RUKOUS KONEEN KAATUMISTA VARTEN 2021

0
9717


Tänään käsittelemme vuonna 2021 tapahtunutta romahdusta. 

Kunnia Jumalalle vielä yhden päivän ajaksi vuonna 2021. Herra on armollinen ja kiltti meille. Hän on ollut meidän Jumalamme menneistä ajoista lähtien, hän on toivomme tulevina vuosina. Tunnustamme Hänen mahtavan kätensä päällemme. Hän on ollut meidän kilpi ja opas. Psa 103: 1-2 sanoo: "Siunaa Herraa, sieluni: ja kaikki, mikä minussa on, siunaa hänen pyhää nimeään. Siunaa Herraa, sieluni, älä unohda kaikkia hänen etujaan.

Tänään rukoilemme suojelua koko vuoden 2021. Rukoilemme ja luotamme vastauksiin myös Jumalaan. Me teemme matkan Isän käteen, että Hän on kilpemme ja opas. Rukoilemme lentokoneen onnettomuuksia vastaan ​​koko vuoden. Rukoillessamme luotamme Jumalaan vastauksiin, sillä tämä on luottamus Kristukseen Jeesukseen, että mitä ikinä pyydämme Hänen nimessään, hän kuulee meidät ja tekee meille kaiken, mitä meiltä pyydämme.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

On tärkeää, että tunnustamme Jumalan ja sitoutumme Hänen puoleensa kaikilla tavoilla riippumatta siitä, kuinka äärettömän pieni se saattaakin näyttää meille. Tunnustamme, että paholainen työskentelee siellä ihmisiä vastaan, mutta voimme panna hänet lepäämään rukouksillamme. Voimme tehdä hänen teoksistaan ​​hyödyttömiä. Teemme niin ottamalla vastuun rukouksen paikassa. Meillä on Jumala, joka on kaikki voimakas ja mahtava, mutta meidän on myös tunnustettava, että asiat eivät muutu, jos emme ota vastuuta kristittyinä. Meillä on Jeesuksen nimessä auktoriteetti ja voima sammuttaa paholaisen suunnitelmat, sulkea hänet tieltämme ja tehdä hänen teoksistaan ​​mitättömiä.

Päätavoitteemme on suojelun rukous; rukous lento-onnettomuutta vastaan; ilmeiset katastrofit, rukous kaikenlaista vahinkoa, hyökkäyksiä ja pahuutta vastaan, rukous turvallisuuteen perheitämme, ystäviämme ja kaikkia meitä kohtaan. Hengessä tehdään muutoksia, kun rukoilemme. Asiat tapahtuvat, kun rukoilemme.

2Tim.2: 1 sanoo: "Kehotan siksi, että ennen kaikkea rukoilkaa, rukoilette, esirukoilemme ja kiitämme kaikkia ihmisiä."

Lisäviittaus Raamatun Room. 12: 12, ”Iloitsemme toivosta; potilas ahdistuksessa; jatkuva hetki rukouksessa. " 1Thes. 5:17 on myös sanottu, että meidän on rukoiltava lakkaamatta.

Joten näemme pyhistä kirjoituksista, että kristityillä on käsky rukoilla. Ja kun rukoilemme, valta on käytettävissä. Veljet, rukous antaa luottamusta. Rukous tuo rauhan sydämeemme ja poistaa pelon, joka ei ole Jumalaa.

Ihmiset matkustaisivat valtiosta toiseen, maasta toiseen, kaupungeissa ja osavaltiossa, kuulemme onnettomuuksista uutisissa, kuulemme lentokoneiden onnettomuuksista, joissa ihmiset menettävät henkensä ja perheet menettävät rakkaansa. Otedolan sillalla kuulemamme onnettomuudet eivät ole Jumalaa. Suurilla teillä tapahtuneet onnettomuudet eivät ole Jumalaa. Jopa kodeissamme kotitapaturmat eivät ole Jumalaa, koska Jumalaa ei löydy pahasta. Jokainen hyvä ja täydellinen lahja tulee ylhäältä, onnettomuudet eivät ole lahjoja, katastrofit eivät ole täydellisiä, ne ovat paholaista. Ilmakatastrofit eivät ole Jumalaa. Veljet, voimme estää kaikki pahan muodot ennen vuotta. Voimme ottaa vastuun ja kertoa paholaiselle peruuttamisen ja koskemisen ketään Jumalan omasta.

Rukouspisteet

 

 • Psa. 50:14 sanoo: "Uhra Jumalalle kiitosta; ja maksa lupauksesi Korkeimmalle. " Kiitämme Jumalaa hänen hyvyydestään elämässämme, kiitämme Häntä hänen jatkuvasta rakkaudestaan ​​Jeesuksen nimessä.
  Psa. 68:19 sanoo: "Kiitetty olkoon Herra, joka päivittäin kuormittaa meitä hyödyillä, jopa pelastuksemme Jumalalla." Isä, kiitämme sinua päivittäin kuormittavasta meille etuja. Kiitos, että uskollisuutesi kestää kaikkia sukupolvia. Kiitollisella sydämellä sanomme kiitos Isä Jeesuksen nimessä.

 • Isä kiitos siitä, ettet ole koskaan hylännyt tai hylännyt meitä. Kiitos suojelustamme elämäämme tähän mennessä ja perheidemme ja kaikkien meihin liittyvien ihmisten puolesta Jeesuksen nimessä.

 • Isä Jeesuksen nimessä, sitoudumme vuoteen 2021 mahtaviin käsiisi, rukoilemme, että otat vastuun alusta loppuun Jeesuksen mahtavassa nimessä.

 • Psa. 91: 1 sanoo: "Joka asuu Korkeimman salaisessa paikassa, se pysyy Kaikkivaltiaan varjossa." Isä, me kiitämme sinua, koska tänä vuonna asumme sinussa turvassa Jeesuksen nimessä.

 • Isä Jeesuksen nimessä, me vastustamme kaikkia lentokoneiden onnettomuuksia vuonna 2021. Peruutamme tänä vuonna kaikki saatanalliset ilmakatastrofit Jeesuksen mahtavassa nimessä. Päätämme, että kaikki matkamme maahan ja sieltä pois ovat suojattuja Jeesuksen nimessä.

 • Me teemme lentosi sinun käsiisi, sekä kotimaan että kansainvälisille matkoille. Ne julistetaan turvallisiksi meille ja rakkaillemme Jeesuksen nimessä.

 • Isä Jeesuksen nimessä, rukoilemme, että pidät ja opastat meitä läpi vuoden Jeesuksen nimessä. Lentokoneen kaatuminen perutaan ja turvallinen lasku on meidän koko vuoden Jeesuksen nimessä.
  Isä Jeesuksen nimessä, me vastustamme kodeissamme olevia kaikenlaisia ​​tapaturmia Jeesuksen nimessä.

 • Isä Jeesuksen nimessä, rukoilemme, että rakennat suojaseinän ympäri kodeitamme Jeesuksen nimessä.

 • Isä Jeesuksen nimessä, rukoilemme, että meidät ja omamme pidetään rakkaudessasi, suojattuina kaikilta tämän vuoden hyökkäyksiltä Jeesuksen nimessä.

 • Herra on sinun vartijasi: Herra on sinun varjosi oikealla kädelläsi. Rukoilemme Jeesuksen nimessä Psaan Herran sanan mukaan. 121: 5, meitä suojellaan vahingoilta, perheitämme pidetään vahingoilta, rakkaamme pidetään vahingoina koko vuoden ajan Jeesuksen nimessä.

 • Psa. 121: 8 sanoo: "Herra suojelee sinun lähtemistäsi ja tuloasi tästä hetkestä lähtien ja aina ikuisesti." Isä Jeesuksen nimessä, rukoilemme, että sinä säilytät lähtemisen ja tulemisen, liikkeemme, matkamme, retkemme, matkamme säilyvät läpi vuoden Jeesuksen nimessä.

 • Psa. 121: 3 sanoo: "Totisesti, hän vapauttaa sinut linnun ansasta ja melusta." Isä Jeesuksen nimessä, rukoilemme, että meidät vapautetaan pahasta, meidät vapautetaan paholaisen ansoista koko vuoden ajan Jeesuksen nimessä.

 • Taivaallinen Isä siunaa sinun nimeäsi, koska olet Jumala, kiitämme sinua, koska niin kuin me olemme puhuneet sinun korvissasi, niin tee myös meille Jeesuksen mahtavassa nimessä rukoilemme.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.