10 Raamatun jaetta rukoilemaan, kun tarvitset läpimurtoa

1
416

Tänään käsittelemme 10 raamatun jaetta rukoilemaan, kun tarvitset läpimurtoa. Tämä on yksi asia, jota monet ihmiset tarvitsevat. Paholaisella on tapa pettää ihmisiä läpimurron reunalla. Olemme kuulleet ja lukeneet niin monia tarinoita ihmisistä, jotka tekevät itsemurhan. Tämä johtuu siitä, että masennus on päässyt useimpiin ihmisiin. Jatkuvalla elämän epäonnistumisella on tapa saada masentunut henkilö.

Läpimurto on jotain, jota me kaikki tarvitsemme elämässämme. Jaakobilla oli Jumalan lupaus ja liitto, mutta hän koki suurta taaksepäin pyrkiessään menestykseen. Jopa Esau, joka oli vauraampi kuin Jaakob. Kun Jaakobin läpimurto alkoi, asiat muuttuivat hänelle nopeasti. Tärkein syy, miksi käytämme raamatunjakeita läpimurto-rukouksessa, on se, että suurin osa näistä jakeista sisältää Jumalan lupaukset. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan Jeremian 29:11 Sillä minä tiedän ajatukset, jotka minä ajattelen sinua kohtaan, sanoo Herra, rauhan ja ei pahan ajatukset, jotta teille saataisiin odotettu loppu. Myös pyhät kirjoitukset saavat meidät ymmärtämään, että Jumala kunnioittaa sanojaan enemmän kuin nimensä.

Kun haluat rukoilla läpimurtoa varten, käytä seuraavia raamatunjakeita.

1.Johanneksen kirje 5: 14-15 Ja tämä on luottamus häneen, että jos me jotain kysymme hänen tahtonsa mukaan, hän kuulee meidät:
Ja jos me tiedämme hänen kuulevan meitä, mitä pyydämme, me tiedämme, että meillä ovat ne anomiset, että me häneltä anoimme.

Joh. 8:32 Sitten tiedät totuuden, ja totuus vapauttaa sinut.

Acts 1: 8 XNUMX Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki on tullut teidän päällenne. Ja te olette minulle todistajia sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samarialla ja maan ääreisimmälle alueelle.

Jesaja 54:17 Mikään sinua vastaan ​​muotoiltu ase ei onnistu, ja sinun tulee sekoittaa kaikki kielet, jotka nousevat sinua vastaan ​​tuomiossa. Tämä on Herran palvelijoiden perintö ja heidän oikeutuksensa minulta, sanoo Herra. "

Roomalaisille 5: 1 Siksi, koska meidät on vanhurskautettu uskolla, meillä on rauha Jumalan kanssa Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta.

Jesaja 53: 1-12 Kuka on uskonut, mitä hän on kuullut meiltä? Ja kenelle Herran käsivarsi on paljastettu? Sillä hän kasvoi edessään kuin nuori kasvi ja kuin juuri kuivasta maasta; hänellä ei ollut muotoa tai majesteettisuutta, että meidän tulisi katsoa häntä, eikä kauneutta, jota meidän pitäisi haluta häntä. Ihmiset halveksivat ja hylkäsivät hänet; murheiden mies, joka tuntee surun; Ja kuin hän, jolta ihmiset piilottavat kasvonsa, hänet halveksittiin, emmekä arvostaneet häntä. Hän on varmasti kantanut surumme ja kantanut surumme; silti pidimme häntä iskemänä, Jumalan lyömänä ja ahdistettuna. Mutta hän loukkaantui rikkomuksistamme; hänet murskattiin pahuutemme vuoksi; hänen päällensä oli rangaistus, joka toi meille rauhan, ja hänen raidoillaan olemme parantuneet.

Jesaja 43:19 Katso, minä teen uutta; nyt se nousee, ettekö ymmärrä sitä? Teen tietä erämaassa ja jokia autiomaassa.

Heprealaisille 13: 5 Pidä elämäsi vapaa rakkaudesta rahaan ja tyydy siihen, mitä sinulla on, sillä hän on sanonut: "En koskaan jätä sinua eikä hylkää sinua".

2 Corinthians 9: 8 Ja Jumala kykenee saamaan kaiken armon sinulle runsaaksi, niin että sinulla on riittävästi kaikkea kaikkina aikoina, niin saat runsaasti jokaista hyvää työtä.

28.Mooseksen kirja 12:XNUMX Herra avaa teille hyvän aarteensa, taivaat, antamaan maallenne sateen vuodenaikana ja siunatakseen kätensä kaiken työn. Ja lainaat monille kansakunnille, mutta et lainaa.

Rukouspisteet:

 • Herra Jumala, rukoilen Korkeimman armosta, että kohotat minut korkeammalle elämässä Jeesuksen nimessä.
 • Herra, kaikki hyvät asiat, joista olen aina ihaillut, rukoilen, että Herran armolla vapautat ne minulle Jeesuksen nimessä.
 • Päätän voimalla Jeesuksen nimessä, että kaikki suljetut ovet avataan Jeesuksen nimessä. Jokainen kohta, jonka olen kokenut epäonnistumisesta ja takaiskusta, annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, saan nopeuden edetä eteenpäin Jeesuksen nimessä.
 • Vastustan kaikkia voimia, jotka turhauttavat minua läpimurron reunalla. Jokainen isäni talon demoninen voima, joka on sijoitettu turhauttamaan minua aina, kun olen lähellä menestys, anna sellaisten voimien syttyä tuleen Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, jokainen vaikeuksien henki, joka on annettu häiritsemään minua, syttyy tänään Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, anna minulle menestyksen enkelit. Vastustan jokaista demonista epäonnistumisen henkeä, sytytän tulen tänään Jeesuksen nimessä.
 • On kirjoitettu, katso, minä teen uuden asian, nyt se nousee, sillä et tiedä sitä, minä teen tietä erämaassa ja jokien kanssa jälkiruokana. Herra rukoilen, että tekisit minulle tietä Jeesuksen nimessä.
 • Jeesus, jopa paikoissa, joista odotin vähiten läpimurtoa, ilmesty Herra ja tee se, mitä vain sinä voit tehdä Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, pyhien kirjoitusten mukaan minä teen kaikki sinun tarpeesi hänen kirkkauden rikkautensa mukaan Kristuksen Jeesuksen kautta. Rukoilen, että kaikki tarvitsemani toimitetaan Jeesuksen nimessä.
 • Vastustan elämääni jokaista puutteen henkeä vastaan, tuhoan sen taivaan vallalla Jeesuksen nimessä.
 • Herra, murran kaikki esteet matkallani menestykseen, tuhotaan ne Jeesuksen nimessä.
 • Herra, kiitän sinua vastauksestasi rukouksiini. Kiitän sinua, koska et koskaan hylkää minua. Kiitän sinua, koska avaat mahdollisuuksien ovet minulle. Kiitos Herra Jeesus.

Mainokset

1 KOMMENTTI

 1. Bonjour
  Recevez toute la faveur de Dieu. C'est un puissant -opas die parfaire notre -suhteeseen Die Die.
  Désormais yhdellä viitteellä biblique pour nos prières.
  Aamen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän