Psalmi 18 tarkoittaa jae jae

0
11139

 

Tänään käsittelemme psalmaa 18, joka tarkoittaa jaetta jakeelta. Tämä psalmi on yhdistelmä kiitospäivä ja arvio siitä, mitä Jumala on tehnyt ja mitä hän voisi tehdä. Jos todella ymmärrät Jumalan luonteen, tiedät tämän psalmin todellisuuden.

Rukoilemme, että kun aiomme analysoida tätä pyhien kirjoitusten kohtaa, herran henki avaa ymmärryksemme Jeesuksen nimessä. Minä annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, liha ei löydä mielessämme paikkaa Jeesuksen nimessä. Jumalan syvät asiat paljastava jumaluuden henki toimii kanssamme edetessämme Jeesuksen nimessä.

Rakastan sinua, Herra, voimani. Herra on minun kallioni, linnoitukseni ja vapahtajani; Jumalani, voimani, johon luotan; minun soljeni, pelastuksen sarvi ja korkea tornini. Kutsun Herraa, jota on syytä kiittää: niin minä pelastun vihollisistani. Kuoleman surut ympäröivät minua, ja jumalattomien miesten tulvat saivat minut pelkäämään. Helvetin surut ympäröivät minua: kuoleman ansat estivät minua. Ahdistuksessani minä huusin Herraa ja huusin Jumalaani: hän kuuli minun ääneni temppelistä, ja huutoni tuli hänen eteensä, jopa hänen korviinsa. Sitten maa ravisi ja vapisi; Myös kukkuloiden perustukset liikkuivat ja ravistelivat, koska hän vihastui. Hänen sieraimistaan ​​meni savu, ja tuli suustaan ​​kului; siitä sytytettiin hiilet. Hän kumarsi myös taivaat ja tuli alas, ja pimeys oli hänen jalkojensa alla. Ja hän ratsasti kerubin päällä ja lensi: kyllä, hän lensi tuulen siivillä. Hän teki pimeydestä salaisen paikan; hänen paviljonginsa hänen ympärillään olivat tummia vesiä ja paksuja taivaan pilviä. Hänen kirkkaudellaan, joka oli edessään, hänen paksut pilvet kulkeutuivat, rakeet ja tulihiilet.

Nämä ensimmäiset jakeet korostivat Jumalan voimaa. Psalmistin ilmoitti rakastavansa Jumalaa herran tekemien ihmeiden takia. Hän ilmoitti huutaneen herraansa tuskassaan ja herra pelasti hänet. Oikean kätensä voimalla hän kulutti vihollisensa.

Jumala on niin voimakas ja hän on aina valmis pelastamaan kansansa. Ne, jotka huutavat herran nimeä, eivät tule häpeään. Kun olemme vaikeuksissa, tämä on toivon psalmi meille kaikille, mitä Jumala pystyy pelastamaan meidät ongelmistamme. Meidän on vain haettava Hänen nimeään ja me pelastumme.

Herra myös jyrkästi taivaassa, ja Korkein antoi äänensä; raekuuroja ja tulihiiltä. Niin, hän lähetti nuolensa ja hajotti ne; ja hän ampui salamoita ja järkytti niitä. Sitten vesien kanavat näkyivät, ja maailman perustukset löydettiin nuhtelusi, Herra, sieraimesi hengityksen räjähdyksen yhteydessä. Hän lähetti ylhäältä, otti minut, veti minut monista vesistä. Hän vapautti minut voimakkaasta vihollisestani ja niiltä, ​​jotka minua vihasivat, sillä he olivat liian vahvoja minulle. Ne estivät minut onnettomuuteni päivänä, mutta Herra oli minun oleskeluni. Hän toi minut myös suurelle paikalle; hän vapautti minut, koska hän iloitsi minusta. Herra palkitsi minut vanhurskauteni mukaan; minun käteni puhtauden mukaan hän on maksanut minulle korvauksen. Sillä minä olen pitänyt Herran teitä, enkä ole jumalattomasti luopunut Jumalastani. Sillä kaikki hänen tuomionsa olivat ennen minua, enkä poistanut minulta hänen asetuksiaan. Olin myös oikeamielinen hänen edessään, ja pidän itseni vääryydestäni. Sentähden Herra on maksanut minulle palkkani vanhurskauteni ja käteni puhtauden mukaan hänen näkemässään.

Olet kuullut, että monet ovat vanhurskaiden ahdistuksia, mutta herra on uskollinen pelastamaan hänet kaikesta. Hän tuhoaisi vihollisesi raekivillä ja tulihiilillä. On kuitenkin oltava uskollinen herralle ja vanhurskas. Yhdessä pyhien kirjoitusten osassa todettiin, että Jumala palkitsee sinut vanhurskauteni ja puhtauteni mukaan käsissäni.

Meidän on varmistettava, että kätemme teot ovat puhtaita. Pyhissä kirjoituksissa todettiin, että jos ihmisen tapa miellyttää Jumalaa, hän saa hänet löytämään suosiota ihmisten silmissä. Kun tapamme miellyttävät isää, löydämme suosiota paitsi ihmisten, myös Jumalan silmissä.

Armollisten kanssa näytät itsesi armollisina; oikeamielisen miehen kanssa näytät itsesi pystyssä; Puhtaalla näytät itsesi puhtaana; ja veljesi kanssa näytät itsesi armoilla. Sillä sinä pelastat ahdistetut ihmiset; mutta katoaa alas korkea ulkonäkö. Sillä sytytät minun kynttiläni: Herra, minun Jumalani, valaisee minun pimeyteni. Sillä sinun kauttasi minä olen juonut joukon läpi; ja jumalani kautta olen hypännyt muurin yli. Mitä tulee Jumalaan, hänen tapansa on täydellinen: Herran sana on koeteltu: hän on salamurhaaja kaikille niille, jotka luottavat häneen. Sillä kuka on Jumala, paitsi Herra? tai kuka on kallio, joka pelastaa meidän Jumalamme? Jumala on se, joka ympäröi minut voimalla ja tekee tietäni täydelliseksi. Hän tekee jalkani kuin takajalat ja asettaa minut korkeuksilleni. Hän opettaa käteni sotaan, niin että käsivarret rikkovat teräsjousi. Sinä olet antanut minulle myös pelastuksesi kilven, ja oikea kätesi on pitänyt minua kiinni, ja sinun lempeytesi on tehnyt minut suureksi.

Jumala kohtelee meitä samalla tavalla kuin me kohtelemme muita. Tiedät, että osa herran rukouksesta sanoi, että anna meille anteeksi kauttakulkumme samalla kun annamme anteeksi niille, jotka rikkovat meitä. Kun annamme anteeksi muille ihmisille, Jumala antaa anteeksi myös syntimme. Samoin kun osoitamme armoa muille ihmisille, Jumala on armollinen myös meille.

Näissä jakeissa todettiin vain, kuinka Jumala suhtautuu meihin, kun esittelemme itsemme Hänen edessään.

Sinä olet laajentanut askeleeni allani, niin että jalkani eivät liukastuneet. Minä olen seurannut vihollisiani ja ohittanut heidät; enkä kääntynyt takaisin ennen kuin he olivat tuhoutuneet. Olen haavoittanut heitä, etteivät he pystyneet nousemaan: he ovat pudonneet minun jalkojeni alle. Sillä olet sitonut minut voimaan taisteluun; sinä olet alistanut minun allei ne, jotka nousivat minua vastaan. Sinä olet antanut minulle myös vihollisteni kaulan; että voisin tuhota ne, jotka minua vihaavat. He huusivat, mutta kukaan ei pelastanut heitä, jopa Herran tykö, mutta hän ei vastannut heille. Sitten löin heidät pieninä kuin pöly tuulen edessä: heitin heidät pois kuin lika kaduilla. Sinä olet vapauttanut minut kansan pyrkimyksistä; ja sinä olet tehnyt minusta pakanain pään; kansa, jota en tunne, palvelee minua. Heti kun kuulevat minusta, he tottelevat minua: muukalaiset alistuvat minulle. Muukalaiset häviävät ja pelkäävät läheltä. Herra elää; ja siunattu olkoon minun kallioni; ja korotetaan minun pelastukseni Jumala. Jumala on kosto minulle ja alistaa ihmiset alla. Hän vapauttaa minut vihollisistani; niin, sinä nostat minut korkeammalle kuin ne, jotka nousevat minua vastaan, ja pelastit minut väkivaltaisen miehen edessä. Siksi minä kiitän sinua, Herra, pakanain keskuudessa, ja ylistän sinun nimeäsi. Suuri vapautus antaa kuninkaalleen; ja näyttää armo hänen voidellulle, Daavidille ja hänen siemenelleen ikuisesti.

Herran suurten siunausten ja vapautuksen ansiosta Psalmisto kiittää Jumalaa. Kiitospäivä avaa meille yliluonnollisen läpimurron oven. Kun kiitämme herraa, se saa aikaan muita siunauksia, jotka on vielä vapautettava meille.

Edellinen artikkeliPsalmi 78 Merkitsee jae jae
Seuraava artikkeli5 Raamatun jaetta, jotka sinun täytyy muistaa ja miksi
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.