Pyhät kirjoitukset rukoilemaan hyökkäyksen alla

1
12459

Tänään opetamme pyhistä kirjoituksista rukoilemaan, kun olet hyökkäyksen kohteena. Pyhät kirjoitukset kehottavat meitä olemaan luopumatta rukoilemisesta, sillä vastustajamme on kuin möly leijona, joka etsii kenet syödä. Siksi on välttämätöntä, että rukoilemme koko ajan, ettemme joutuisi vihollisen kiusauksiin. Yksi tapa, jolla vihollinen houkuttelee ihmisen uskoa, on sarja henkisiä hyökkäyksiä.


Hyökkäykset voivat tulla unelmissamme. Joskus nukumme ja näemme, että jotkut näkymättömät voimat hyökkäävät itseämme vastaan. Joskus se voi olla kauhea sairaus. Vihollinen ei voi mitenkään hyökätä meitä vastaan. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan Efesolaisille 6:12 Sillä emme taistele lihaa ja verta vastaan, vaan hallitsijoita, viranomaisia, kosmisia voimia vastaan ​​tässä pimeydessä, pahuuden hengellisiä voimia vastaan ​​taivaallisissa paikoissa. Taistelemme voimia ja pimeyden hallitsijaa vastaan. Meidän on päästettävä vartijamme pettymään.

Kun rukoilemme vihollisen hyökkäystä vastaan, on tärkeää, että käytämme pyhiä kirjoituksia. Edellisessä artikkelissamme korostimme on tärkeää rukoilla pyhien kirjoitusten kanssa. Aina kun rukoilemme hengellisen hyökkäyksen alla, tarvitsemme rohkeutta ja uskoa. Saamme enemmän rohkeutta ja uskoa rukoilemalla pyhien kirjoitusten kanssa. Kirja Heprealaisille 4:12 Sillä Jumalan sana on nopea, voimakas ja terävämpi kuin mikään kaksitahoinen miekka, joka lävistää jopa sielun ja hengen, nivelten ja luuytimen jakautumiseen asti, ja on erottava heidän ajatuksistaan ​​ja tarkoituksistaan. sydän. Kun puhumme Jumalan sanaa ongelmien edessä, vahvistamme henkimiehemme ja toivomme herrasta kasvaa.

Aina kun joutut vihollisen hyökkäyksen kohteeksi, tässä on 10 pyhää kirjoitusta, joita rukoilla

Psalmi 23: 1-5 Herra on minun paimeneni; En halua. Hän panee minut makaamaan vihreillä laitumilla; hän johtaa minut seisovien vesien viereen. Hän palauttaa sieluni: hän johdattaa minua vanhurskauden poluille nimensä tähden. Ja vaikka kävelen kuoleman varjon laaksossa, en pelkää mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sauvasi ja sauvasi he lohduttavat minua.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Psalmissa tunnustetaan, että Jumala on paimen ja sinä lampaat. Paimenen Jumala huolehtii varmasti kaikesta tarvitsemastamme, mukaan lukien suoja susien, hyeenien ja kaikkien muiden villien saalistajien kynsiä ja hampaita vastaan. Kyllä, vaikka kävelenkin kuoleman varjon laaksossa, en pelkää mitään pahaa, sillä sinä olet kanssani. Sauvasi ja sauvasi he lohduttavat minua. Tämä pyhien kirjoitusten osa auttaa meitä rakentamaan rohkeutta, että vaikka voimme kävellä kuoleman laakson läpi joko sairauden tai ahdistuksen kautta, mutta emme pelkää, koska Jumala on kanssamme ja hän lohduttaa meitä ongelmassamme. 

Psalmi 28: 1-4 Sinulle minä huudan, Herra, minun kallioni; älä ole minulle hiljaa: ettet, jos olet hiljaa minulle, minusta ei tule kuin kuoppaan meneville. Kuule rukoukseni ääni, kun huudan sinua, kun nostan käteni pyhää oraakkeliasi kohti. Älä vedä minua eroon jumalattomien ja vääryyden työntekijöiden kanssa, jotka puhuvat naapureilleen rauhaa, mutta heidän sydämessään on pahuutta. Antakaa heille heidän tekojensa ja heidän tekojensa jumalattomuuden mukaan: antakaa heille heidän kätensä työn jälkeen; tehdä heille autiomaansa.

Tämä on rukous Herran apua varten. Sanomme tämän saadaksemme apua ja turvapaikkaa herralta, kun meitä häiritsee tai hyökätään. Siinä sanotaan, että jos olet hiljaa minulle, minusta tulee kuin kuoppaan menevistä. Siinä sanotaan: anna jumalattomille ja vääryyden tekijöille heidän tekojensa mukaan. Tämä tarkoittaa, että heidän suunnitelmansa paha tulee heidän omakseen. Kun sinusta tuntuu, että sinua kohdellaan tai ahdistetaan suurella ahdistuksella, psalmi 28 on yksi luettavista pyhistä kirjoituksista. 

28.Mooseksen kirja 7: XNUMX Herra hävittää vihollisesi, jotka nousevat sinua vastaan, voitettaviksi sinun kasvojesi edessä; he lähtevät sinua vastaan ​​yhdellä tavalla ja pakenevat sinun edestäsi seitsemän tietä.

Sinun tulisi mukauttaa tämä rukous. Herra saa viholliseni, jotka nousevat minua vastaan, kukistetaan silmieni edessä. Rukoile tätä pyhää kirjoitusta kiihkeästi voidaksesi voittaa. Kaikki, jotka ovat käynnistäneet pahan hyökkäyksen sinua vastaan, joutuvat häpeään. 

Psalmi 91: 7 Joka Korkeimman salaisessa paikassa asuu, se pysyy Kaikkivaltiaan varjossa.

Psalms 91: 4-13 Hän peittää sinut höyhenillä, ja siipiensä alla löydät turvaa; Hänen uskollisuutensa on sinun kilpi ja valle. Et pelkää yön kauhua, etkä nuolta, joka lentää päivällä, eikä pimeydessä varisevaa ruttoa, eikä keskipäivällä tuhoavaa ruttoa. Tuhat voi pudota teidän puolellanne, kymmenentuhatta oikealla puolellanne, mutta se ei tule lähelle teitä. Tarkkaile vain silmilläsi ja näet jumalattomien rangaistuksen. Sillä sinä sanot: "Herra on minun turvani", ja sinä teet Korkeimmaksi asuntosi, sinua ei saa vahingoittaa, eikä telttasi lähellä tule onnettomuus. Sillä hän käskee enkeleitänne sinua vartioimaan kaikilla teilläsi; he nostavat sinut käsissään, jotta et lyö jalkaasi kiveä vasten. Tulet polkemaan leijonaa ja kobraa; sinä tallaat suuren leijonan ja käärmeen. 

Paras tapa rukoilla itseäsi kaikista tilanteista on käyttää Jumalan sanaa. Muistutus Jumalalle hänen lupauksistaan ​​saa Jumalan toimimaan. Jumala on luvannut peittää meidät höyhenillä, ja siipiensä alla me löydämme turvapaikan. Tuhat putoaa oikealla puolellamme ja kymmenentuhatta vasemmalla kädellämme, mutta he eivät tule lähellemme.

Psalmi 35: 1-4 Herra, taistele niiden kanssa, jotka minun kanssani kiistelevät; taistella niitä vastaan, jotka taistelevat minua vastaan. Ota kilpi ja panssari; nouse ja tule avuksi. Brandish keihäs ja keihäs niitä vastaan, jotka minua ajavat. Sano minulle: "Minä olen sinun pelastuksesi." Olkoon häpeässä ja häpeässä ne, jotka etsivät elämääni; saattavat ne, jotka suunnittelevat pilaani, kääntyä takaisin kauhistuneina.

Tämä on pyhien kirjoitusten teksti, jonka David kirjoitti joutuessaan hyökkäyksen kohteeksi. Hän pyysi Jumalaa nousemaan ja taistelemaan hänen puolestaan. Taistele niiden kanssa, jotka taistelevat kanssani, taistele niiden kanssa, jotka taistelevat minua vastaan. Samoin pyydät Jumalaa ottamaan aseet ja käymään sotaa niitä vastaan, jotka eivät anna sinun levätä.

Rukouspisteet

 

  • Minä annan taivaan viranomaisen päätöksen, että jokainen vihollisen hyökkäys mitätöidään elämässäsi Jeesuksen nimessä.
  •  
  • Sillä on kirjoitettu, ettei mikään aseiden muoto meitä vastaan ​​menesty. Minä annan päätöksen Jeesuksen nimellä, jokainen sinuun ammuttu nuoli peruutetaan Jeesuksen nimessä.
  •  
  • Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että herran silmät ovat aina vanhurskaita kohtaan ja hänen korvansa ovat aina tarkkaavaisia ​​rukouksiinsa. Jeesuksen nimessä silmäsi ovat aina minua kohti Jeesuksen nimessä.
  •  
  • Taivaan auktoriteetilla annan päätöksen, että jokainen mies tai nainen, joka aloittaa sodan elämääni vastaan, kuolee Jeesuksen nimessä.
  •  
  • Herra, rukoilen, että autat minua. Pyydän, että armoni avulla pelastat minut voimallisen miehen käsistä, joka huolestuttaa elämääni Jeesuksen nimessä.

 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.