Rukouspisteitä heikkouttani vastaan

0
420

Tänään käsittelemme rukouspisteitä heikkouttani vastaan. Tämä on epätäydellisyys ihmisen luonteessa. Se vetää ihmisen tekemään syntiä luojaansa Jumalaa vastaan. Vaikka hyödynnämme voimamme ihmisinä, on myös tärkeää, että työskentelemme heikkoutemme hyväksi. Kuningas Salomo ei työskennellyt heikkoutensa parissa, minkä vuoksi hän edelleenkin meni naimisiin kansasta, jonka Jumala on varoittanut, ettei hän menisi naimisiin.

Myös Juudas Iskariotin rakastama raha-arvo on uskollisuuden tunnetta Kristukselle, ja hän antoi Kristuksen rahasta. Joidenkin heikkous voi olla haureus ja aviorikos, jotkut voivat olla rakkaus rahaan tai räikeät asiat. Heikkoutemme voi olla mikä tahansa. On tärkeää, että rukoilemme Jumalaa auttamaan meitä heikkouttamme vastaan. Yksi apostoli Pietarin heikkouksista on pelko. Tämä selittää, miksi hän ei kestänyt Kristusta, kun pieni tyttö kysyi, oliko hän yksi Kristuksen taloudenhoitajista.

Syyt miksi sinun on voitettava heikkoutesi

Se pilaa sinut

Kuningas Salomo on erittäin siveetön ja hän käänsi sokean ja kuuron korvan tälle heikkoudelle, kunnes se tuhosi hänet. Jumalalla on suunnitelmia jokaiselle meistä, ja siksi vihollinen käyttää heikkouttamme meitä vastaan ​​pilata sen, mikä on meille määrätty.

Jumala valmisti Mooseksen isrealilaisten vapauttajaksi. Hänellä oli kuitenkin heikkous, joka on viha. Koska hän ei voinut työskennellä vihansa suhteen, se haittaa hänen mahdollisuuksiaan päästä lupaamaan maahan.

Se haittaa henkilökohtaista kasvua

Heikkous saa uskovan kasvun hidastumaan. Simsonia kutsuttiin tuomariksi, Jumala rakensi hänet valtavalla fyysisellä voimalla ja voimalla lähinnä vapauttamaan isrealistalaiset vihollisen sortosta.

Tottelemattomuus oli yleistä Simsonin elämässä. Ensimmäinen virhe, jonka hän teki, oli mennä naimisiin naisen kanssa kansakunnasta, josta Jumala on varoittanut häntä olemasta naimisissa. Hän meni naimisiin Delilahin kanssa, ja hän vaati hänen kaatumistaan.

Se haittaa Jumalan suunnitelmia elämäämme

Isrealistilaiset olivat Jumalan kansa, ja lupaukset, jotka Jumala antoi heidän isilleen Abrahamille, Iisakille ja Jaakobille, olivat hyvin yleisiä heidän elämässään. Jumala yritti vapauttaa heidät egyptiläisten vankeudesta, jotta he voivat edetä maahan, jonka Jumala on suunnitellut heille.

Matkan piti olla neljäkymmentä päivää ja yötä, mutta heidän tottelemattomuutensa Jumalan ohjeisiin pidensi Jumalan lupauksen täyttymystä.

Kuinka voittaa heikkoutesi

Tunnista heikkoutesi

Ensimmäinen askel kohti heikkoutesi voittamista on kyky tunnistaa heikkous. Kun tunnistat heikkoutesi, voit helposti korjata sen.

On melko vaikea voittaa heikkous, jota et ole tunnistanut. Sinun on ensin tunnistettava se, mikä on heikkoutesi, ennen kuin osaat voittaa sen.

Pyydä Jumalalta apua

Paras tapa voittaa heikkoutemme on pyytää apua Jumalalta. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan voimalla, ettei kukaan saa voittoa. Tämä tarkoittaa, että fyysinen voimamme ei riitä auttamaan meitä voittamaan heikkoutemme.

Kuinka tuo apostoli Paavali huusi Jumalan puoleen kirjassa Romance 7: 15 Sitä mitä teen, en ymmärrä. Sillä mitä teen, enkä harjoittele; mutta mitä vihaan, sen teen. Jumala pystyy auttamaan meitä sairauksistamme, jos vain annamme Jumalan työskennellä kanssamme. Älä luota kuolevaisen tietämykseesi tai vahvuuksiisi, vaan pyydä apua Jumalalta.

Pyhän Hengen kautta

Kirja Roomalaisille 8:11 Mutta jos teissä asuu sen henki, joka herätti Jeesuksen kuolleista, hän, joka herätti Kristuksen kuolleista, antaa elämän myös teidän kuolevaisille ruumiillenne henkenne kautta, joka teissä asuu. Tämä herran kirja saa meidät ymmärtämään, että jos meissä asuu Hänen henkensä, joka herätti Kristuksen kuolleista, se elävöittää kuolevaisen ruumiimme.

Jumalan henki auttaa kuolevaisen ruumiimme voittamaan synnin.

Rukouspisteet:

  • Herra Jeesus, kiitän sinua armon, jonka olet antanut minulle nähdäksesi uuden tekemäsi päivän, Herra olkoon sinun nimesi korotettava Jeesuksen nimessä.
  • Isä Herra, rukoilen tänä päivänä heikkouteni vuoksi, pyydän, että annat minulle voimaa voittaa se Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, pyydän armollasi, ettet anna minun voittaa heikkouteni. Rukoilen, että autat minua heikkouteni hetkellä Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, rukoilen, että autat minua tunnistamaan heikkouteni. Anna minulle armo tietää, milloin vihollinen yrittää käyttää sitä minua vastaan. Rukoilen, että autatte puutteitani Jeesuksen nimessä.
  • Herra Jeesus, jotta voisin tuntea sinut ja uudelleensyntymisen voiman. Rukoilen, että täytät minut pyhän hengen voimalla. Jumalan henki, joka elävöittää kuolevaisen ruumiini, pyydän antamaan sen minulle Jeesuksen nimessä.
  • Isä Herra, en tee mitä pilata tämä heikkous. Pyydän sinua auttamaan minua Jeesuksen nimessä. Samalla tavalla autoin apostoli Paavalia voittamaan heikkoutensa, rukoilen, että autat minua Jeesuksen nimessä.
  • Pyhissä kirjoituksissa sanotaan 2.Korinttolaisille 12: 9 Ja hän sanoi minulle: "Armoni riittää sinulle, sillä voimani on täydellinen heikkoudessa." Siksi mieluiten kerskan mieluummin heikkouksissani, että Kristuksen voima lepää minulla. Herra antakoon sinun voimasi täydelliseksi minulle Jeesuksen nimessä.
  • Elävän Jumalan henki, tule päälleni voimakkaasti. Kieltäydyn olemasta heikkouteni orja. Tästä päivästä lähtien saan voiman aloittaa toiminnan suuremmissa tehtävissä Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän