistamista heissä. Rukoilen, että synti ja vääryys eivät ottaisi niitä pois teidän edestänne. Pyydän, että pidät ne sisälläsi loppuun asti Jeesuksen nimessä.

 

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Pastori Ikechukwu Chinedum
Pastori Ikechukwu Chinedum
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

3-HUOMAUTUKSET

  1. ስለ አግልግሎታችሁ በመጀመሪያ እግዚአብሔርን እያመሰገንኩ ጌታ በነገር ሁሉ ይባርካችሁ ማለት እወዳለሁ. በመቀጠል የተሰማኝን ወንድማዊ ጥቆማ መስጠት እፈልጋለሁ። የአማርኛ መልእክቶቹ አልፎ አልፎ የቃላት ስህተት የሚታይባቸው ከመሆኑ ባሻገር ስህተቱ ቃላቶቹ የተለየ ትርጉም እንዲይዙ ያደርጋል. በመሆኑም ሐሳቦቹ ከመልቀቃቸው በፊት እርማት ᢢደረግባቸው ረግባቸው
    ለምሳሌ በዚህ ፀሎት ውስጥ ጠላት ልጆቼን እንዲገድላቸው እንዲገድላቸው እንዳይገድላቸው መሆን ሲገባው።
    ”አባት ጌታ ሆይ ልጆቼን ለእኔ እና ለክብርህ እንድትጠብቅ እንድትጠብሥእ ቃልህ በጦረኛ እጅ እንዳለ ፍላጻ የወጣትነት ልጆችም እኈዲዲ አባት ሆይ, ጠላት ልጆቼን እንዲገድላቸው እጸልያለሁ, ጠላቶች በልጆቼ ላይ በኢየሱስ ስም ስልጣን አይኖራቸውም. "

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.

Lue lisää

Uusin artikkeli

Facebook

Liittyvät artikkelit

Rukouspisteet hengellistä herätystä ja henkistä heräämistä varten

Tänään käsittelemme hengellisen herätyksen ja henkisen heräämisen rukouspisteitä. Onko sinulla henkistä...

MFM-rukouspisteet suojaksi

Tänään käsittelemme MFM-rukouspisteitä suojaksi. Olemme kuratoineet luettelon MFM...

Apostoli Joshua Selman Midnight Prayer Points

Tänään jaamme apostoli Joshua Selmanin keskiyön rukouspisteitä. Apostoli Joshua Selman on yksi...

MFM Deliverance Prayer Points

Tänään käsittelemme MFM Deliverance Prayer Points -rukouspisteitä. Kärsitkö riippuvuudesta tai voimakkaasta vaikutuksesta...