7 syytä, miksi Jumala haluaa meidän rukoilevan

0
9925

Tänään opetamme itseämme seitsemästä syystä, jotka Jumala haluaa meidän rukoilevan. Rukous on ihmisen ja Jumalan välinen viestintäkanava. Kun rukoilemme Jumalaa, saamme myös kuulla Hänen puhuvan meille rukousten kautta. Useimmissa uskovissa on kuitenkin usein laiska tapana rukoilla. Useimmat uskovat pitävät sitä hyvin vaikea rukoilla, kun taas muilla ei ole kykyä ylläpitää itseään rukouksen paikassa.

Pyhissä kirjoituksissa sanotaan ensimmäisen kirjan Tessalonikalaisille 5:17 rukoile lakkaamatta. Jumala haluaa meidän rukoilevan jatkuvasti pyörtymättä tai väsymättä. Kun ymmärrämme syyt, jotka Jumala haluaa meidän rukoilevan, se tehostaa rukouselämäämme ja tekee meistä paremman uskovan.

Miksi Jumala haluaa meidän rukoilevan

Yhteisöön Hänen kanssaan

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Koko olemassaolomme tai luomisemme ydin on se, että meillä on yhteys Isän kanssa. Jumala haluaa rakentaa kestävän suhteen ihmiseen, minkä vuoksi Hän ei luonut ihmistä enkelin, vaan itsensä kuvaksi tai kaltaiseksi.


Jumala löytää ilmaisun ihmisen kautta, hän näkee itsensä läpi ja siksi haluaa meidän olevan aina lähempänä häntä. Muistakaa, että kun Jumala loi Aadamin, XNUMX.Mooseksen kirjassa kirjoitettiin, että Jumala tulee alas illan viileässä keskustelemaan Aadamin kanssa. Tuo yhteisö on sitä, mitä Jumala niin paljon haluaa, ja se on yksi vakuuttavimmista syistä, joiden vuoksi Jumala loi meidät.

Jumala haluaa meidän kuulevan hänet koko ajan

Jumalan henki puhuu koko ajan. Meiltä uskovaisilta vaaditaan kuitenkin tietoisia ponnisteluja, jotta voimme liittyä Jumalan henkeen. Kun olemme linjassa Jumalan kanssa rukouksen kautta, Jumala kommunikoi kanssamme koko ajan Pyhän Hengen kautta.

Pyhä henki on lohduttaja, jumalallinen luonne ihmisten sydämessä. Se opettaa meitä ja opastaa tulevissa asioissa. Emme eksy elämän vaaroihin, jos vain kommunikoimme Jumalan kanssa koko ajan. Jumala haluaa uskovien sukupolven, jonka kanssa hän voi kommunikoida koko ajan.

Jumala haluaa tehdä meistä pappien kansakunnan

Jumala haluaa tehdä meistä pappeja Melkisedekin järjestyksessä. Kirjassa Exodus 16: 6 Ja sinusta tulee minulle pappien valtakunta ja pyhä kansa. ' Nämä olemme sanat, jotka puhut israelilaisille. " Silloin Jumala halusi vapauttaa Isrealin lapset vankeudesta. Jumala haluaa, että heistä tulee pappien valtakunta. Ihmiset, jotka ovat pyhittäneet elämänsä Jumalan asioiden puolesta.

Vastaavasti pelastuksemme ja lunastuksemme synnin voimasta Kristuksen veren kautta oli tarkoitus saada meidät tulemaan Kristuksen kaltaisiksi. Jeesus Kristus on pappi. Korkein pappeus, joka hallitsi maan päällä, oli Kristus Jeesus. Kun rukoilemme usein Jumalaa, meillä on tapana rukoilla muita ihmisiä jopa rukouksissamme. Meistä tulee pappien kansa.

Siirtää Herran enkeleitä

Kun rukoilemme jatkuvasti, se häiritsee Jumalaa saamaan enkelit huolehtimaan tilanteestamme. Muistakaa Danielin kirjassa, kun profeetta Daniel rukoili Jumalaa tietyn asian puolesta. Jumala lähetti enkelin menemään antamaan Danielille vastauksia hänen rukouksiinsa. Persian prinssi kuitenkin piti enkeliä kiinni eikä Daniel saanut vastauksia.

Daniel 10: 13 Mutta Persian valtakunnan ruhtinas vastasi minua kaksikymmentäyksi päivää; ja katso, Michael, yksi pääprinsseistä, tuli auttamaan minua, koska olin ollut siellä yksin Persian kuninkaiden kanssa. Daniel ei lopettanut rukoilemista, ennen kuin Jumala lähetti toisen enkelin vapauttamaan Danielin kantajan vastaamaan rukouksiin. Kun rukoilemme johdonmukaisesti, Jumala koskettaa liikuttamaan enkeleitä työskentelemään meidän eduksi.

Rukous palvelee kilpemme ja solkijamme ongelmana

Toinen syy, miksi Jumala haluaa meidän rukoilevan jatkuvasti, johtuu siitä, että Jumala ymmärtää, että meillä on tapana menettää kykymme rukoilla hyvin, kun olemme vaikeuksissa. Elämän pohjalta kastelemamme rukousvuodet alkavat kuitenkin puhua puolestamme vaikeina päivinä.

Rukouksista tulee kilpi ja salamurhaaja, joka suojaa meitä vaikeina päivinä. Joskus emme voi edes ymmärtää, kuinka meidät pelastettiin ongelmista, jotka vaativat muiden ihmisten hengen. Juuri rukouksen vuodet, jotka olemme sijoittaneet menneisyyteen, toimivat nykyisessä elämässämme.

Jumala haluaa muistaa liittonsa meistä

Yllätyt, tarkoittaakö se, että Jumala joskus unohtaa liittonsa miehestä? No, Jumala ei unohda liittoa miehen elämään. Useimmiten Jumala haluaa miehen huutavan Hänen puolestaan ​​apua.

Tällainen oli isrealilaisten tapaus. Vuosien ajan he uppoutuvat orjuuden myrkyllisyyteen, ja näytti siltä, ​​ettei heille tule apua. Jumalalla oli liitto heidän isiensä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Valitettavasti tuosta liitosta huolimatta Isrealin lapset kärsivät orjuuden ketjuista vieraalla maalla.

Siihen päivään asti he huusivat Jumalalta apua. Exodus 6: 5 Ja olen myös kuullut israelilaisten valitus, joita egyptiläiset pitävät orjuudessa, ja olen muistanut liittoni. Kun huokaisimme Jumalaa rukouksissa, Jumala muistaa liittonsa meistä ja täyttää liiton.

Jumala haluaa meidän alistavan maapallon

1. Mooseksen kirja 26:XNUMX Sitten Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, meidän kaltaisemme mukaan; Olkoon heidän valtakuntansa merikaloja, ilmalintuja ja karjaa, kaikkea maata ja kaikkea hiipivää asiaa, joka hiipii maan päällä. " Jumalan tarkoitus ihmisellä on, että hän hallitsee maata.

Ihminen kuitenkin menetti paikkansa synnin piiloutumisen jälkeen. Ihminen ei voi alistaa maata rukoilematta. Vihollisen kiusaukset saavat hänet kaatumaan. Mutta kun hän rukoilee kiihkeästi, Jumala auttaa häntä voittamaan vihollisen kiusaukset.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.