Rukouspisteitä ministerivirheitä vastaan

0
7179

Tänään käsittelemme rukouskohteita palvelusvirheitä vastaan. Palvelusvirheet ovat kirkon johtajien, pastorin, evankelistan tai profeetan tekemiä virheitä, jotka johtavat ihmisten kadotukseen. Yksi tapa, jolla vihollinen hyökkää Kristuksen palvelukseen, on istuttaa virheitä ministerijohtajien käsiin. Tämä tehdään joskus heittämällä hämmennystä kirkon johtajien ja Jumalan väliseen yhteydenpitoon. On niin paljon pastoreita ja apostoleja, jotka eivät enää kuule Jumalalta. Se, mitä he kutsuvat ennustukseksi, on perkeleen vihamielisyys saadakseen heidät kaatumaan syvälle syntiin ja johtamaan heidän alla olevia ihmisiä.

Nykymaailmassa on niin paljon ministerivirheitä. Monet kirkko ihmiset, joita he pitävät kirkon johtajina, ovat johtaneet suureen syntiin ja kadotukseen. Vihollinen on raivoissaan tuhoamaan Kristuksen evankeliumin. Tämä johtuu siitä, että paholainen ymmärtää evankeliumin olemuksen ja tietää, että jos helvetin kukoistaa, helvetin väestö vähenee huomattavasti. Jokaisen kirkon johtajan ja uskonnollisen johtajan on rukoiltava tätä rukousta kiihkeästi. Kaikille ministerivirheille on saatava loppu.

Kuinka ministerivirheitä esiintyy


Synti

Kun henkinen johtaja lankeaa syntiin, se antaa paholaiselle mahdollisuuden aloittaa tällainen palvelu. Lisko ei pääse seinään, ellei siinä ole halkeamia. Vihollinen ei voi löytää tietä paikkaan, ellei ole syntiä. Kun synti tulee yleiseksi, virheistä tulee väistämättömiä.

Kuningas David alkoi tehdä virheitä sinä päivänä, kun hän lankesi syntiin. Kun ihminen synkistyy, virheitä on pakko esiintyä.

Sanan väärä tulkinta

Näin tapahtuu, kun henkinen luottaa yksinomaan omaan kuolevaisuuteensa. Pyhissä kirjoituksissa sanan sisäänkäynti tuo valoa ja ymmärrystä. Ja pyhät kirjoitukset saivat meidät ymmärtämään, että sanaa ei tunneta Jumalan hengen ulkopuolella.

Kuitenkin, kun hengelliset johtajat ajattelevat tietävänsä enemmän Jumalasta ja kokevat, ettei ole tarvetta pyytää neuvoja pyhältä aaveelta, sanan väärä tulkinta tapahtuu varmasti.

tottelemattomuus

Toinen asia, joka voi aiheuttaa virheitä, on johtajien tottelemattomuus. Kuningas Saul teki virheitä, jotka maksoivat hänelle Isrealin valtaistuimen heti, kun hän ei tottele profeetta Samuelin yksinkertaisia ​​ohjeita. Hengellisten johtajien on pyrittävä tottelemaan Jumalaa koko ajan. Tämä johtuu siitä, että kun he putoavat, he eivät putoa yksin. He putoavat satojen ihmisten kanssa, jotka Jumala on antanut heidän käsiinsä.

Palvelusvirheiden vaikutus kirkkoon tai palvelukseen


Ihmiset johdetaan harhaan

Palveluvirheitä tapahtuu, kun jumalaksi kutsutusta miehestä ei ole tietoa. Muista, että pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että kansani hukkuu, koska heiltä puuttuu tietoa. Jumalan palvelijoiden virheet johtavat ihmiset pensaaseen.

Jumalan henki menee kauemmas

Kun Jumalan palvelijat joutuvat syvälle virheisiin eivätkä löydä enää tiensä siitä, synti tulee väistämättömäksi. Kun synnistä tulee väistämätöntä, Jumalan henki ei pääse käsiksi. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että herran kasvot ovat liian vanhurskaita nähdäkseen syntiä. Jumala ei voi asua paikassa, jossa synti kukoistaa. Jumalan henki vapauttaa paikan ja arvaa mitä? Minkään ministeriön elämä tai palvelutyö ei voi olla avoin.
Kun Jumalan henki ei toimi palveluksessa, perkele ottaa sen automaattisesti vastaan.

Paholaisesta tulee Herra

Herran henki on loistava valo, joka hävittää paholaisen pimeyden. Kun tuo valo häviää, pimeys tulee pinnalle. Kun Jumalan henki vapauttaa tietyn paikan, vihollisesta tulee paikan uusi herra. Voima, joka alkaa toimia tai ilmenee sellaisessa paikassa, ei ole enää Jumalalta, vaan paholaiselta.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

 


Rukouspisteet:

  • Herra, kiitän sinua armosta, joka on kutsunut minut pimeydestä Kristuksen Jeesuksen ihmeelliseen valoon. Kiitän sieluni lunastuksesta ja pelastuksesta, jonka olen ansainnut Kristuksen veren kautta. Korotetaan nimesi Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, sinä olet kirkon pää, olet jokaisen palveluksen peruskivi. Rukoilen, että voimallasi voit puolustaa tämän palveluksen kulkua. Nuhtelen kaikkia virheiden muotoja tai vihollisia, jotka vihollinen on asettanut tavallani saadakseen ihmiset kaatumaan, ja nuhtelen tällaisia ​​virheitä Jeesuksen nimessä.
  • Isä Herra, rukoilen Kristuksen Jeesuksen aidon ymmärryksen puolesta. Rukoilen Pyhän Hengen konkreettisen ymmärtämisen puolesta. Jotta minua ei sekoittaisi perkeleen tuulet, enkä sekaannu, kun puhut minulle, rukoilen, että annat minulle todellisen ymmärryksen miehestä, jota kutsutaan Kristukseksi Jeesukseksi. Kuten apostoli Paavali sanoi, että voin tuntea sinut ja uudelleensyntymisen voimasi. Rukoilen, että annat minulle syvemmän ilmoituksen itsestäsi Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jumala, rukoilen armoa. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että meitä ei kuluta herran armosta. Rukoilen armon puolesta, ettet johtaisi harhaan ihmisiä, joiden elämän ja pelastuksen olet tehnyt, harhaan, rukoilen, että antaisit minulle tämän armon Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että autat minua kaikenlaisia ​​virheitä ja virheitä vastaan ​​palveluksessani, jotka saavat vihollisen laulamaan laulun voitosta elämästäni ja palvelustani Jeesuksen nimessä.
  • Isä Herra, rukoilen, että varustaisit minut tottelevaisuuden hengellä. Armo totella sinua kaikin tavoin. Pyydän Herran armolla, että autat minua noudattamaan ohjeitasi, vaikka se kuulostaakin typerältä. Pyydän tätä armon herraa Jeesusta, myönnän sen minulle Jeesuksen nimessä.
  • Herra, rukoilen, että annat minulle sanasi aitoja tulkintoja. Kieltäydyn luottamasta kuolevaisuuteen liittyvään tietooni, pyydän, että henkesi paljastaa minulle syvällisiä asioita Jeesuksen nimessä.
  • Herra, pyhien kirjoitusten mukaan kun sinussa asuu sen henki, joka herätti Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, kuolleista, se elävöittää kuolevaisen ruumiisi. Rukoilen Jumalan henkeä, joka varustaa minut lihan tekoja vastaan, ja rukoilen, että annat sen minulle Jeesuksen nimessä.
  • Rukoilen armon ollakseni oikeassa kanssasi yhdessä ihmisten kanssa, joiden pelastuksen ja hengellisen kasvun olet antanut minun käsiini. Rukoilen, että antaisit meille kaiken armon hallita kanssasi loppupäässä Jeesuksen nimessä.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Edellinen artikkeliRukouspisteet kivun lievittämiseksi
Seuraava artikkeli10 Raamatun jae armosta ja anteeksiannosta
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.