Rukouspisteet pääsiäisenä (uudelleensuunnittelu)

1
225

Tänään käsittelemme pääsiäisjuhlan rukouspisteitä. Pääsiäisen juhla on merkittävä hetki kristillisessä elämässämme. Ihmisen pelastus olisi ollut miraa, lunastus synnin voimasta ja helvetin piinasta ei olisi ollut mahdollista, jos Kristus ei olisi kuollut ja uudelleen sietynyt. Toivo pelastuksestamme olisi hävinnyt, ellei Kristus ole noussut takaisin kuolemasta. Siksi pääsiäinen on erittäin merkittävä, ja tämä on hetki, jolloin meidän pitäisi miettiä järkevästi elämäämme Kristuksessa - ettei Hänen kuolemansa ja uudelleensyntymisensä ole tuhlaa meitä.

Pääsiäinen on toivon ja rauhan palautumisen aika. Ihmiskunnan toivo palautui, kun Kristus herätettiin kuolleista. 1.Korinttilaisille 15: 55-58 Oi kuolema, missä on sinun pistosi? Oi hauta, missä on voittosi? Kuoleman pistely on synti; ja synnin vahvuus on laki. Mutta kiitos Jumalalle, joka antaa meille voiton Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta. Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, liikumattomat, aina runsaasti Herran työssä, koska tiedätte, että teidän työnne ei ole turhaa Herrassa. Voimme ylpeillä tänään, koska Kristus herätti kuolleista uudelleen. Jos kuoleman voima ja hautasopimus eivät kykene pitämään Kristusta pidempään kuin 72 tuntia, annan päätöksen Pyhän Hengen tulen kautta, kuolemalla ei ole valtaa teihin Jeesuksen nimessä.

Tässä rukousartikkelissa rukoilemme suuren siunauksen ja ihmeen puolesta, joka saa ihmiset epäilemään. Muistatko, että Thomas ei voinut uskoa korviaan, kun hän kuuli, että Kristus on uudelleensyntynyt. Joh. 20: 24-27 Mutta toista kahdestatoista, nimeltään Didymus, Thomas ei ollut heidän kanssaan, kun Jeesus tuli. Muut opetuslapset sanoivat hänelle: "Olemme nähneet Herran". Mutta hän sanoi heille: paitsi jos minä näen hänen käsissään kynsien painatusta ja laitan sormeni kynsien painoon ja työnsin käteni hänen puoleensa, en usko. Ja kahdeksan päivän kuluttua hänen opetuslapsensa olivat taas sisällä, ja Tuomas heidän kanssaan. Sitten Jeesus tuli, ovet suljettuina, seisoi keskellä ja sanoi: "Rauha olkoon teille". Sitten hän sanoi Thomasille: ojenna tähän sormesi ja katso minun käteni; ja ojenna tänne kätesi ja työnnä se minun puolelleni.Älä ole uskoton, vaan uskoo.

Rukoilemme ihmeestä, joka ylittää ihmisten ymmärryksen, tyyppi, joka saa ihmiset hämmentymään. On olemassa ihmeitä, jotka saavat kaikki hämmentymään. Minä annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, Jumala tekee ihmeitä elämässäsi tänä pääsiäisenä Jeesuksen nimessä. Palautetaan uudelleensyntymisen voimalla kaikki, mikä on kadonnut elämässäsi Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

  • Herra Jeesus, kiitän sinua armosta todistaa toinen pääsiäinen maan päällä. Hetki muistaa rehellinen rakkautesi ja intohimosi ihmiskuntaa kohtaan. Poikasi Jeesuksen Kristuksen lahja, joka joutui kärsimään ja jopa kuolemaan, jotta ihmiskunnan pelastus ja lunastus olisi mahdollista. Kiitos Herra Jeesus lujasta rakkaudestasi, korotkoon nimesi Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, rukoilen, ettei kuolemasi syy tule hukkaan elämässäni. Rukoilen, että autat minua pysymään pysyvänä loppuun asti. En halua, että ponnisteluistasi, kuolemastasi ja uudelleensuuntautumisesta minuun tulee tuhlausta. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että vapauden puolesta Kristus on vapauttanut meidät, seisokaamme siis lujasti vapaudessamme, ettemme voi tulla synnin orjiksi. Isä, rukoilen, että autat minua seisomaan loppuun asti Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jumala, rukoilen, että uudelleensyntymisvoima, joka herätti Kristuksen kuolleista, asuisi minussa tästä päivästä lähtien Jeesuksen nimessä. Päätän taivaan auktoriteetilla, että jokainen hyvä asia, joka on kuollut minussa, saa elämän Jeesuksen nimessä. Hänen henkensä, joka herätti Kristuksen kuolleista, asuu minussa edelleen tästä päivästä Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jumala, rukoilen palauttamisen voimasta, pyydän, että se alkaa toimia elämässäni Jeesuksen nimessä. Kaikista hyvistä asioista, jotka ovat kadonneet elämässäni, päätän taivaan auktoriteetilla, että palauttamisen voima alkaa palautua takaisin Jeesuksen nimessä. Isä Herra, tämän kauden vuoksi päätän, että jokainen kadonnut kirkkaus saa voimaa loistaa jälleen Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, päätän taivaan auktoriteetilla, että kaikki mitä tarvitaan ihme elämässä alkaa saada pääsiäisen kosketus Jeesuksen nimessä. Isä Herra, elämässäni tapahtuva ihme, joka saa ihmiset epäilemään, olinko minä vai ei, päätän, että se alkaa tapahtua tänään Jeesuksen nimessä.
  • Isä Herra, rukoilen, että palautat toivon takaisin minulle Jeesuksen nimessä. Herra, kun poikasi Jeesuksen Kristuksen kuolema ja uudelleen herätys palauttavat pelastuksen toivon ihmiskunnalle, rukoilen, että annat minulle toivoa, kun tarvitsen sitä Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, rukoilen, että siunaat minua omallasi Pyhä Henki ja voimaa Jeesuksen nimessä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että jos Kristuksen kuolleista herättäneen henki asuu sinussa, se elävöittää kuolevaisen ruumiisi. Rukoilen, että pyhän haamun voima asuisi minussa Jeesuksen nimessä. Pyhän hengen voima minussa kasvaa edelleen Jeesuksen nimessä.
  • Voi uudelleensyntymisen voima herättää eloon jokaisen kuolleen luuni minussa Jeesuksen nimessä. 

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän