Rukoukset kristillisen yhteisön puolesta

0
11219

Tänään rukoilemme kristillinen Yhteisö. Vihollinen ei kohdista kirkkorakennusta eikä hyökkää maahan, jolle kirkko on rakennettu. Mitä vihollinen hyökkää, on kansa, pyhien seurakunta. Taistelu kristillistä yhteisöä vastaan ​​ei alkanut vasta tänään. Se on ollut olemassa Kristuksen ajasta lähtien.

Juutalaiset tekivät kaikkensa varmistaakseen, että evankeliumin valo ei leviä ulkomaille. Silloinkin kun apostolit ottivat vaipan Kristuksen kuoleman ja uudelleen ylösnousemuksen jälkeen, he kaikki joutuivat syyttäjien tylsiä tilanteisiin. Nykypäivän elämässämme kristittyinä meitä ei ehkä heitetä kuumaa öljyä kuten Johannes, mutta tavalla tai toisella, uskomme testataan muilla keinoilla.

Samaan aikaan meidän on ymmärrettävä, että olemme evankeliumin valo. Jos evankeliumi menestyy tämän nykyisen tason ulkopuolella, on meidän vastuullamme. Siksi on tärkeää rukoilla kristillisen yhteisön puolesta. Lisäksi on tuhansia uskovia, jotka eivät uskalla julistaa uskoaan julkisesti joissakin tietyissä paikoissa. Pimeys tällä alueella on niin kauhistuttavaa, että useimmat uskovat eivät voi enää elää vapaasti. Sillä välin Kristus sanoi, että menemme maailmaan ja opetamme kaikkia kansakuntia, kastamme heidät isän, pojan ja Pyhä Henki. Meidän tulisi myös opettaa heitä noudattamaan kaikkia käskettyjä asioita.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Ymmärrämme tämän rukouksen merkityksen korostamalla nopeasti joitain syitä, joiden vuoksi sinun on rukoiltava kristillisen yhteisön puolesta.

Miksi sinun täytyy rukoilla kristillisen yhteisön puolesta

Suojaa heitä

Kuten aiemmin todettiin, on monia kristittyjä, joiden elämää vihollinen on kiusannut voimakkaasti. Esimerkiksi Nigeriassa on paikkoja, joissa kristittyjä ei saa nähdä tai kuulla saarnaavan evankeliumia. Jotkut on tapettu, kun taas toiset ovat vammautuneet elämään vain siksi, että he saarnasivat evankeliumia.

Rukouksemme kristillisen yhteisön puolesta sijainnistamme, heimostamme tai etnisestä ryhmästä huolimatta menevät pitkälle varmistaaksemme, että Jumalan suojelu on heillä ja meillä kaikilla.

Vankkuuteen

Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että se, joka ajattelee seisovansa, ottaisi vähemmän huomioon. Kun Kristus oli vielä apostolien luona, hän kysyi Pietarilta, kohtaako hän palattuaan yhä uskoa maailmaan. Apostoli Pietari oli nopea antamaan vastauksen kyllä. Hän ei voinut nähdä, mitä Kristus näki, mikä sai hänet esittämään tuon kysymyksen.

Elämässä on niin monia asioita, jotka voivat saada pysyvän kristityn kaatumaan. Rukouksemme on armo ja voima, jotta me kaikki voimme jatkaa Kristuksen kanssa, kunnes otamme viimeisen hengenvetoon.

Syntymän herätykseen

Suuri herätys on alkanut. Kristillisen yhteisön tehtävä on sytyttää tuli, jotta se voi levitä ulkomaille. Vihollinen on jatkanut pahan ampumista kirkkoon. Kuitenkin, kun herätyksen tuli syntyy, paholaiselle ei ole enää paikkaa.

On kuitenkin tärkeää tietää, että Jumala ei laskeudu taivaasta enkeleitä aloittaakseen suuren herätyksen, vaan Jumala käyttää uskovien yhteisöä, pyhien seurakuntaa, Herran janoavia. Ennen herätyksen alkamista emme lopeta haalean kristityn, ihmisiä, jotka syntyvät Kristukselle tänään ja huomenna, tekevät toisen asian.

Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että vanhurskaiden tehokkaasta rukouksesta on paljon hyötyä. Kun kohotamme äänemme Jumalan luo, syntyy herätyksen tuli ja se leviää ulkomaille.

Korkeimman voimalla päätän, että herätystuli alkaa palaa Jeesuksen nimessä. Anna herätyksen tulen palaa kaikissa osavaltioissa, alueilla ja kaupungeissa Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet

  • Herra Jeesus, kiitän sinua tästä armosta. Suurennan sinua, koska olet Jumala. Kiitän sinua palveluksestasi, armostasi ja poikasi Jeesuksen Kristuksen lahjasta. Kiitän sinua Kristuksen kallisarvoisesta verestä, joka vuodatettiin Golgatan ristille meidän tähtemme, korotettakoon nimesi Jeesuksen nimessä. 
  • Herra, rukoilen kaikkien pimeyden Bitterroot-laakson kristittyjen puolesta. Rukoilen, että suojavalosi loistaa heihin Jeesuksen nimessä. 
  • Annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, jokaiselle kristitylle, jokaiselle Kristuksen uskovalle, joka kamppailee alueellisten voimien kanssa, ja annan hengellisen avun heille Jeesuksen nimessä. 
  • Herra Jeesus, rukoilen voimaa kaikkien uskovien puolesta. Armo, jota he voivat jatkaa väsymättä. Armon pitää pysyä paikallaan heidän ympärillään olevasta kammottavasta tilanteesta riippumatta, rukoilen, että annat sen heille Jeesuksen nimessä. 
  • Herra, minä välitän kaikkia uskovia sotien yleisillä alueilla, rukoilen, että suojelisit heitä Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että merkkisi olisi heillä Jeesuksen nimessä. Sillä on kirjoitettu, että minulla on Kristuksen merkki, älköön kukaan häiritskö minua. Minä annan päätöksen Jeesuksen nimessä, älkää antako heille mitään haittaa Jeesuksen nimessä. 
  • Rukoilen, että jokainen uskovainen, joka on lähtenyt perheestään, menisi outoon maahan levittämään evankeliumia. Pyhien kirjoitusten mukaan älä koske minun voideltuuni ja älä tee profeettalleni mitään haittaa. Minä päätän, että teillä on kädet heidän päällensä Jeesuksen nimessä. 
  • Isä Herra, rukoilen, että valmistaisit jokaisen uskovan suurta herätystä varten. Herra Jeesus, rukoilen armollasi, älä se saisi meitä valmistautumattomina Jeesuksen nimessä. Etsin armon pysyäksesi läsnä sinun edessäsi, Herra vapauta se meille kaikille Jeesuksen nimessä. 
  • Rukoilen yhtenäisyyttä uskovien keskuudessa. Kulttuuristamme, kielestämme tai uskontostamme riippumatta meistä on tehty perhe Kristuksen veren kautta. Herra Jeesus, rukoilen, että rakkautesi asuu edelleen sydämessämme Jeesuksen nimessä. Armo meille katsomaan paikallisseurakuntamme oppia pidemmälle, armo meille kokoontua yhteen kertaan, yhteen kirkkoon, yhteen kasteeseen, rukoilen, että annat meille Jeesuksen nimessä. 

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT
Edellinen artikkeliRukouspisteet murtuneesta sydämestä
Seuraava artikkeliRukouspisteet epäonnistumista vastaan ​​vuonna 2021
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoinen Jumalan liikkeelle näinä viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on antanut jokaiselle uskovalle vallan oudolla armojärjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voimaa. Uskon, että ketään kristittyä ei saa sortaa paholaisen toimesta, meillä on voima elää ja vaeltaa vallassa rukousten ja sanan kautta. Lisätietoa tai neuvontaa varten voit ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen dailyprayerguide@gmail.com tai chattailla WhatsAppissa ja Telegramissa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään tehokkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme Telegramissa. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.