10 Raamatun jaetta rukoilemaan, kun tarvitset parantumista

0
468

Tänään käsittelemme 20 raamatun jaetta rukoilemaan, kun tarvitset parantumista. Jumala on Kaikkivaltias ja voimakkain. Hänen lupauksensa ovat varmoja meistä. Joskus meidän on kuitenkin pantava nämä lupaukset toimimaan. Kirja Numerot 23: 19 "Jumala is ei ihminen, että hän valehtelee, eikä ihmisen poika, että hän tekisi parannuksen. Onko hän sanonut, eikö hän tee? Vai onko hän puhunut, eikö hän tee siitä hyvää? Jumalan lupauksia ei voida vaarantaa eikä manipuloida. Se on varmaa ihmisille, jotka tunnistetaan yhdeksi Hänen omistaan.

Paljastamme joitain raamatunkohtia rukoilemaan, kun tarvitset parantumista. Joskus olet käyttänyt Jumalan sanaa Hänen puolestaan. Meidän on muistutettava Jumalaa hänen lupauksistaan ​​toteuttaa ne täysin. Isrealin lapset muistuttivat Jumalaa liitosta, joka hänellä oli heidän isänsä Abrahamin, Jaakobin ja Iisakin puolesta huutamalla Hänen luokseen. Samoin meidän on pyrittävä huutamaan Jumalaa, kun tarvitsemme apua elämässämme, ennen kaikkea silloin, kun tarvitsemme parantumista.

Parannuksemme ei ole vain lääketieteellisiä tapauksia, se voi olla taloudellista parantamista, henkistä, psykologista, hengellistä ja niin monia muita. Hyvä asia on, että Jumala pystyy parantamaan meidät kaikenlaisista sairauksista tai sairauksista. Kun sinusta tuntuu, että tarvitset parantumista, käytä seuraavia raamatunjakeita rukoillaksesi Jumalaa.

Raamatun jakeet

Jeremiah 17:14 Paranna minut, Herra, ja minä paranen; pelasta minut ja minä pelastun, sillä sinä kiitän sinua.

Herra Jeesus, tunnistan, että olet suuri parantaja, ja kun kosketat minua, minä paranen täysin. Rukoilen, että parantaisit minut sairaudesta ja taudista Jeesuksen nimessä.

Exodus 15: 26 Hän sanoi: "Jos kuuntelet tarkkaan Herraa, Jumalaasi, ja teet sitä, mikä on hänen silmissään oikein, jos kiinnität huomiota hänen käskyihinsä ja pidät kaikki hänen säädöksensä, en tuota teille mitään sairauksia, jotka toin egyptiläisille. sillä minä olen Herra, joka teitä parantaa.

Herra Jeesus, olen kuunnellut sinua ja teen kaiken sen varmistamiseksi, että teen sen, mikä on oikein sinun silmissäsi. Rukoilen, että armollisuudestasi et aiheuta mitään tautia minua ja perhettäni kohtaan. Rukoilen, että parantaisit minut täysin Jeesuksen nimessä.

23.Mooseksen kirja 25:XNUMX Rukoile Herraa, sinun Jumalaasi, ja hänen siunauksensa on sinun ruokassasi ja vedessäsi. Otan sairauden pois teidän keskuudestanne.

Herra Jeesus, pyydän armoasi olemaan minulle ja huoneelleni Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että otat minulta sairauden ja parantat minut Jeesuksen nimessä.

Jesaja 41:10 Älä siis pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä kauhistu, sillä minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua ja autan sinua; Minä tuen sinua vanhurskaalla oikealla kädelläni.

Isä Herra, sanoit minulle, että en pelkää, koska olet kanssani. Lupaat minun parantuvan sairauksista ja sairauksista. Rukoilen, että pidät minua vanhurskauden käsilläsi Jeesuksen nimessä.

Jesaja 53: 4-5 Varmasti hän otti tuskamme ja kesti kärsimyksemme, mutta pidimme häntä Jumalan rangaistavana, hänen iskeytyneenä ja ahdistettuna. Mutta hänet lävistettiin rikkomuksistamme, hänet murskattiin pahuutemme tähden; rangaistus, joka toi meille rauhan, kohdistui häneen, ja hänen haavoillaan olemme parantuneet. "

Herra, olet käynyt läpi kipua, jotta voin olla vapaa. Sinua on mustelmoitu minun tähteni, sinut on lyöty, etten koskaan kokisi kipua. Olet ottanut itsellesi rangaistuksen synnistäni, rukoilen, että suojelisit minut taudilta Jeesuksen nimessä.

Jeremiah 30:17 Mutta minä palautan teidät terveydelle ja parannan haavasi, sanoo Herra "

Isä Herra, rukoilen, että palautat hyvän terveyden minulle. Kaikilla tavoilla, joilla terveyteni on suistunut, rukoilen, että palautatte terveyden Jeesuksen nimessä.

2 Chronicles 7: 14-15 Jos kansani, jota kutsutaan minun nimelläni, nöyrtyy ja rukoilee ja etsii kasvoni ja kääntyy heidän jumalattomilta teiltä, ​​niin minä kuulen taivaasta, ja annan anteeksi heidän syntinsä ja parannan heidän maansa. Nyt silmäni ovat auki ja korvani tarkkaavat tässä paikassa tarjottuja rukouksia.

Herra Jeesus, rukoilen, että antaisit minulle kaikki syntini ja pahuuteni Jeesuksen nimessä. Kaikella tavalla, jolla synti on tuonut minulle sairauksia ja tauteja, rukoilen, että pyyhittäisit minun syntini ja palauttaisin minulle hyvän terveyden Jeesuksen nimessä.

Jesaja 38: 16-17 Sinä palautit minut terveyteen ja annoit minun elää. Varmasti se oli minun eduksi, että kärsin sellaista ahdistusta. Rakkaudessasi pidät minut tuhon kuopasta; olet pannut kaikki syntini selän taakse. "

Isä Herra, rukoilen, että suojelisit minut tuhon kuopasta. Elämäni jokaisen sairauden nuolen tuhoaa tuli Jeesuksen nimessä.

Jesaja 57: 18-19 Olen nähnyt heidän tiensä, mutta parannan heidät; Opastan heitä ja palautan mukavuuden Israelin surijoille, ylistämällä heidän huuliaan. Rauha, rauha kaukaisille ja lähellä oleville ", sanoo Herra. Ja minä parannan heidät.

Herra Jeesus, pyydän muistaa lupauksesi ja liittosi. Liittosi on hyvää eikä pahaa. Rukoilen, että täytät lupaukseni elämästäni Jeesuksen nimessä.

Ilmestysten 21: 4 Hän pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmänsä. Kuolemaa, surua, itkemistä tai tuskaa ei enää tule olemaan, sillä vanha asioiden järjestys on kuollut.

Herra Jeesus, rukoilen, että armoasi pyyhittäisit kyyneleeni Jeesuksen nimessä. Rukoilen parantumista haavoittuneelle sydämelleni. Vastustan jokaista elämässäni olevaa surua, itkua ja tuskaa, tuhotaan se Jeesuksen nimessä.

Filippiläisille 4:19 Ja minun Jumalani tyydyttää kaikki tarpeesi hänen kirkkautensa rikkauden mukaan Kristuksessa Jeesuksessa. "

Herra Jeesus, lupaat, että täytät kaikki tarpeeni kirkkauden rikkautesi mukaan. Herra, täydennä parantumistani Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän