Rukouspisteet vapautumista varten

0
424

Tänään käsittelemme vapautuksen rukouspisteitä. Vapautuminen tarkoittaa vapautta ja se voi myös tarkoittaa määräävää asemaa. Ihmisen luonteeltaan on etsiä vapautumista ja hallitsevuutta. Jumalan suunnitelman mukaan ihmisen on voitettava maa. Paholaisella on kuitenkin tapa orjuuttaa ihmistä.

Muista isrealistilaisten tarina, että Jumalan suunnitelma oli heidän hallitsevan, mutta he eksyivät Egyptissä orjina. Isrealistilaiset olivat Jumalan kansaa ja Jumala haluaa heidän palvelevan häntä hyvin, mutta vieraassa maassa heidän oli vaikea palvella Herraa. Jotta ihminen palvelisi Jumalaa hyvin, hänet on vapautettava vihollisen synnistä, vääryydestä ja orjuudesta.

Orjuutesi voi olla syntiä, se voi olla sairaus tai vihollisen kärsimys. Mutta minulla on tänään hyvä uutinen sinulle, Jumala on valmis siihen toimittaa sinä. Oikean kätensä voimalla hän saa kasvonsa loistamaan sinulle ja sinä vapautut. Vapautuminen ei tule kuolevaisista käsistämme, vaan Jumalan hengestä. Aina kun olemme orjuudessa, on oikea aika kutsua Jumalaa vapautukseen. Sille, joka pystyy vapauttamaan meidät kaikista synnin ja orjuuden orjuuksista.

Annan päätöksen Jumalan armosta, kun aloitat tämän rukousohjeen käytön, vapautuuko kaikki orjuuden muodot Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

 • Herra Jeesus, kiitän sinua armoista, jotka ovat pitäneet minua kelvollisena nähdä tällaisen suuren päivän. Kiitän siunauksistasi ja huolenpidosta elämässäni, korotetaan nimesi Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että armollasi pelastaisit minut orjuuden orjuudesta Jeesuksen nimessä. Kaikilla tavoin kuin olen ollut orjuudessa, rukoilen Vapauden puolesta Jeesuksen nimessä. Herra, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, missä on Jumalan henki, siellä on vapaus. Rukoilen, että Jumalan henki tulee päälleni Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, pyhät kirjoitukset saavat minut ymmärtämään, että meidät on kutsuttu olemaan vapaita. Ilmoitan vapaudestani tänään mahtavilla käsilläsi. En kieltäydy enää olemasta synnin orja Jeesuksen nimessä.
 • Kaikilla tavoilla, joilla synti on tehnyt minut työkyvyttömäksi, rukoilen, että voimanne vapauttaisi minut Jeesuksen nimessä.
 • Murran jokaisen orjuuden ikeen elämässäni pyhän haamun tulella. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että jokainen ikä hävitetään voitelulla. Jokainen orjuuden ike, minä annan Pyhän Hengen voitelulla päätöksen, tuhoaisi tällaisen ikeen tulipalo Jeesuksen nimessä.
 • Herra, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että he voittivat hänet karitsan verellä ja todistustensa sanoilla. Minä annan päätöksen Golgatan ristillä vuodatetun veren nojalla, olkoon jokaisen demonisen orjuuden ikeen murskatun Jeesuksen nimessä.
 • Herra, olen vastuussa jokaista sorron voimaa, joka leijuu elämäni päällä. Jokainen jättiläismuoto, joka estää minua, kuolee Jeesuksen nimessä. Sillä on kirjoitettu, että vapauden puolesta Kristus on vapauttanut meidät, minä annan tänään vapauden mukaan päätöksen Jeesuksen nimessä.
 • Herra, tulen Jeesuksen nimessä elämääni vastaan ​​jokaiseen synnin ikeen. Jokainen elämäni synnin ikä tuhotaan tänään Jeesuksen nimessä. Jokainen synnin ikä, jonka vihollinen on kohdannut minulle, hajoaa tänään palasiksi Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä säädin Korkeimman armosta, jokainen synni orjuus elämässäni, hajoaa tänään palasiksi Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, katkaisen kaikki siteet, jotka sitovat minua orjuuteen Pyhän Hengen tulen kautta. Pyydän, että Pyhän Hengen tuli erottaa minut jokaisesta orjuuden liitosta, joka hallitsee elämääni Jeesuksen nimessä.
 • Rukoilen, että kalmarin ristillä vuodatetun veren ansiosta tuhoaisit kaikki orjuuden liitot elämässäni Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen rajoitusten voima elämässäni tuhoan sen tulella Jeesuksen nimessä. Jokainen orjuuden sakkeli, johon synti on minut heittänyt, tuhoutuu tulella Jeesuksen nimessä.
 • Herra, uuden liiton vuoksi, joka tehtiin mahdolliseksi Kristuksen veren kautta, tulen vastaan ​​jokainen negatiivinen liitto, joka toimii elämäni kanssa Jeesuksen nimessä.
 • Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että Poika on vapauttanut todellakin vapaan. Päätän tästä päivästä alkaen, että alaan elää vapaudessa Jeesuksen nimessä. Tästä päivästä lähtien puhun vapautukseni todellisuudeksi Jeesuksen nimessä.
 • Rukoilen Herran armolla, kuka tahansa olet valmis auttamaan minua taloudellisesta orjuudesta, rukoilen, että yhdistät minut tällaiseen henkilöön hänen nimessään.
 • Annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, taloudellinen vapautumiseni on tapahtunut Jeesuksen nimessä. Kieltäydyn olemasta rahan orja, tästä päivästä lähtien raha vastaa minulle Jeesuksen nimessä.
 • Päätän tästä päivästä lähtien, etten ole enää sairauden orja Jeesuksen nimessä. Annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, olen vapaa kaikista sairauden orjuuksista Jeesuksen nimessä. Otan vapautukseni sairaudesta tänään Jeesuksen nimessä.
 • Herra, kiitän sinua, koska en ole enää synnin orja. Kiitän teitä, koska olen saanut hallitsevuuteni Kristuksen veren kautta. Kiitän teitä siitä, että vapautukseni on varmistettu Jeesuksen nimessä. Kiitän teitä siitä, että pelastitte minut synnin orjuudesta, kiitän teitä siitä, että olitte kilpeni ja salakaverini, korotettakoon nimesi Jeesuksen nimessä.
 • Auktoriteetin mukaan minä en enää tule synnin orjaksi Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän