Rukouspisteet avioliiton tuhoajia vastaan

1
13337

Tänään käsittelemme rukouspisteitä avioliiton tuhoajia vastaan. Isä Jumala on perustanut avioliiton instituution toveruutta varten. Näemme ensimmäisen avioliiton raamatussa, Aadamin ja Eevan avioliiton 2. Moos. 24:XNUMX. Taivaallinen isämme loi avioliiton kaiken hyväksi eikä tuhon vuoksi, joten jos on jotain sen vastaista, se ei ole Jumalalta.

- instituutti avioliitto myös Jumalan luoma, jotta se voisi heijastaa ja havainnollistaa suhdettamme häneen. Efesolaisista näemme, kuinka Jumala suunnitteli miehen rakastamaan vaimoa esimerkkinä siitä, kuinka Kristus rakastaa kirkkoa koko sydämestään, epäitsekkäästi ja uhrautuvasti. Eph. 5: 25 sanoo: 'Aviomiehet, rakastakaa vaimosi, niinkuin Kristus myös rakasti kirkkoa ja antoi itsensä sille'.

Efesolaiskirjassa näytetään myös, kuinka vaimojen tulisi olla avuliaita avioliitossa alistumisen suhteen. Eph. 5: 21-33: "Alistukaa toisillenne Jumalan pelossa. 22 Vaimot, alistukaa miehillenne, niinkuin Herralle. 23 Sillä aviomies on vaimon pää, niinkuin Kristus on seurakunnan pää, ja hän on ruumiin pelastaja. 24 Siksi kun kirkko on alamainen Kristukselle, niin olkoon vaimot kaikessa omien aviomiehensä luona. 25 Aviomiehet, rakastakaa vaimosi, niinkuin Kristus myös rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä sen puolesta; 26 Että hän pyhittäisi ja puhdistaisi sen vesipesulla sanalla, 27 että hän esitti sen itselleen kirkkaaksi kirkoksi, jolla ei ole tahroja, ryppyjä tai mitään muuta; mutta että sen pitäisi olla pyhä ja virheetön. 28 Joten miesten tulisi rakastaa vaimoaan kuin omaa ruumistaan. Joka rakastaa vaimoaan, rakastaa itseään. 29 Sillä kukaan ei vielä koskaan vihannut omaa lihaansa; mutta ravitsee ja vaalia sitä, niinkuin Herra kirkko. 30 Sillä me olemme hänen ruumiinsa, hänen lihansa ja hänen luidensa jäseniä. 31 Tästä syystä mies jättää isänsä ja äitinsä ja liitetään vaimoonsa, ja he molemmat ovat yksi liha. 32 Tämä on suuri mysteeri, mutta puhun Kristuksesta ja seurakunnasta. 33 Antakaa jokaisen erityisesti rakastaa vaimoaan samalla tavalla kuin itseään; ja vaimo näkee kunnioittavansa aviomiehensä. "

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Näistä jakeista näemme rakkauden, alistumisen, kunnioituksen, kunnioituksen, uhrautumisen, epäitsekkyyden ja johtajuuden aiheen. Mitään näistä ei ole luotu tuhoa varten. Meidän on kuitenkin myös tunnustettava, että paholainen on asetettu tuhoamaan. Johanneksen 10:10 sanoo: 'Varas ei tule, vaan varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan; minä tulen, että heillä olisi elämä ja että heillä olisi sitä ylenpalttisesti.'


Paholainen etsii siis tapoja vaikuttaa avioliitossa olevien miesten ja naisten mieleen siirtääkseen huomionsa avioliitossa olevasta Jumalan tahdosta. Siksi kristittyä ei pidä rentoutua; meidän on herättävä rukoilemaan avioliittojemme tuhoutumista vastaan. On sanonta, että mikä ei vielä ole hyvää, se tarvitsee rukouksen, mikä mikä tahansa hyvää, se myös rukoilee. Paholaisessa ei ole hengitystilaa, jos otamme vastuun. Tästä syystä rukoilemme avioliiton tuhoajia vastaan.

Ne tulevat eri tavoin, äänekkäästi ja hienovaraisesti, se voi olla ystävien ja yhdistysten muodossa, ja se voi olla tapoja, joihin olemme itse vaikuttaneet tietoisesti tai tiedostamatta. Millä tavalla he haluavatkin tulla, otamme heidät kaikki rukouksiin, Jumalan rauha ilmestyy kodeissamme ja Jumalan avioliittotahosta tulee todistuksemme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Rukoilijapisteet

 

 • Psa. 75: 1 "Me kiitämme sinua, oi Jumala, kiitämme sinua, sillä sinun nimesi on lähellä sinun ihmeellisiä töitäsi." Isä Jeesuksen nimessä, me kiitämme sinua uskollisuudestasi ja ystävällisyydestäsi päivittäin Jeesuksen nimessä. Isä Jeesuksen Kristuksen nimessä, olemme kiitollisia siunauksistasi avioliittoissamme, tunnustamme sinut kaikkien elämämme hyvien tekijöinä, ainoa sinulle olkoon kaikki kunnia Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Psa. 106: 1 "Ylistäkää Herraa. Kiittäkää Herraa! sillä hän on hyvä; sillä hänen laupeutensa pysyy ikuisesti. " Isä Jeesuksen nimessä, kiitos mahtavasta voimakädestäsi, kiitos rauhastasi ja avustasi, joka on vienyt meidät niin pitkälle jokaisessa perheessä ja avioliitossa Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Taivaallinen Isä, annan avioliittoni sinun käsiisi, ota absoluuttinen hallinta Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Jokainen helvetin voima avioliittoni menestystä vastaan, peruutan ne Pyhän Ghostin voimalla Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Jokainen paha agentti, joka suunnittelee avioliittoni rauhaa, julistan heidän tekonsa mitättömiksi Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Oi Herra, isäni, rauhoita jokainen myrsky kotini Jeesuksen Kristuksen nimessä. Anna rauhasi hallita kotini Jeesuksen Kristuksen nimessä; anna taivaan rauhan rauhoittaa jokainen myrsky kodissani Jeesuksen Kristuksen mahtavassa nimessä.
 • Jokainen paholaisen himon henki haluaa juontaa avioliittokotiani miehessäni / vaimossani; ne tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Mikä tahansa paha neuvo, joka seisoo avioliittokodissani vallitsevaa ykseyttä vastaan, anna kätesi peruuttaa sellaiset neuvot Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Vastustan jokaista aviopuolisoani ympäröivää jumalatonta yhdistystä vastaan, kotini rauhaa ja ykseyttä vastaan, olkoon heidän hämmennyksensä ja eronsa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Isä Jeesuksen nimessä, minä vastaan ​​jokaista saatanallista pidättymistä avioliittokodini menestyksessä; ne tuhoutuvat kaikkivaltiaan voimalla Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Oi Herra, isäni, anna sinun mahtavan kätesi tukea kotini jokaista paholaista pahoinpitelyä vastaan ​​Jeesuksen Kristuksen nimessä. Taivaallinen Isä, kehotan sinun nimeäsi rakentamaan tulen reunan kotitalouteni ympärille ja tee siitä liian kuuma paholaisen käsittelemään Jeesuksen Kristuksen mahtavassa nimessä. Anna ylösnousemusvoimallasi rakkautesi syttyä uudestaan ​​kotona Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Jeesuksen Kristuksen nimessä, jokainen saatanallinen hallinta avioliittoni rauhaa ja iloa vastaan, tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä. Vastustan jokaista voimaa, joka toimii avioliittokodissani epävakautta vastaan; Teen heidän voimastaan ​​turhan ja tuhotun Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Jeesuksen nimessä, Herra julistan, mitä ei löydy teidän Jeesuksestanne, mikä ilmenee kodissani, ne tuhotaan Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Jokainen kodissani vallitseva henki tuhoutuu Jeesuksen Kristuksen nimessä. Herra, kiitän sinua, ylistän sinua Jeesuksen Kristuksen nimessä. Siunattu olkoon sinun nimesi Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Edellinen artikkeliRukouspisteet tuhota paha liitto
Seuraava artikkeli10 julistusrukousta jokaisesta äidistä kotonaan
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

1 KOMMENTTI

 1. Gracias porque mis seres amados y yo hoy día la estamos pasando muy mal a causa de hechiceros que habitan el territorio donde vivo. Gracias a Dios ya ustedes por de gran ayuda a los hijos de Dios.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.