Rukouspisteet moniavioisen kodin taistelua vastaan

0
404

Tänään käsittelemme rukouspisteitä moniavioisen kodin taistelua vastaan. Niin monta kohtaloa on tuhottu moniavioisten kodeiden taistelun vuoksi. Joseph kärsi moniavioisuudesta. Hänen elämänsä suunnitelmana on, että hänestä tulee suuri ihminen, ja Jumala osoitti hänet unelmissaan. Joseph kertoi nopeasti unelmansa perheelleen, ja se oli hänen ongelmiensa alku.

Josephin veljekset ryöstivät häntä vastaan ​​ja päättivät ottaa henkensä ennen kuin kohtalonsa täyttyy. Samoin elämässämme moniavioisessa kodissamme on ihmisiä, jotka eivät halua nähdä meidän onnistuvan elämässä, ja he tekevät melkein mitä tahansa varmistaakseen, että unelmamme pysyvät unelmana eivätkä koskaan todellisuutena. Siksi on tärkeää rukoilla moniavioisen kodin ongelmaa vastaan. Niin monta kunniaa on tuhottu ja saattaa kohtalon lapsi tapeta tästä taistelusta.

Tämä rukousopas on jokaista polygamisen kodin voimaa vastaan, joka nostaa taistelua meitä vastaan ​​näkemyksemme, kunniamme ja kohtalo. Taivaan auktoriteetilla, jokaisella voimalla, joka taistelee teitä vastaan, annan sellaisen henkilön kuoleman tänään Jeesuksen nimessä. Ihmiset eivät pidä siitä, että ihmiset menestyvät elämässä enemmän kuin tekevät, siksi he tekevät mitä tahansa varmistaakseen, että unelma ei toteudu. Taivaan auktoriteetilla annan päätöksen jokaiselle voimalle, joka ei halua sinun täyttävän kohtaloasi, anna tällaisten voimien kuolla tänään Jeesuksen nimessä.

Jos olet moniavioinen perhe, sinun on todella rukoiltava hyvin. Moniavioisista kodeista tulevia ihmisiä vastaan ​​on niin paljon voimia. Rukoilen, että Jumalan jumalallinen käsi tuo sinut ulos jokaisesta demonisesta moniavioisesta taistelusta, joka toimii elämääsi vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

 • Herra Jeesus, kiitän sinua uudesta kauniista päivästä, jonka olet tehnyt, korotettakoon nimesi Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä tulen jokaista taistelua vastaan, joka saattaa haluta syntyä minua vastaan ​​polygamisesta perheestäni, tuhoan tällaiset taistelut Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, pyhien kirjoitusten mukaan Kristus on kirottu meille, koska kirottu on se, joka on ripustettu puulle. Perun kaikki kirouksen muodot, jotka minusta on sanottu Jeesuksen nimessä.
 • Herra, jokainen paha liitto, johon moniavioinen perheeni on aloittanut minut, häiritsee elämääni, Herra peruuttaa tällaiset liitot Jeesuksen kanssa.
 • Taivaan auktoriteetilla päätän, että kohtaloani ei tuhota Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, tulen polygamisen kotini jokaista linnakkeen vihollista vastaan ​​taistelemalla kohtaloni, anna Pyhän Hengen tulen kuluttaa heitä Jeesuksen nimessä.
 • Herra, jokainen linnoitusvihollinen, joka on annettu minulle tuhoamaan kohtaloni, kuolee Jeesuksen nimessä. Herra, nouse ja anna vihollisesi hajaantua, anna heidän, jotka etsivät minun kaatumistani ja kuolemaani, kuolla Jeesuksen nimessä.
 • Taivaan auktoriteetilla annan päätöksen, että jokainen nuoli, joka ammutaan isäni talon moniavioisilta vihollisilta, kuolee tänään Jeesuksen nimessä.
 • Koston Jumala, nouse tänään ja ota kosto jokaisesta kotitalouden vihollisesta, jota elämän edistyminen rajoittaa. Rukoilen, että jokainen perheeni vihollisten liitto tuhoutuisi tulen takia Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että elämässäni vain sinun neuvosi pysyvät Jeesuksen nimessä. Tuhoan kaikki vihollisen suunnitelmat elämästäni. Hajaantukoon kaikki heidän elämänsä pahat suunnitelmat tänään Jeesuksen nimessä.
 • Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että minulla on Kristuksen merkki, älköön kukaan häiritse minua. Rukoilen, ettei minua huolestuta Jeesuksen nimessä. Kosketusvoitelu ei ole minun voideltuni, eikä tee profeetoilleni mitään haittaa. Rukoilen, ettei minua kohdata mitään haittaa Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että kruunat minut suojelullasi. Raamattu sanoo, että Herran silmät ovat aina vanhurskaita ja Hänen korvansa ovat aina tarkkaavaisia ​​heidän rukouksilleen. Rukoilen, että suojelisit minua kaikelta pahalta Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen demoninen eläin, jota vihollinen käyttää hidastamaan minua, rukoilen, että he kuolevat Jeesuksen nimessä. Jokainen etanan henki elämässäni peruutetaan Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä tulen jokaista epäonnistumisen demonia vastaan, jonka vihollinen on määrittänyt vaikeuttamaan elämääni. Päätän tästä päivästä lähtien, että olen pysäyttämätön Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä tulen vastaan ​​kohtalon tuhoajien valtaa elämässäni. Herra Jeesus, rukoilen, että Kaikkivaltiaan Jumalan tuli tulisi heidän päällensä Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, jokainen kirkkauden tappaja isäni talossa, kuolee Jeesuksen nimessä. Jokainen kirkkauden tappaja äitini talossa kuolee Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä tulen niiden ihmisten voimaa vastaan, jotka näkevät ihmisen kunnian ja tuhoavat sen. Herra, anna tällaisen ihmisen tuhota elämässäni Jeesuksen nimessä. Herra Jeesus, jokainen takaisku, jonka olen kokenut moniavioisen taistelun seurauksena, peruutan sen tänään Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen perheeni vihainen mies tai nainen, joka on vihastunut kirkkauteni vuoksi, kuolee tänään Jeesuksen nimessä. Ilmoitan jokaisen ihmisen kuolemasta, joka ei halua minun kasvavan elämässäni, kuolevan tänään Jeesuksen nimessä.
 • Päätän tänään, että olen pysäyttämätön elämääni vastaan ​​jokainen moniavioisuusvoima. Kaikilla tavoilla, joita he ovat yrittäneet estää minua, saan hengellistä kiihtyvyyttä Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän