10 raamatun jaetta rukoilemaan, kun olet hämmentynyt

0
231

Tänään käsittelemme 10 raamatun jaetta rukoilemaan, kun olet hämmentynyt. Sekavuus on huono mielentila. Se häiritsee miehen matkaa ja tekee tie menestykseen pitkä ja tylsä. Suunta on avain. Jos mies merkitsee jotain elämässä ja täyttää tarkoituksensa, hänellä on oltava Jumalan suuntaviivat elämäänsä. Hänen on kyettävä ymmärtämään, mitä Jumala sanoo kerrallaan. Tämä selittää, miksi on tärkeää olla tarkkanäköinen.

Kun sekaannus alkaa jopa erottaa Jumalan ja vihollisen äänen. Et tiedä, milloin Jumalan henki johtaa sinua tai milloin lihasi puhuu. Voidaan hämmentää siitä, kenen kanssa mennä naimisiin, työstä, asuinpaikasta ja niin monesta. Jos olet hämmentynyt, rukoile seuraavia raamatunjakeita.

Sananlaskut 3: 5 - "Luota Herraan koko sydämestäsi äläkä nojaa omaan ymmärryksesi."

Kun Jumala antaa sinulle joitain ohjeita, jotka näyttävät sinulle typeriltä, ​​aivan kuten Jumala käski Abrahamia uhraamaan ainoan lapsensa. Tämän tyyppiset ohjeet voivat aiheuttaa sekaannusta ihmisen mielessä. Mietitkö, onko Jumala todella puhunut vai yrittääkö perkele pelata sinua nopeasti. Sinun tarvitsee vain luottaa Herraan koko sydämestäsi.

Ihmisen ymmärrys on altis paholaisen virheille ja petoksille, minkä vuoksi meidän on luotettava Herraan. Kun olemme hämmennystilassa ja näyttää siltä, ​​että päämme ei enää näe ratkaisua, on aika luottaa kaiken Herraan. David luotti Herraan, minkä vuoksi hän kohtasi Goljatia koostaan ​​ja sotilaallisesta kokemuksestaan ​​riippumatta.

Tämä on ohjeen psalmi. Kun olemme hämmentyneitä siitä, kumpi tie mennä, on aika etsiä Jumalalta ohjeita. Pyhien kirjoitusten mukaan näytetään minulle tie, jonka minun pitäisi mennä, sillä sinulle uskon elämäni. Kun luotamme kaikkeen Herraan, Hän näyttää meille tien. Herran henki ei ole hämmennyksen kirjoittaja, saamme ohjeet Herralta.

1.Korinttilaisille 14:33 - "Sillä Jumala ei ole hämmennyksen, vaan rauhan kirjoittaja, kuten kaikissa pyhien seurakunnissa."

Tiedä tämä ja tiedä rauha, Jumala ei ole hämmennyksen kirjoittaja. Hän ei antaisi sinulle ongelmia, jotka sekoittavat sinut moniin ongelmiin. Herran ohjeet ovat rauhaa ja ylitsepääsemättömiä. Joten, kun saat hämmentäviä ohjeita, tiedä, että ne eivät koskaan ole Jumalalta. Ei ihme, että Jumala varoittaa, että meidän on testattava kaikki henket tuntemaan Jumalan tuleva.

Matteus 6:13 Ja älä vie meitä kiusaukseen, vaan vapauta meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta, voima ja kunnia ikuisesti. Aamen.

Tämä on osa herrojen rukousta, kuten Kristus ajatteli apostoleista. Tämä on rukous, jotta meitä ei johdeta kiusaukseen, joka testaa uskoamme. Herra Portipharin vaimo kiusasi Josephia. Jos hän olisi joutunut kiusaukseen, hän olisi menettänyt Jumalan suunnitelman elämäänsä. Kaikki eivät voi kestää tällaista kiusausta, ja siksi on tärkeää rukoilla Jumalaa vapauttamaan meidät kiusauksesta.

2.Timoteukselle 1: 7 - "Sillä Jumala ei ole antanut meille pelon henkeä; mutta voimalla, rakkaudella ja terveellä mielellä. "

Sillä meille ei ole annettu pelon henkeä. Kun olet peloissasi tai hämmentynyt, tämän sanan pitäisi antaa sinulle rohkeutta ja varmuutta siitä, että Jumala antoi meille pelon hengen. Kristuksen kallis veri on lunastanut meidät hyödyntämään. Ei ihme, pyhien kirjoitusten mukaan meille ei ole annettu pelon henkeä. Kristuksen henki elävöittää kuolevaisen ruumiimme.

1.Johanneksen kirje 4: 1 - ”Rakkaat, älä usko jokaista henkeä, vaan koeta henkiä selvittääkseen, ovatko he Jumalasta, sillä monet väärät profeetat ovat lähteneet maailmaan.

Tämä on Jumalan sana meille. Sillä niin monien meistä, jotka uskovat suuresti profetioihin, meidän on pyydettävä Jumalalta tarkkanäköisyyden henki. Niin monet henget puhuvat kuin Jumalalta, Jumalan armon ja tarkkanäköisyyden tunnistaminen vaatii Herralta tulevan. Kuningas Saul profetoi tullessaan Jumalan profeettojen keskelle, mutta kun paha henki tuli hänen päällensä, hän myös profetoi.

Paholainen on lähettänyt monia vääriä profeettoja heittämään ihmisiä sekaan profetioidensa kautta. Testaa kaikki väkevät alkoholijuomat.

‏‏1. Pietarin kirje 5: 8 ”Ole valppaana ja järkevä. Vihollisesi paholainen käy ympäriinsä kuin möly leijona ja etsii ketään syödä. "

Pyhät kirjoitukset kehottavat meitä olemaan valppaina koko ajan. Paholainen kulkee kuin möly lion etsimässä ketään syödä. Meidän on pysyttävä lujina Herrassa ja vastustettava paholaista. Vihollisen suunnitelma ja asialista on heittää pandemonia ja sekavuus ihmisten keskelle. Mutta kun vastustamme paholaista, raamattu totesi, että se pakenee.

Luukas 24:38 "Ja hän sanoi heille:" Miksi olet levoton ja miksi epäilyksiä syntyy sydämessäsi? "

Tiedä aina, että Kristus on rauhan ruhtinas. Hän ei häiritse meitä vaikeissa tilanteissa. Miksi olet levoton? Miksi hoivaat pelkoa ja epäilyksiä sydämessäsi. Kristus on elämämme merimies, hän ohjaa laivamme turvallisesti rannalle.

Jeremia 32:27 “Minä olen Herra, koko ihmiskunnan Jumala. Onko mitään liian vaikeaa minulle? "

Jumala puhui täällä profeetta Jeremiahille. Hän sanoi, että minä olen Herra, koko ihmiskunnan Jumala. Onko mitään liian kovaa minulle? Jumalalla ei ole mitään vaikeaa tehdä, hän loi koko maailmankaikkeuden, hänellä on avain kaikkiin oviin ja vastaus kaikkiin kysymyksiin, hänelle ei ole mitään mahdotonta tehdä. Se tilanne, joka aiheuttaa pelkoa ja hämmennystä sydämessäsi, ratkaistaan, jos vain sinä voit luottaa häneen täysin.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän