Rukous jumalallista suojelua varten vuonna 2021

6
12587

 

Tänään käsittelemme rukousta jumalallisen suosion puolesta vuonna 2021. Me kaikki tarvitsemme Jumalan suosiota ja siunausta. Uuden vuoden lähestyessä on tärkeää rukoilla jumalallisen suosion puolesta vuonna 2021. Suosio on harvinainen mahdollisuus tai etuoikeus, joka annetaan jollekulle. Jumalallinen suosio tarkoittaa harvinaista mahdollisuuksien etuoikeutta, jonka Jumala tekee mahdolliseksi.

Jumalallinen suosio rikkoo miesten syrjimää protokollaa tai normia. Käytetään Esterin tarinaa tapaustutkimuksena. Kuningatar Ester oli orja ennen kuin hänestä tuli kuningatar. Esterin kirjassa 2:17 Ester houkutteli kuningasta enemmän kuin kukaan muu nainen, ja hän voitti hänen suosionsa ja hyväksyntänsä enemmän kuin muut neitsyet. Joten hän asetti kuninkaallisen kruunun hänen päähänsä ja teki kuningattaresta Vashin sijaan. Raamattu kertoi kuinka Ester meni kuninkaan luo ilman kutsua. Samaan aikaan laki on, että kukaan ei mene kuninkaan hoviin, ellei häntä ole kutsuttu. Ester kuitenkin matkusti kuninkaan luo ilman kutsua, ja hänet surmattiin sen sijaan, että hänet kruunattiin.

Sitä tekisi jumalallinen palvelus. Joskus sinun ei tarvitse taistella kaikesta. Sinun tarvitsee vain tietää oikeat tämän kaltaiset rukouskohdat. Jumalan suosio saa sinut vapautetuksi häpeästä ja tekee sinusta korotuksen arvoisen, vaikka et ansaitsisi sitä. Oletko koskaan nähnyt jonkun tilanteessa, jota kukaan ei kuvitellut tai uskonut pääsevänsä sinne? Sitä tekisi jumalallinen suosio. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että jos ihmisen tapa miellyttää Jumalaa, hän saa hänet löytämään suosiota ihmisten silmissä. Asetan, että kun alat tutkia tätä rukousopasta, olkoon Kaikkivaltiaan Jumalan jumalallinen suoja Jeesuksen nimessä.

 

Päätän, että kaikin tavoin, kun sinut on hylätty, Kaikkivaltiaan Jumalan suosio alkaa puhua puolestasi Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

 • Isä Herra, kiitän siunauksistasi, tarjouksestasi ja suojelustani elämästäni. Kiitän tämän vuoden ensimmäisestä päivästä tähän hetkeen asti. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että meitä ei kuluta Herran armosta. Korotan sinut Jeesus. 
 • Herra, rukoilen jumalallista suosiota elämässäni. Suosi, joka rikkoo ihmisen tekemät protokollat. Se suosio, joka katapultoi minut tasolle, johon kukaan ei kuvitellut pääsevän, Herra vapauta se minulle Jeesuksen nimessä. 
 • Herra Jeesus, haluan sinun yllättävän maailman siunaamalla minua. Herra, haluan sinun avaavan taivaan ikkunat ja vuodattavan siunauksesi minulle. Enemmän kuin olen koskaan kuvitellut, Herra siunaa minua Jeesuksen nimessä. 
 • Herra Jeesus, rukoilen, että siunaisit minua antamattomalla suosiolla. Siunaukset, joita en ansaitse, suosi, jota en ansaitse, joko voimalla, iällä tai pätevyydellä, Herra, vapauta se minulle Jeesuksen kautta. 
 • Isä Herra, etsin suosiota. Jumalan suosio, joka saa minut yleisesti hyväksyttäväksi kaikelle hyvälle. Jumalan suosiota, joka saa ihmiset siunaamaan minua aineellaan. Jumalan jumalallinen suosi, joka saisi ihmiset rakastamaan minua ehdoitta, vapauttamaan sen minulle Jeesuksen nimessä. 
 • Isä Herra, anna minun olla erittäin suosittu urani suhteen. Anna koko maailman kutsua minua siunatuksi. Rukoilen, että minut hyväksytään jopa organisaatioissa tai laitoksissa, joita en ansaitse. Jumalan armo, joka ilmoittaisi minusta erinomaisuudesta, antakoon sen päälleni Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että kätesi ovat minua kohden tästä päivästä lähtien. Missä tahansa saan ihmisten nähdä sinut, rukoilen, että ihmiset tuntevat aina tunnelmasi ympärilläni Jeesuksen nimessä. 
 • Armo, joka ilmoittaisi minusta maailmalle, voitelu, joka tekisi minusta maailmanlaajuisen kirkkauden isän, vapautti sen minulle Jeesuksen nimessä. 
 • Herra, minä vastaan ​​kaikkia rajoitusten voimia, kaikkia kompastuskiviä, kaikkia esteitä menestystavallani poistetaan Jeesuksen nimessä. 
 • Minä päästän pyhän haamun tulen jokaiseen kirkkaudellani istuvaan demoniseen jättiläiseen. Ilmoitan heidän kuolemastaan ​​tänään Jeesuksen nimessä. 
 • Isä Herra, rukoilen yritystäni, anna minun olla erittäin suosittu Jeesuksen nimessä. Sallikaa minun kaikkien kilpailuni joukossa mainita erinomaisuudesta Jeesuksen nimessä. 
 • Herra, kieltäydyn vähentämästä vihollisen rajoituksilla. Annan voimalla päätöksen Jeesuksen nimessä, anna minun nostaa minut korkealle jokaisen Jeesuksen nimessä olevan haasteen tai ahdistuksen yläpuolelle. 
 • Jokainen suljettu ovi hajotetaan palasiksi Jeesuksen nimessä. Isä Herra, jokainen ovi, joka on suljettu siunaustani vastaan, jokainen ovi, joka on suljettu läpimurtoani vastaan, hajotan ne Pyhän Hengen voimalla. 
 • Herra, jokainen isäni talossa oleva voima, jokainen äitini talossa oleva voima hallitsee elämääni ja tekee minut piilotetuksi avustajani puolelle, tuhoan tällaisen voiman Jeesuksen nimessä. 
 • Sillä se on kirjoitettu, julista asia, ja se vahvistetaan. Herra, julistan olevani suuri uudena vuonna 2021. Ilmoitan, että siunaukseni ja ylentämiseni eivät viivästy Jeesuksen nimessä. 
 • Päätän Korkeimman armosta kaiken, mitä olen ajanut vuosien ajan, enkä koskaan saanut niitä, anna Jumalan suosiota vapauttaa heidät minulle juuri nyt Jeesuksen nimessä. 
 • Jumalan suosio, joka saisi minut tekemään suuria asioita ilman stressiä, isä, vapautan sen tänään itselleni Jeesuksen nimessä. Tästä päivästä lähtien jokainen hyvä asia on minulle helppo saavuttaa Jeesuksen nimessä. 

6-HUOMAUTUKSET

 1. Anna Jumalan suosion vapauttaa minut kaikista veloista, kaikesta pimeydestä, kaikesta pysähtyneisyydestä, kutsua köyhyyttä ja näkymättömyyttä Jeesuksen Kristuksen, Vapahtajani ja Vapahtajani, mahtavassa nimessä Aamen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.