Rukouspisteet tavoitteiden saavuttamiseksi vuonna 2021

0
395

Tänään käsittelemme rukouspisteitä tavoitteiden saavuttamiseksi vuonna 2021. Jokainen uusi vuosi tarjoaa laajan valikoiman etuja ja menestystä. Usein ihmisillä on suuria tavoitteita ja tavoitteita, jotka on saavutettava uudella vuonna. Ihmiset kuitenkin viettävät häiriötekijöillä, etteivät he enää tavoita noita unelmia, pyrkimyksiä tai tavoitteita. Useimmissa tapauksissa paholaisella on tapa tuhota ihmisten unelmat ja toiveet uusi vuosi.

Tässä artikkelissa annamme rukouspisteitä tavoitteiden saavuttamiseksi vuonna 2021. Kun käytät tätä rukousopasta, rukoilen, että kaikki viivästyneet tavoitteet vapautetaan Jeesuksen nimessä. Juuri ennen kuin syventymme rukousartikkeliin, otetaan käyttöön yksinkertaisia ​​tapoja saavuttaa tavoitteet vuodessa.

Sitokaa heidät Jumalan käteen

Kirja 1 Samuelin 2: 9 Hän pitää pyhiensä jalat, ja jumalattomat vaikenevat pimeydessä; sillä kukaan ei voi voittaa voimalla. Paras tapa saavuttaa tavoitteet on luottaa Jumalaan ja jättää asiat Isän kyvykkäille käsille. Pyhissä kirjoituksissa todettiin, että ihminen voittaa voimalla. Tämä tarkoittaa, että ihmisen voima ja viisaus eivät riitä johtamaan häntä. Ihmisen on etsittävä yliluonnollista viisautta.

Joten tänä vuonna omista tietäsi isän käsiin, ja hän johtaa tietäsi menestykseen.

Lopeta viivyttely

Yksi suurimmista unelmien ja pyrkimysten tappajasta viivästyttää. Tämä on tapana lykätä asioita. Monia ihmisiä estettiin saavuttamasta tavoitteita yksinkertaisesti siksi, että ne viivyttelevät.

Varmista, että teet oikein oikein ja oikeaan aikaan. Kaikelle on aikaa. Työskentele, kun on aika työskennellä, lue, kun on aika lukea, ja rukoile, kun on rukouksen aika.

Vältä laiskuutta

Laiskaus on huono tapa, joka estää ihmisiä saavuttamasta täyttä potentiaaliaan. Ei ihme, että pyhien kirjoitusten mukaan kuka tahansa, joka on taitava tekonsa, seisoo kuninkaiden edessä eikä pelkkien ihmisten edessä. Laisuus on puute huolellisuudesta työssä. Ahkera maksaa.

Rukouspisteet

 • Isä Herra, kiitän sinua armosta nähdä vuosi 2021. Kiitän sinua elämän lahjasta, korotettakoon nimesi Jeesuksen nimessä.
 • Herra, rukoilen armon saavuttamiseksi tavoitteissa vuonna 2022, rukoilen, että luovutat sen minulle Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, minä tulen vastaan ​​jokaista pahaa voimaa vastaan, joka turhauttaa ihmisiä menestyksen reunalla, vastaan ​​jokaista epäonnistumisen voimaa elämässäni, tuhotaan se Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jumala, jokainen demoninen eläin, joka on annettu minulle tuhoamaan kohtaloni, tuhon sinut pyhän haamun tulen kautta. Jokainen vahva mies isäni talossa, joka seisoo tielläni kirkkaudeksi, tuhotan sinut tänään Jeesuksen nimessä.
 • Minä taivaan viranomaisella annan päätöksen, vuosi 2021, kuule Herran ääni, sinä annat kaikki siunaukseni minulle Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, annan kaikki suunnitelmani sinun käsillesi. Jokaisessa vuoden 2021 agendassani rukoilen, että viet sen toteutumaan Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen epäonnistumisen henki tuhoutuu minun tavallani Jeesuksen nimessä. Ilmoitan taivaan auktoriteetilla, etten aio epäonnistua vuonna 2021 Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, jokaisella voimalla, joka viivästyi läpimurron edellisenä vuonna, sinulla ei ole valtaa minuun uudella vuonna Jeesuksen nimessä. Saan armon kiihtyä tänä vuonna 2021 Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen häiriötekijä menestyksen käytävällä, tulen tänään sinua vastaan ​​Jeesuksen nimessä. Tuhoan kaikki kompastuskivet matkalla menestykseen tänään Jeesuksen nimessä.
 • Annan viranomaisen päätöksen, menestyn tänä vuonna 2021 Jeesuksen nimessä. Jokaisella demonisella voimalla ja rajoittavalla hengellä, joka piti minua sidottuna edellisessä, ei ole valtaa minuun uudella vuodella Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, kun aloitan käteni asioihin tänä vuonna, rukoilen, että arvioisit kaiken, mitä teen erinomaisella menestyksellä Jeesuksen nimessä.
 • Vastustan kaikkia kuoleman muotoja menestyshetkellä, tuhoan sen pyhän haamun tulen avulla Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä tuhoan kaikki viivytyksen henki, joka voi toimia kompastuskivinä tavoitteiden saavuttamiseksi vuonna 2021, tuhon ne pyhän haamun tulen kautta.
 • Herra, minä olen jokaista laiskuuden henkeä vastaan. Pyydän, että annat minulle varovaisuuden öljyä. Armon suorittaa velvollisuuteni perusteellisesti ja viehättävästi, pyydän, että annat sen minulle Jeesuksen nimessä.
 • Pyydän, että annat minulle armon luottaa yksinomaan vahvuuksiisi ja ideaasi. Vastustan kaikkia ylpeyden henkiä, jotka saattavat estää minua saavuttamasta tavoitteitani vuonna 2021. Pyydän, että siunaisit minua armolla, ettet turvaudu ajatukseeni tai vahvuuteni, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, ettei kukaan saa voimaa, pyydän armo luottaa enemmän sinuun tänä vuonna Jeesuksen nimessä.
 • Vuosi 2021 suosittele minua Jeesuksen nimessä. Minulta ei puutu mitään hyvää uudesta vuodesta Jeesuksen nimessä. Kaikki hyvät asiat, joita olen aina pyrkinyt, vapautetaan minulle Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen armoa tehdä asioita helposti. En halua korostaa, että saisin mitään hyvää Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän