Rukouspisteet uudelle mielelle

0
13584

Tänään käsittelemme uuden mielen rukouspisteitä. Mitä ymmärrät sanalla uusi mieli? Uudistettu mieli tarkoittaa henkilöä, josta on muuttunut paha hyvään. Kun ihminen antaa henkensä Kristukselle, vanhat asiat kuolevat ja kaikesta on tullut uutta.

Apostoli Paavalilla oli uusi mieli sen jälkeen, kun hän oli kohdannut Kristuksen matkalla Damaskokseen. Paavali tunnettiin yhtenä suurimmista kristittyjen syyttäjistä. Hänellä oli tutkijana aivopesty mieli, mutta kun hän kohtasi Kristuksen, hänen elämänsä työkalu oli uusi käänne. Hän muuttui pahasta hyväksi. Kun ihminen antaa henkensä Kristukselle ja hän kieltäytyy uudistamasta mieliään, on vain ajan kysymys, ennen kuin hän palaa vanhaan elämäänsä.

Kuinka saada uusi mieli

Kutsu Jumalaa Apuun


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Uuden kristityn on ymmärrettävä, ettet voi tehdä mitään yksin. Apu: tulee Jumalalta, joka antaa elämän. Kristitty oleminen ei poista paholaisen kiusausta. Itse asiassa silloin paholainen heittää sinulle paljon lyöntejä. Kunnes sinulla on uusi mieli, saatat olla vaikea vastustaa vihollisen kiusausta.

Sinun on varmistettava, että puhut Jumalan apua varten. Käske Jumalaa ottamaan haltuusi elämäsi, ajatuksesi ja mielesi. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että suu puhuu sydämen yltäkylläisyydestä. Mieli hallitsee käytännössä kaikkea kehossa. Pyydä Jumalalta apua. Rakentamispaikalla on joku uskova, joka kieltäytyy rakentamasta itseään, paholainen valtaa heidät.

Tutki Jumalan sanaa

Toinen tapa saada uusi mieli on tutkia Jumalan sanaa. Pyhissä kirjoituksissa on Jumalan lupaukset ja päivittäinen käsikirja uskovan jokapäiväiseen elämään. Opiskelemalla sanaa uskovainen tuntee Jumalan entistä paremmin.

Opit ymmärtämään, miksi käytit tavallasi tietyillä tavoilla ja miten sinun pitäisi käyttäytyä, kun annoit henkesi Kristukselle. Apostoli Paavali ei tavannut Kristusta maan päällä, mutta hän antoi itsensä perusteelliselle oppimiselle tutkimalla Kristuksen elämänmuotia pyhien kirjoitusten kautta. Ei ihme, hän sanoi, että voin tuntea hänet ja hänen uudelleensyntymisen voimansa. Kun tutkimme pyhiä kirjoituksia, tutustumme enemmän Kristukseen ja tekemällä tämän aloitamme uuden jumalallisen luonteen.

Pyhän Hengen apu

Pyhät kirjoitukset saavat meidät ymmärtämään, että henki on halukas, mutta liha on heikko. Lihan ja hengen välillä on aina taistelu, kun on kyse hengen tekemisestä. Siksi on tärkeää kutsua pyhän haamun apua. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että jos voima, joka herätti Kristuksen, asuu sinussa, se elävöittää kuolevaisen ruumiisi.

Jotta meillä olisi uusi mieli, kuolevaisen ruumiin on oltava elpymässä. Kuolevainen ruumis on hillittävä Jumalan henki saada paikka elämässämme. Kun Herran henki tulee päällemme, mielessämme on tietoisuus, joka auttaa muokkaamaan mieltämme tekemään oikein.

Tunnista, että kuulut Kristukseen

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että kuulut nyt Kristukseen etkä enää sanaan. Tiedät, että maailman asioita ei voida saavuttaa taivaallisessa etsinnässä. Joten tunnista ensin, että kuulut Kristukseen.

Käske Kristuksen auttamaan sinua tunnistamaan vihollisen petos. Toisinaan vihollinen saa asiat näyttämään siltä kuin ne olisivat peräisin Jumalalta. Kuitenkin, kun olet rukoillut Jumalalta apua, erottautumisen henki auttaa sinua tunnistamaan, kumpi on Jumalalta. Sillä välin sinun täytyy lähteä ja alistua täysin pyhän hengen johtamiseen. Aloita itsesi pyhän haamun ohjauksessa.

Rukouspisteet

  • Isä Herra, kiitän sinua armosta, joka on kutsunut pimeydestä Kristuksen ihmeelliseen valoon. Kiitän sinua harvinaisesta etuoikeudesta poikasi kuolemaan Golgatan ristillä. Minä ylistän sinua tästä, Herra, korotettakoon nimesi Jeesuksen nimessä. 
  • Herra Jeesus, rukoilen armon pysyvän seisovana Jumalan edessä. Rukoilen vankkumattomuuden hengen, armon, joka pysyisi paikallaan toiseen tulemiseen asti, Herra antaa sen minulle Jeesuksen nimessä. 
  • Herra Jeesus, rukoilen, että autat minua muokkaamaan taivaan asioita. En suostu enää olemaan synnin alainen Jeesuksen nimessä. 
  • Isä Herra, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että suu puhuu sydämen yltäkylläisyydestä. Herra rukoilen, että autat ohjaamaan kuuloni kaikella huolellisuudella. Auta minua rakentamaan mieleni kohti taivaan asioita Jeesuksen nimessä. 
  • Jumala, pyhät kirjoitukset ovat saaneet minut ymmärtämään, että Kristus on vapauttanut minut vapaudeksi, minun pitäisi pysyä seisovana eikä koskaan olla enää synnin orja. Herra, rukoilen, että armollasi auttaisit minua voittamaan kaikki pahat kiusaukset Jeesuksen nimessä. 
  • Herra Jeesus, rukoilen, että autat minua hiomaan mieleni. Rukoilen arvostelukyvyn henkeä. Etsin armon tunnistaa vihollisen manipulaatiot, Herra antaa minulle tämän Jeesuksen nimessä. 
  • Herra Jeesus, rukoilen pyhän hengen läsnäoloa ajatuksenmuodostuksessani. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että hän, joka on Kristuksessa, on uusi luomus ja vanhat asiat ovat kadonneet. Herra Jeesus, haluan, että ajatukseni muotoillaan olevan sopusoinnussa Jumalan tahdon kanssa Jeesuksen nimessä. 
  • Herra Jeesus, aivan kuten sinä muutit apostoli Paavalin mieltä ja ajatusta sen jälkeen, kun hän oli tavannut kanssasi, Herra rukoilen, että uudistat ajatukseni Jeesuksen nimessä. 
  • Herra, rukoilen, että kun tutkin pyhiä kirjoituksia, Herra antaa minun löytää sinut. Kun tarvitsen hengellistä johtavaa Herraa, anna minun löytää sellainen. Kun tutkin pyhiä kirjoituksia tästä päivästä lähtien, anna sen vaikuttaa mieleeni Jeesuksen nimessä. 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.