5 rukouspistettä rukoilemaan kotiisi

0
13236

Tänään käsittelemme rukouspisteitä rukoilemaan kotiisi. On niin tärkeää sitouttaa perheemme Jumalan puoleen. Se, joka pystyy tekemään kaikki asiat hyvin meille. Rukous on teho kristityn talo. Meillä ei ole varaa olla vakavia suhtautumalla rukoukselliseen elämään ja sitoutumiseen Isää kohtaan, koska olemme uskovia ja perheisiin perustuvia yksityishenkilöitä.

Saamme asiat tapahtumaan rukouksen paikassa, jotkut pysyvät ennallaan, koska emme rukoile, me rukoilemme nähdäksemme muutoksia myös joissakin asioissa. Sen vastuumme elää rukoilevaa elämää. Vanhempien tulisi rukoilla yhdessä, lapsille tulisi opettaa rukoilemaan rukoilemalla perheen kanssa ja jatkossa erikseen.

Tässä osassa rukoilemme hengellisen kasvun, suojelun, runsauden, edistymisen ja rauhan puolesta.

Rukoilijapisteet

 

 • Isä Jeesuksen Kristuksen nimessä, kiitos mahtavasta kädestäsi meihin, me olemme sinun kansasi ja sinä olet meidän Jumalamme. Isä olemme kiitollisia, siunattu olkoon sinun nimesi Herra Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Jeesuksen nimessä, kiitos lujasta rakkaudesta ja ystävällisyydestä meitä kohtaan, me kirkastamme pyhää nimeäsi, korotamme majesteettisuuttasi, kiitos siunattu Lunastaja Jeesuksen nimessä.

 


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

 

RIKKOMINEN RUKOUS

 

 • Psaan Herran sanan mukaan. 1: 3, jossa sanotaan: "Ja hän on kuin puu, joka on istutettu vesistöjen varaan, joka tuo hedelmänsä aikansa aikana, hänen lehtensä ei kuivu ja kaikki, mitä hän tekee, menestyy." Jeesuksen nimessä rukoilen Jumalan runsauden puolesta kotoni, mieheni, vaimoni ja lasteni puolesta, mihin vain panemme kätemme; me menestymme Jeesuksen nimessä.
 • Psa mukaan. 20: 4, jossa sanotaan: "Antakoon Hän sinulle sydämesi halun ja onnistuisi koko suunnitelmallasi." Isä Jeesuksen nimessä, annan kotini sinun kykyihisi, jokaisessa projektissamme ja suunnitelmassamme rukoilemme menestystä, rukoilemme, että annat miehelleni, vaimolleni ja lapsilleni sydämemme toiveet tahto Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Philin mukaan. 4:19, jossa sanotaan: "Ja minun Jumalani tyydyttää kaikki tarpeesi hänen kirkkautensa rikkauksien mukaan Kristuksessa Jeesuksessa". Isä Jeesuksen Kristuksen nimessä, jokainen kotini tarve on täytetty, meillä on kaikki mitä meidän on syötävä , juoda ja antaa Jeesuksen nimessä.
 • Psa mukaan. 23: 1 sanoo: 'Herra on minun paimeneni; En halua. ' Taivaallinen Isä, sinä olet paimen kodissani, me lepäämme sinun kanssasi, toivomme ja luotamme sinuun, että sinä olet toimittajamme, aina kun kotona tarvitsee tarpeita, annat ne meille saataville Jeesuksen Kristuksen nimessä.

 

 

SUOJELUN RUKOUS

 

 • 2.Tim. 1: 7, joka sanoo: "Sillä Jumala ei ole antanut meille pelon henkeä; mutta voimasta, rakkaudesta ja terveestä mielestä. ' Isä Jeesuksen nimessä kiron kotini pelon hengen juuresta alkaen, minä annan päätöksen, että teidän voimallinen rakkauden kätesi lepää kotini päällä ja meitä kestää terveellisen mielen ja ylhäältä tulevan rakkauden Henki. Jeesus Kristus.
 • Psa. 17: 8 sanoo: "Pidä minua kuin silmäsi omena; piilota minut siipesi Isä varjoon Jeesuksen Kristuksen nimessä, annan kotini sinun käsiisi, Herra, rukoilen, että pidät vaimoni, mieheni, lapseni turvassa koko päivän, koko yön, rukoilemme sinua Pitäkää meitä siipienne varjossa Jeesuksen Chrsitin nimessä.
 • Psa. 23: 4 sanoo: 'Vaikka kävelen pimeimmän laakson läpi, en pelkää mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sauvasi ja sauvasi he lohduttavat minua. ' Isä Jeesuksen nimessä, riippumatta siitä, mitä ympäristössäni tapahtuu, vaikka maassa olisi pahaa, paha ei tule lähelle minua Jeesuksen nimessä, emme pelkää mitään pahaa, sillä sinä olet sauva ja sauva , Jeesuksen mahtavassa nimessä.
 • Psa: lta. 91: 1-7 Isä Jeesuksen nimessä, vaimoni asuu sinun salaisessa paikassa, aviomieheni asuvat sinun salaisessa paikassa, lapseni lepäävät sinun salaisessa paikassa, kotini on suojattu siipikarjan ansasta ja melulliselta rutolta , kotini on suojattu kaikentyyppiseltä pahalta, kaikentyyppisiltä vahingoilta, kaikilta onnettomuuksilta, koska asumme sinä turvassa päivästä päivään Jeesuksen Kristuksen nimessä.

 

 

RAUHAN RUKOUS

 

 • Isä Jeesuksen Kristuksen nimessä, minä säädin kotini kummallakin puolella olevan Jumalan rauhan Jeesuksen nimessä. Avioliittoni kokee rauhanne Jeesuksen Kristuksen nimessä, pahalla ei ole sijaa kodissani Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • On. 26: 3 sanoo: "Pidät hänet täydellisessä rauhassa, jonka mieli pysyy sinussa, koska hän luottaa sinuun."
 • Taivaallinen Isä, rukoilen Jeesuksen Kristuksen nimessä, että pidät kotini täydellisessä rauhassa, kun luotamme sinuun Jeesuksen Kristuksen nimessä. Rauha molemmilta puolilta, mieheni, vaimoni, lasteni ja jatkossakin sukulaisteni elämässä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Kol. 3: 15 sanoo: "Ja anna Jumalan rauhan hallita korvissasi, johon sinutkin on kutsuttu yhdessä ruumiissa; ja ole kiitollinen ''
 • Isä Jeesuksen Kristuksen nimessä, ylhäältä tuleva rauha ja tyyneys hallitsevat kotoni voimallasi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

 

 

RUKOUS HENGELLINEN KASVU

 

 • Eph. 1:18 sanoo: 'Ymmärryksenne silmät valaistuvat; jotta te tietäisitte, mikä on hänen kutsumuksensa toivo ja mikä rikkaus on hänen perintönsä kirkkaudesta pyhissä. '
 • Isä Jeesuksen Kristuksen nimessä, henkimiehemme silmät tulvivat jatkuvasti valolla, tiedämme, mikä on meidän Kristuksessamme, meitä ei heitetä edestakaisin, tiedämme, mikä perintömme on Kristuksessa päivittäin Jeesuksen nimessä. 
 • Psa. 69: 9, jossa sanotaan: 'Sillä huoneesi innostus on syönyt minut, ja niiden häpeät, jotka sinua herättävät, lankeavat minun päälleni. Isä Jeesuksen Kristuksen nimessä, anna sinun kuningasvallasi kiivaus kaatua kovasti minun kotiini. ja tee meistä työkaluja valtakuntasi laajentamiseen Jeesuksen Kristuksen mahtavassa nimessä.

 

 

EDISTYMISEN RUKOUS

 

 • Isä Jeesuksen nimessä, säädän edistyksestä liiketoiminnassani, ylennyksestä vaimolleni / miehelleni ja edistymisestä lasteni elämässä Jeesuksen nimessä.
 • Kotona olen kohdannut kaikkia pysähtymisen muotoja, jotka saattavat haluta pitää minut, puolisoni ja lapset, me olemme vapaita pysähtyneisyydestä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Taivaallinen Isä rukoilen kaiken suosiota kodissani, liiketoimintamme, uramme, suosiomme kaikissa pyrkimyksissämme, miehet näkevät meidät ja suosivat meitä, lapseni ovat suosittuja mahtavan Jeesuksen nimessä.
 • Taivaallinen kiitos, koska kuulet aina meidät, kiitos vastauksistasi rukouksiin Jeesuksen mahtavassa nimessä. Aamen

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Edellinen artikkeli5 PALSAMILAITETTA RUKOAMISEKSI LASTESI NÄKYMÄSSÄ
Seuraava artikkeliRukouspisteet tuhota paha liitto
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.