Rukouspisteet pahoja naapureita vastaan

4
24310

Tänään käsittelemme rukouspisteitä pahoja naapureita vastaan. Naapurit ovat miehiä ja naisia, jotka asuvat kanssasi samalla yhdyskunnalla tai yhteisössä. Joskus he voivat olla asuntokaverisi, perämies tai vuokranantaja. Ne ovat olennainen osa elämääsi, koska heidän tekonsa ja toimettomuutensa voivat vaikuttaa elämääsi joko positiivisesti tai negatiivisesti.

Uskovina on tärkeää, että meillä on hyvät naapurit. Kun siirrymme uuteen paikkaan, yksi tärkeimmistä rukouksista, jotka meidän tulisi sanoa, on, että Jumalan tulisi antaa meille hyvät naapurit. Ihmiset, joilla on samanlainen vakaumus ja ideologia, erityisesti ihmiset, jotka tuntevat Jumalan ja uskovat hänen poikaansa Jeesukseen Kristukseen. Jos vahingossa kaipaat tätä ja päätät pahan naapurin luo, elämäsi on suuressa tuskassa. Paha naapurit ovat moittia. Usein paholainen sijoittaa pahat miehet ja naiset strategisiin paikkoihin, joissa hän tietää, että valon lapset pysyvät. Näistä pahoista miehistä ja naisista tulee tarkkaileva henki, ja he tekevät kaiken voitavansa kaatamaan Jumalan lapset.

Tämä rukousartikkeli keskittyy enemmän siihen, että Jumala hillitsee pahan naapurin voiman. Yllätyt, kun tiedät, että nämä pahat naapurit voivat olla pomo tai vuokranantaja. Sinulla alkaa olla vakavia ongelmia heidän kanssaan, kun he tietävät, että kuulut valoon, ja koska heillä on auktoriteettiasema, he voivat pettää elämäsi voimallaan ja varallisuudellaan. Sinun täytyy tietää tämä, sinun on oltava hyvin julma pahojen naapureiden kanssa. Elämässäsi ei ole ilmeistä kasvua, kunhan niitä on edelleen olemassa. Psalmisti ymmärtää pahan naapurin vaikutuksen ihmisen elämään. Ei ihme, että pyhissä kirjoituksissa sanotaan psalmi 28: 3. Piirtää minä en poistu jumalattomien ja vääryyden työntekijöiden kanssa, jotka puhuvat naapureilleen rauhaa, pahaa sydämessään. "

Pyydän taivaan auktoriteetilta, että jokainen paha naapuri, jonka vihollinen on asettanut nöyryyttämään elämääsi, ryhtykö Pyhän Hengen tuli kuluttamaan heitä Jeesuksen nimessä. Kuten Herra on luvannut kirjassa Jeremiah 12: 14 Näin sanoo Herra kaikkia pahoja naapureitani vastaan, jotka koskettavat perintöä, jonka olen saanut kansani Israelin perimään; katso, minä kynsin heidän maastaan ​​ja kouristan heidät Juudan huoneesta heidän keskuudestaan. " minä päätän, että pahat miehet karkotetaan elämästäsi Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

 • Isä Herra Minä annan päätöksen taivaan vallasta, pahat naapurit eivät vahingoita minua Jeesuksen nimessä. Sillä minä istun Kristuksen Jeesuksen oikealla puolella. Minut on nostettu selvästi vallan ja ruhtinaskunnan yläpuolelle. Minun asuinpaikkani lähellä Jeesuksen nimessä ei tule mitään haittaa.
 • Isä Herra, pyhien kirjoitusten mukaan kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja siunaan niitä, jotka siunaavat sinua. Minä annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, jokainen demoninen naapuri kiroaa minua, olkoon Herran kirous heidän päällänsä Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, jokaisen demonisen kuopan, johon pahat naapurini ovat kaivaneet minun pudotettavaksi, taivaan auktoriteetilla päätän, että he putoavat siihen Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, minä annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, anna Herran enkelin käydä pahojen naapureideni talossa. Kaikissa paikoissa, joissa he hyökkäävät minua vastaan, Herra anna Herran enkelin tuhota heidät Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, kaikki pahat kielet, jotka nousevat minua vastaan, tuomitaan Jeesuksen nimessä. Kaikilla tavoilla, joilla pahat naapurini ovat muuttuneet syyttäjiksi, jotka käyttävät kieltään minua vastaan, päätän, että tuli polttaa tällaisia ​​kieliä Jeesuksen nimessä.
 • Seison Herran lupauksen kanssa Psalmin 105: 14-15 kirjassa. Hän ei sallinut kenenkään tehdä väärin; niin, hän nuhteli kuninkaita heidän tähtensä; Sanoen, älä koske minun voideltuihini, älä tee profeettoilleni mitään haittaa. " Päätän, ettei kukaan saa vahingoittaa minua Jeesuksen nimessä.
 • Sillä minulla on Kristuksen merkki, älköön kukaan häiritskö minua. Minä annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, pahat naapurit eivät häiritse minua Jeesuksen nimessä.
 • Vastustan jokaista demonista henkeä, joka on vallannut naapurini seuraamaan elämässäni tapahtunutta kasvua. Mitä peiliä he käyttävätkin kirkkauteni valvomiseen, anna sen murtua Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen kohtaloani vastaan ​​toimiva demoninen vihollinen tuhoan sinut taivaan auktoriteetilla. Pyydän, että herran enkeli nousee käymään pahojen naapureideni leirillä ja jahtaamaan tuhoa kohdatakseen heitä Jeesuksen nimessä.
 • Herra, sinä olet koston Jumala. Rukoilen, että nouset koston vihassasi, kostaa pahat naapurit, jotka nöyryyttävät elämäni Jeesuksen nimessä.
 • Tästä päivästä lähtien päätän, että olen mukava jokaiselle tarkkailuhenkelle. Tästä päivästä lähtien minusta tulee koskematon ja kohtaama jokaisen demonisen naapurin suhteen, joka suunnittelee hyökkäystä minua vastaan ​​Jeesuksen nimessä.
 • Muutan jokaisen pahojen naapureideni minulle kohdistaman hyökkäyksen suuntaa, lähetän jokaisen nuolen takaisin lähettäjälleen Jeesuksen nimessä.
 • Sillä on kirjoitettu, että minun tulee nähdä silmäni jumalattomien palkkio. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, ettei minua kohdella mitään pahaa, eikä mikään paha tule lähelle asuinpaikkaa. Kannatan tämän sanan lupausta, ilmoitan, ettei minua tai huonekuntaani vahingoita Jeesus.
 • Annan herran enkeleille veloituksen minusta. He kantavat minua sylissään, etten voi lyödä jalkaani kiveä vasten. Aktivoin tämän herran lupauksen elämästäni Jeesuksen nimessä.
 • Tästä päivästä lähtien herran suoja on aina minulla. Olkoon Kristuksen veren sinetti huoneessani Jeesuksen nimessä.
 • Päätän, että pyhän haamun tuli paljastaa kaikki ympärilläni olevat pahat naapurit Jeesuksen nimessä.
 • Tästä päivästä alkaen teen itsestäni alueellisen komentajan ja päätän, että asukkaiden maasta tulee epämukavaa kenellekään pahalle miehelle tai naiselle asua Jeesuksen nimessä.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

4-HUOMAUTUKSET

 1. Nämä rukoukset ovat sellainen siunaus. Rukoilkaa lapseni pelastuksen ja vapautuksen puolesta. Perheauto. Löytääksesi mukavan kodin, johon muuttaisi. Jumala siunatkoon sinua Jeesuksen mahtavassa nimessä.

 2. Jumala siunatkoon sinua MOG: ia ja perhettäsi ja tätä voimakasta rukouspaloalttaria.
  Isä, haluaisin olla kumppanisi ja kymmenykset palveluksessanne. Olen lähettänyt viestin sovelluksesta puhuakseni kanssanne yksityisesti.

  Ota yhteyttä minuun numeroon +27624201003, nimeni on sisko Deborah.
  Tyttäresi Herrassa.

  Rukoilen, että kuulen sinusta pian

 3. Kaksi päivää peräkkäin, suunnilleen samaan aikaan joka ilta, tulee äkillinen raskassarja päähäni ja tuntuu pahalta.
  Ymmärsin kuitenkin, että tämä ei ole normaali voima, joten otan sen vallan. Kun olen rukoillut joitain sodankäyntirukouksia, paino ja sairaus nousevat.
  Auta minua rukoilemaan tätä asiaa vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.