Jabezin rukouspisteet

0
389

Tänään käsittelemme Jabezin rukouspisteitä. Me kaikki tiedämme, että Jabez on yksi tunnetuimmista nimistä Raamatussa. Surullista huomata, että hän sai näkyvyyden väärästä syystä. Hänen äitinsä nimitti Jabezin, koska hän synnytti tuskaa, kuten ensimmäisen aikakirjan kirjassa selitetään. Jabezin saama epämiellyttävä nimi aiheutti hänen elämäänsä suuren ongelman.

Tämä rukousartikkeli on meille erikoinen, koska useimmat meistä elävät epämiellyttävillä nimillä, joita ihmiset kutsuvat meille. Jotkut ihmisten nimet ovat yksi heidän ongelmansa tärkeimmistä syistä. Yksi asia, jonka olemme oppineet ymmärtämään pyhistä kirjoituksista, on se, että Jumala muuttaa toisinaan ihmisen nimeä solmiakseen liittonsa kyseisen miehen kanssa. Vaikka Jabezia siunattiin yksinomaan ilman nimenmuutosta, Abrahamilla, Paavalilla, Jaakobilla ja monilla muilla nimiä muutettiin, kun heidän muutoksensa alkoi.

Jabez-rukous on sellainen, että Jumala tunnetaan kaikkivoivana, joka kykenee tekemään kaiken. Kun luotamme jatkuvasti kuolevaisuuteen, se voi estää meitä hyötymästä joistakin Jumalan lupauksista. Ei ihme, että pyhissä kirjoituksissa sanotaan Heprealaisille 11: 6 Mutta ilman uskoa on mahdotonta miellyttää Häntä, sillä Jumalan tykö tulemisen on uskottava olevansa Hän ja että Hän on palkkio niille, jotka etsivät Häntä ahkerasti.

Ennen kuin perehdymme rukousartikkeliin, analysoidaan joitain Jabezin rukouksia ja miksi Jumala vastasi siihen nopeasti.

Miksi Jumala vastasi Jabezin rukoukseen

1.Aikakirja 4:10 ”Jabez huusi Israelin Jumalalle:” Voi, että sinä siunaisit minua ja laajentaisit aluettani! Anna kätesi olla kanssani ja varo minua vahingoittamasta, jotta minusta ei tule kipua. " Ja Jumala suostui hänen pyyntönsä. " Tämä pyhien kirjoitusten osa selittää, mitä Jabez teki.

Jabez huusi Jumalan edessä

Jumalan itkemisessä on jotain. Se tarkoittaa, että kaikki toivot ovat kadonneet ja tunnistetaan, että vain Jumala voi auttaa tuolloin. Jumala ei ole sokea joistakin kohtaamistamme haasteista, mutta ennen kuin huudamme Hänen puoleensa apua, Hän on edelleen hiljaa.

Kirja Exodus 2: 24 Joten Jumala kuuli heidän valituksensa, ja Jumala muisti liittonsa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Isrealin lapset tapasivat vuosia orjuuden kipua ja Jumala vain mykkäsi. Mutta kun he huusivat apua Jumalalta, asiat kääntyivät uuteen suuntaan. Kukaan ei ole koskaan huutanut apua Jumalalta, jonka Jumala olisi koskaan kieltänyt.

Jabez tunnistaa, että siunaus tulee Jumalalta
Jabez ei vain ilmoittanut, että apu tulee vain Jumalalta, vaan myös hyväksyy sen, että siunaus tulee Jumalalta. Kun annamme ihmisten ottaa Jumalan paikan elämässämme, Jumala astuu vain syrjään antaakseen meille kokea tuon hylkäämisen ja pettymyksen.

Hän luovuttaa elämänsä Jumalan hallintaan

Hän pyysi, että Jumalan käsi olisi hänen päällään. Tämä tarkoittaa, että hän luovutti kaiken Kaikkivaltiaan Jumalan käsille. Hän haluaa, että Jumala ohjaa häntä, opastaa häntä ja pitää hänet kaukana kaikesta pahasta.

Tämä tarkoittaa, että Jumalasta tulee elämänsä ohjaaja. Hän menee sinne, missä Jumala haluaa hänen menevän, eikä hän menisi sinne, missä Jumala ei halua hänen menevän.

Rukouspisteet:

 • Herra Jumala, kiitän sinua armoistani elämässäni, kiitän siunauksestasi ja suojelustasi minua kohtaan, Herra anna sinun nimesi korottaa Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, pyydän, että armon avulla muutat kaikki negatiiviset asiat, jotka vaikuttavat elämääni, etenemästä Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, minä vastaan ​​kaikkia pahoja lausuntoja, jotka on sanottu elämässäni ja aiheuttavat negatiivisuutta elämässäni. Rukoilen, että armonne avulla kumottaisit kaikki kielteiset lausuni elämästäni Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, rukoilen, että muutat jokaisen demoniliiton, joka toimii kasvuni ja kehitykseni vastaisesti elämässäni. Rukoilen, että kalvarian ristillä vuodatetun veren vuoksi rukoilen, että perutte jokaisen pahan liiton Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, sinä olet Kaikkivaltias Jumala. Rukoilen, että muutat jokaisen pahan nimen, jota ihmiset kutsuvat minulle, mikä hidastaa elämän vauhtia ja kasvua Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, tunnistan tosiasian, että siunaus tulee sinulta, Herra. Rukoilen, että siunaat minua mitattuna Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että armoni avulla laajennat minun rannikkoni Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että pidät minut kaukana kaikesta pahasta. Pyydän, että armonne avulla otat kipua ja nuhteita kaukana minusta, etkä anna minkään pahan tulla lähelle asuinpaikkaani Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, sinä olet Jumalan Jumala palauttaminenRukoilen, että palautat kaikki hyvät asiat, jotka olen menettänyt Jeesuksen nimessä. Herra, kaikin tavoin, jolta olen menettänyt siunauksen, rukoilen, että palautat ne minulle Jeesuksen nimessä.
 • Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että kun Jumala palautti Siionin vankeuden, olimme kuin ne, jotka unelmoivat. Herra Jeesus, rukoilen, että seitsemän kertaa palautat kaikki hyvät asiat, jotka olen menettänyt Jeesuksen nimessä. Vuodet, jotka syöpälintu on tuhonnut, palautetaan Jeesuksen nimessä.
 • Herra, tulen vastaan ​​jokaista pahaa kieltä, joka puhuu pahaa elämässäni. Rukoilen, että pyhän Hengen tuli Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, rukoilen, että kasvatat minua kaikilta puolilta. Ennen kaikkea aikalaisiani rukoilen, että tekisit minut suureksi. Huolimatta taustastani rukoilen, että lupauksesi elämästäni toteutuvat Jeesuksen nimessä.
 • Minä päätän Herran armolla, että olemassaolotavoitteeni toteutuu Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän