Rukoukset taloudellisen kehityksen puolesta

0
766

Tänään käsittelemme rukouksia taloudellisen kehityksen puolesta.

Filippiläisille 4:19; "Ja minun Jumalani huolehtii jokaisesta tarpeestasi hänen kirkkauden rikkautensa mukaan Kristuksessa Jeesuksessa."
Psa. 145: 1-3 ”Minä ylistän sinut, Jumalani, kuningas; ja siunaan sinun nimeäsi iankaikkisesti. Siunaan sinua joka päivä; ja minä ylistän sinun nimeäsi iankaikkisesti. Suuri on Herra, ja suuresti kiitettävä; ja hänen suuruutensa on tutkimatta. "

On hyvä kiittää Jumalaa ja osoittaa hänen ystävällisyyttään päivittäin, kaiken keskellä, Jumala on ollut uskollinen meille. Todellakin, Hän on uskollinen kaikille lupauksilleen ja rakastaa kaikkea, mitä hän on antanut. Kaikkien silmät katsovat sinua ja annat heille heidän ruokansa oikeaan aikaan.

Kun rukoilemme tänään taloudellisen kehityksen puolesta, meidän tulisi ymmärtää, että rukoukset voivat auttaa meitä siirtymään tietyltä epävarmuuden tasolta henkilökohtaisessa ja yhteisöllisessä elämässämme tunnustamalla riippuvuutemme Jumalasta kaiken tarjonnan ja avun lähteenä.

Näemme kasvun, laajenemisen ja kehityksen eri maissa, niin paljon kuin haluamme nähdä sen tapahtuvan maassamme, meidän on sitten annettava se Herran käsiin. Annamme johtajiemme sydämet Herran käsiin. Rukoilemme myötätunnon ja rakkauden sydämen puolesta. Tämän seurauksena he alkavat tehdä asioita, jotka osoittavat, että he ovat huomaavaisia ​​ja rakastavat Jumalaa.

Jos ihminen rakastaa Jumalaa rakastaa lähimmäistään, on joitain tiettyjä askelia, joita hän ei ryhtyisi, vaan etsisi tapoja, joilla ympäröivien ihmisten elämä paranee. Matta. 22: 39, "Ja toinen on sen kaltainen: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." Nigeria on valtio, joka on siunattu riittävillä resursseilla rikkauden aikaansaamiseksi, nälän, köyhyyden torjumiseksi ja talouden laajentamiseksi, mutta kun on miehiä, vallan ruuvit ovat vain vaivautuneita julkisten varojen muuttamisesta yksityisiin tileihin, epäilemättä kuilun ja massojen välillä. ylempi luokka olisi niin ilmeinen. Psa. 62:10, "Älä luota sortoon ja älä turhaan ryöstöihin: jos rikkaus lisääntyy, älä pane sydäntäsi heihin."

Kun on päinvastainen asia, kun ihmisten sydämet tulevat Jumalan rakkauden valoon, on tasoja, joihin mies menisi osoittamaan, että hän välittää muista. Resurssien hallinta, politiikat tehdään massojen hyödyksi ja yläluokan ja massojen välinen kuilu ylitetään. Siksi rukoilemme johtajiemme, julkisen ja yksityisen sektorin, yritysten omistajien ja työnantajien puolesta. Otamme vastuun rukouksen sijasta nähdäksemme edistyksen ja muutosten tuloksia taloutessamme, ja niin tulee olemaan.

Filippiläisille 4: 6; "Älä ole huolissasi mistään, mutta kaikessa rukoilemalla ja anomalla, kiittämällä, anna pyyntösi ilmoittaa Jumalalle."

Rukouspisteet

 • Isä Jeesuksen nimessä, kiitos rakkaudestasi meitä kohtaan, koska olet aina meidän puolellamme, puolestasi, uskollisuudestasi, joka kestää koko sukupolven, armoistasi, jonka näemme päivittäin Jeesuksen nimessä.
  Roomalaisille 8:31; "Jos Jumala on puolestamme, kuka voi olla meitä vastaan?"
 • Kaikkivaltias Isä sanomme kiitos siitä, että pidät aina huolta meistä ja huolehdit meistä, kiitos, että olet ollut tukijamme Jeesuksen nimessä.
  Psa. 5:12 Sillä sinä, Herra, siunat vanhurskaita; armoilla tahdoit hänet kuin kilpi.
 • Isämme, kiitämme sinua vielä kerran siitä, ettet ole koskaan pettänyt meitä vaikeissakin ajoissa, olet seisonut vieressämme ja huolehtinut tarpeistamme, olkoon sinun nimesi korkealla Jeesuksen nimessä.
 • Herra, annamme johtajiemme sinun käsiisi, rukoilemme, että annat heille myötätunnon sydämen, joka johtaisi tuottaviin päätöksiin ja taloudemme kehitykseen Jeesuksen nimessä.
 • Herra, me rukoilemme viisautta miehille ja naisille, joilla on valta-asema, rukoilemme, että annat heille viisauden ymmärryksen ja neuvonnan hengen, rukoilemme, että autat heitä johtamaan meidät pois talouskriisistä, läsnä tai uhkailevassa nimessä. Jeesus.
 • Herra rukoilemme, että autat meitä kaikkia kunnioittamaan sinua resursseillamme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
  Prov. 3: 9-10: "Kunnioita Herraa omaisuudellasi ja kaiken hedelmänsi hedelmillä: niin sinun navettasi täyttyvät runsaasti, ja puristimesi puhkeavat uudella viinillä."
 • Isä Herra rukoilemme, että alamme kokea politiikkaa, joka olisi meidän eduksemme, mikä johtaisi suureen taloudelliseen kehitykseen Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Pyydämme, että jokainen ahneuden, epäluuloisen asenteen ja itsekkyyden henki vallassa olevien ihmisten sydämissä kuolee, rukoilemme, että he alkavat nähdä rakkauden ja ilmaista sen Jeesuksen nimissä olevilla voimavaroilla.
  1Tim. 6:10, ”Rahan rakkaus on kaiken pahan perusta: jonka jotkut himoitsivat, mutta he ovat erehtyneet uskosta ja lävistäneet itsensä monilla suruilla.
 • Isä Herra, pyydämme teitä tarjoamaan meille uusia mahdollisuuksia ja uusia tulovirtoja talouden laajentumiseen Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra rukoilemme yrittäjien, työnantajien ja sijoittajien puolesta, rukoilemme suurta laajentumista ja valtavia voittoja varten Jeesuksen nimessä.
 • Rukoilemme jokaisen yritysomistajan puolesta, että palveluksesi ympäröisi meitä kuin vivahteita Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Rukoilemme, että mahtava kätesi lepää työnantajilla, sijoittajilla ja yritysten omistajilla Jeesuksen nimessä.
 • Rukoilemme Jumalan siunauksia taloudemme julkiselle ja yksityiselle sektorille Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Rukoilemme liike-elämän kasvua kaduillamme, kaupungeissamme ja osavaltioissamme, mikä johtaa taloutemme kasvuun Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Rukoilemme, että apuasi annetaan kaikille kamppaileville, heidän jalkansa ovat vakiintuneet ja he kokevat yltäkylläisyyttä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Me kohtaamme menetyksiä ja kriisejä liiketoiminnassamme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Me vastustamme valtiojemme taloudellisia takaiskuja, nälkää ja köyhyyttä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilemme, että autat meitä siirtymään epävarmuudesta kasvuun ja edistymiseen käyttämällä oikeita strategioita ja toimintatapoja Jumalan viisauteen Jeesuksen Kristuksen nimessä.
 • Taivaallinen Isä rukoilemme, että autat meitä luottamaan sinuun viisauteen, joka auttaisi meitä tekemään viisaita päätöksiä ja toimintatapoja johtajiemme, sijoittajiemme ja työnantajien kannalta, mikä johtaa taloutemme kehitykseen Jeesuksen nimessä.
 • Isä, kiitämme sinua, koska kaikki mitä meillä on, saimme sinulta, luotamme sinuun, kiitämme sinua taloudellisesta kehityksestä, kiitos laajentumisesta, kiitos luovista ideoista rikkauteen Jeesuksen nimessä.
 • Isä, kiitämme sinua jokaisesta yksilöstä, kiitos runsaudesta, jonka saamme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän