Tehokkaat rukouspisteet munuaissairauden parantamiseksi

2
17719

Tänään käsittelemme voimakkaita rukouskohteita munuaissairauden parantamiseksi. Munuaissairaus on yksi levottomimmista sairauksista, jotka vaikuttavat niin moniin ihmisiin maailmassa. Niin monet ihmiset ovat kuolleet tästä vaarallisesta taudista. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan Jeremian kirjassa 30:17, mutta minä palautan teidät terveydelle ja parannan haavasi, sanoo Herra ... ”Herra on ilmoittanut palauttavansa terveytemme ja parantavan haavamme. Riippumatta siitä, kuinka vakava tauti on, Jumala on suuri ja voimakas parantamaan minkä tahansa sairauden.

Jos sinulla on munuaissairaus tai sinulla on joku, jolla on munuaissairaus, älä huoli. Jumala hallitsee. Jumala pystyy ja on riittävän voimakas pelastamaan meidät. Jokaisella elimellä kehossa on varaosa henkimaailmassa. Kun kaikki toivo menetetään tiedemaailmassa, henkialueella on vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Olipa munuaiset täysin vaurioituneet tai onko niissä vain pieni ongelma, ei ole mitään liian suurta, jotta Jumala voisi käsitellä sitä. Minä annan päätöksen taivaan vallalla, kaikissa muodoissa sairaus elämässäsi paranee tänään Jeesuksen nimessä.

Jesaja 40: 29,31 Hän antaa voiman heikoille, ja niille, joilla ei ole voimaa, hän lisää voimaa. Ne, jotka odottavat Herraa, uudistavat voimansa; heidän tulee nousta siipiin kuin kotkat, he juoksevat eivätkä ole väsyneitä, he kävelevät eivätkä he pyöri. " Älä kauhistu tämän taudin kipu, älä anna sen kääntää selkääsi Jumalaa vastaan. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että ne, jotka odottavat Herraa, heidän voimansa uudistuvat. Et ole väsynyt. Pyydän Korkeimman armosta, koskiko Kaikkivaltias Jumala elämäänne tänään Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

 

 • Herra Jeesus, kiitän sinua armoistani elämässäni. Kiitän teitä, koska ette ole antaneet minun kuormittaa tämän taudin kipua, kiitän teitä, koska olet Jumala, korotettakoon nimesi Jeesuksen nimessä.
 • 1.Pietarin kirje 2:24 Hän itse kantoi syntimme ruumiissamme puun päällä, jotta me kuolisimme syntiin ja eläisimme vanhurskauden mukaan. Hänen haavoillaan olet parantunut. " Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että Hänen haavansa olemme parantuneet. Puhun parantumistani todellisuudeksi Jeesuksen nimessä. Jokainen voima, joka toimii parantumistani vastaan, tuhon sinut tänään Jeesuksen nimessä.
 • Sillä on kirjoitettu, että Jumala parantaa särkyneet ja puhdistaa heidän haavansa. Psalmi 147: 3 Hän parantaa särkyneet ja sitoo heidän haavansa. " Herra, rukoilen, että puhdistat haavani Jeesuksen nimessä. Pyydän taivaan auktoriteetilla, että Jumalan henki nousee ja täydentää parantamistani Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että Jumalan kädet ulottuvat ja koskettavat kaikkia ruumiini elimiä tänään Jeesuksen nimessä. Ilmoitan taivaan auktoriteetilla, että jokainen elin, jonka on muututtava elämässäni, muutetaan tänään Jeesuksen nimessä. Pyydän, että lääkäri Jeesus itse nousee ja koskettaa minua tänään Jeesuksen nimessä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että Hän lähetti sanansa ja se paransi heidän sairautensa. Rukoilen, että lähetät sanasi tänään ja parantat kaikki sairauteni Jeesuksen nimessä.
 • Jumala, olet ihmeentekijä, rukoilen, että nouset tänään ja teet ihmeesi elämässäni tänään Jeesuksen nimessä. Herra Jeesus, rukoilen, että ihmeitä vihaavan Herran kädet menevät ja koskettavat ruumiini tänään Jeesuksen nimessä. Päätän elämässäni ihmeellisen parannuksen Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että minulla on armo, kenelle olen armahtava ja myötätuntoinen kenelle minulla on. Herra, minä myös, että armahdat näiden joukossa minua kelvolliseksi Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että lasket minut kelvolliseksi niiden ihmisten luetteloon, jotka kokevat sinun ihmeesi Jeesuksen nimessä.
 • Herra, pyhät kirjoitukset tekivät minut ymmärtämään, että Kristus on ottanut päällemme kaikki vammamme ja hän on parantanut kaikki sairauteni. Rukoilen, että Golgatan ristillä vuodatetun veren ansiosta sairauteni poistetaan Jeesuksen nimessä. Herra, Jesajan kirja 53: 5 Mutta hän loukkaantui rikkomuksistamme, hänet murskattiin meidän tekojemme tähden; Rauhan rangaistus kohdistui Häneen, ja Hänen raidoillaan olemme parantuneet. Kristus on murskattu minun tähteni, hän on lyöty minun tähteni, minä päätän, että olen vapaa munuaissairauden orjuudesta Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, kirjan Revelation 21: 4 Ja Jumala pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmänsä; ei enää tule olemaan kuolemaa, surua eikä itkemistä. Kipua ei enää tule olemaan, sillä entiset asiat ovat kadonneet. " Herra, rukoilen, että kansaani ei vuotaisi kyyneleitä Jeesuksen nimessä. Herra, rukoilen, että pyyhit pois tämän munuaissairauden kivun aiheuttamat kyyneleeni, rukoilen, että otat tämän taudin pois Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että sinä vahvistat minua seisomaan kanssasi, kunnes parannat parantumistani Jeesuksen nimessä. Sillä se on kirjoitettu Psalmi 73:26: Minun lihani ja sydämeni voivat epäonnistua, mutta Jumala on sydämeni vahvuus ja osuuteni ikuisesti. " Herra rukoilen, että sinä vahvistat minua Jeesuksen nimessä. Luotan teihin voimasta ja luotan sinuun, että osoitat myötätuntoa ja parantat taudini Jeesuksen nimessä.

 


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Edellinen artikkeliTehokkaat rukouspisteet vihollisen alistamiseksi
Seuraava artikkeliRukouspisteet kristillisen elämän herätystulesta
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

2-HUOMAUTUKSET

 1. Itkin ja etsin parantavia kirjoituksia ckd: lle, kun törmäsin viestiisi. Se kosketti sydäntäni niin. Uskon Jeesukseen Kristukseen, mutta olin kokenut jonkin verran väsymystä terveyteeni tänä aamuna kello 2:21 EST, USA. Kiitos paljon viestistäsi. Tunnen, että Jeesus puhui minulle viestissäsi voimasta ja parantumisesta. Olen niin hämmästynyt, kuinka hän puhui minulle tänä aamuna lukiessani viestiäsi. Ole hyvä ja jatka työtäsi Jumalan valtakunnan hyväksi, sillä tunnen voimakkaan voitelusi. Olet ollut minulle niin siunaus tänä aamuna epätoivon aikana. Rukoilkaa edelleen paranemiseni puolesta. Vastaanan jokaisen sanasi, jonka rukoilit viestissäsi, Jeesuksen nimessä…. Jocelyn Latta, RN.

 2. Jeesuksen nimessä rukoilen, että en kaipaisi kutsua, jonka Jumala on minulle antanut Vakuutan, että olen talouden voittaja enkä olosuhteiden uhri, julistan olevani vapaa, jonka Poika Jumalan elävä Sana meidän valomme Maailma, Kielo on vapauttanut, on todellakin vapaa, Herra on minun paimeneni, minä en kaipaa. Hän saa minut makaamaan vihreillä laitumilla, hän johdattaa minut hiljaisten vesien tykö, hän ennallistaa sieluni, minun Herrani Jumalani on minun turvani, hän on minun Isäni ja hän haluaa minun menestyvän, ja itse asiassa on niin paljon, että hän menestystä Jeesuksen nimessä, julistan, että saan taloni. Hylkään kaiken pelon, kaiken huolen kaiken epäuskon ja kaikki epäilykseni, kiroan heidät ja käsken polttaa heidät pyhän hengen tulella Jeesuksen nimessä, pyydän anteeksiantoa minkä tahansa näistä viihdyttämisestä ja saan tämän anteeksiannon ja uskon, että minulle on annettu anteeksi ja on kirjoitettu, sanokoot Herran lunastetut niin. Halleluja olen Herran lunastettu taistelu on jo voitettu halleluja Jeesuksen nimessä Taivaallinen isäni hän on lähettänyt enkeleitä saamaan minut menestymään liiketoiminnassa ja vastaanottamaan talon ja isäni Jumala on kaikkitietävä, kaikkivoipa ja kaikkialla läsnä oleva, joten odotan ihme Odotan siunausta, koska isäni Jeesuksen nimessä todella aiheuttaa kaikki jumalalliset tapaamiset kaikki suunnitelmat, joita hänellä on minulle, tapahtuu mitä Jumala haluaa minun tekevän, ja Jumala siunaa minua Jeesuksen nimessä. Julistan jokaisen voiman, joka pidentää matkaa läpimurtooni, julistan sen putoavan ja kuolevan Jeesuksen nimessä Halleluja ylistys Jumalalle kaikki kunnia Jumalalle ja kiitän Jumalaa etukäteen kaikista siunauksista ja kasvumahdollisuuksista, joita hänellä on minulle Jeesuksessa nimi rukoilen aamen. Peruutan viivästymisen hengen toiminnan ja voimat elämässäni Jeesuksen Mahtavassa Nimessä. Halleluja. Rikkoon juuri nyt elämäni viivästymisen hengen liitot ja kiroukset Jeesuksen nimessä. Jokainen viivästymisen hengen vaikutus elämässäni mitätöidään nyt Jeesuksen nimessä Jokainen taaksepäin ja hitauden henki Jeesuksen nimessä, joka häiritsee elämääni, jokainen henki, joka estää hyviä asioita elämässäni, tuhotaan nyt Jeesuksen nimessä. Jokainen henki, joka estää, hämmentää minua, häiritsee minua Jeesuksen nimessä, heitän heidät helvetin kuoppiin Jeesuksen nimessä, hylkään jäljelle jääneet siunaukset Jeesuksen nimessä Saan siunaukseni kokonaisuudessaan puristettuna yhteen ravisteltuna ja vuotaen Jeesuksen nimessä. Jumalan armosta en ruoki elämän negatiivisuudesta, en enää viivästymisiä pian tulevassa avioliitossani, raha-asioissani, ei enää viivytyksiäni, suhteissani en enää viivytyksiä lasteni yhdistämisessä ja hengellisen runsauden suhteen. kasvu ja taloudellinen yltäkylläisyys Jeesuksen nimessä. Halleluja Jeesuksen nimessä väitän yliluonnollista nopeutta Jeesuksen mahtavassa nimessä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.