Tehokkaat julistukset vuodelle 2021

1
1743

 

Tänään käsittelemme voimakkaita julistuksia vuodelta 2021. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan: julista asia, ja se vahvistetaan. Meillä on niin paljon voimaa, joka piilee suussamme. Etkö ole lukenut sitä pyhien kirjoitusten kohtaa, jossa sanotaan: Totisesti, minä sanon teille, mitä sitoisitte maan päällä, se on sidottu taivaaseen ja kaikki, mitä löysitte maan päällä, irrotetaan taivaassa. Meillä on valta tehdä ja purkaa kielellämme.

Sanomme jonkin voimakkaan julistusrukouksen vuodelle 2021. Suunnittelemme suullemme sanoin, kuinka vuosi olisi.

Koska vuosi 2020 on loppumassa, ympärillä tapahtuu niin monia asioita. Vaikka joillekin on paras vuosi, toiset eivät voi sanoa samaa. Vuosi 2021 on kuitenkin aivan uusi. Siellä on niin paljon siunauksia. Lisäksi tulee olemaan niin paljon katastrofeja. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan kuitenkin, että tunnen ajatukseni sinua kohtaan; ne ovat hyvän eikä pahan ajatuksia, jotka antavat sinulle odotetun loppun.

Niin paljon kuin siunauksia on, myös siinä on ongelmia. Meille jää jäljelle vaatia siunauksia ja estää pahaa tulemasta lähellemme. Tämä voidaan saavuttaa rukouksilla. Me pidämme useita julistusrukouksia, jotta meillä olisi hieno hetki vuonna 2021. Muista, että pyhissä kirjoituksissa sanotaan: Jos joku puhuu, anna hänen puhua Jumalan sanana. Tulemme julistamaan elämäämme Jumalan oraakkelina. Minä annan päätöksen taivaan auktoriteetilla, kun alamme käyttää tätä rukousohjetta, tuleeko Kaikkivaltiaan Jumalan siunaukset sinulle voimakkaasti Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

 • Herra Jeesus, kiitän sinua elämän lahjasta, kiitän sinua uuden päivän ja uuden vuoden hengityksestä, Herra, korotettakoon nimesi Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä annan päätöksen, että jokainen voima ja ruhtinaskunnat, jotka ovat luvanneet tehdä vuodesta 2021 minulle kurja, ilmoitan heidän kuolemastaan ​​tänään Jeesuksen nimessä.
 • Herra, laitoin jokaisen pimeyden voiman, joka leijuu elämäni päällä, iankaikkiseen orjuuteen Jeesuksen nimessä. Vastustan vihollisen suunnitelmia tuhota Jumalan suunnitelmat elämässäni; Tuhon sen tulella tänään Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, päätän, että vuosi 2021 tulee olemaan parempi kuin vuosi 2020 kaikissa seurauksissa Jeesuksen nimessä. Minulla on kaikki mitä en voinut saada vuonna 2020; Saavun kaiken, mitä en onnistunut saavuttamaan vuonna 2020 Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, avaan minulle kaikki mahdollisuuksien ovet vuonna 2021 Jeesuksen nimessä. Jokainen läpimurto-ovi, jokainen kohottamisen ovi, jonka vihollinen sulki minua vastaan ​​vuonna 2020, murran ne alas edessäni vuonna 2021 Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä päätän, että voima ja armo suurempaan hyväksikäyttöön vapautetaan minulle tänään Jeesuksen nimessä. Annan itseni suuruuden maailmaan Jeesuksen nimessä.
 • Vastustan kaikkia rajoittavia voimia; jokainen minua vastaan ​​mahdollisesti syntyvä vähäisempi tekijä tuhotaan edessäni Jeesuksen nimessä.
 • Annoin avioliittoni sinun hoitoosi Herra Jeesus; mikään paha suunnitelma tai aikataulu ei saa vallata sitä Jeesuksen nimessä. Vastustan jokaisen vihollisen suunnitelmia hajottaa avioliittoni vuonna 2021 pyhän haamun tulessa.
 • Herra, minä päätän, ettei kukaan ihminen, jättiläinen tai perkele voi pystyä seisomaan tietäni vuonna 2021 Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, minä päätän, että minulle on avoin rukouksen taivas vuonna 2021. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että minun Jumalani toimittaa kaikki tarpeeni kirkkauden rikkauksien mukaan Kristuksen Jeesuksen kautta. Isä Herra, rukoilen, että kaikki tarpeeni täytettäisiin vuonna 2021 Jeesuksen nimessä.
 • Ilmoitan elämäni jumalallisesta parantamisesta Jeesuksen nimessä. Kaikella tavalla, jolla paholaisen voima on vaikuttanut terveyteeni, päätän taivaan auktoriteetilla, että Kaikkivaltiaan Jumalan parantavat kädet tulevat päälleni juuri nyt Jeesuksen nimessä.
 • Minä annan päätöksen Jeesuksen nimessä; ruumiini ei tule olemaan sairauden koti Jeesuksen nimessä. Sillä on kirjoitettu, että Kristus on kantanut kaikki minun heikkouteni ja parantanut kaikki sairauteni. Jumalan voima mitätöi kaikki vihollisen suunnitelmat aiheuttaa minulle kauhea sairaus Jeesuksen nimessä.
 • Herra, julistan, että Kaikkivaltiaan Jumalan jumalallinen suosio varjelee elämäni vuonna 2021 Jeesuksen nimessä. Raamattu sanoo, että jos ihmisen tapa miellyttää Jumalaa, hän saa hänet löytämään suosiota ihmisten silmissä. Päätän, että suosion taivas avataan minulle Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä päätän, että Kaikkivaltiaan Jumalan armo, joka syrjäyttää ihmisen ymmärryksen, varjelee elämäni vuonna 2021 Jeesuksen nimessä. Herra, jokainen ovi, joka on suljettu synnin seurauksena, rukoilen, että Jumalan armo avaa ne minulle Jeesuksen nimessä.
 • Puhun ylennykseni ilmentymäksi Jeesuksen nimessä. Ansaitsemani ja sen, jota en ansaitse, säädän Korkeimman armon kautta, ne ilmoitetaan Jeesuksen nimessä.
 • Ratkaisen kaikki avioliittokysymykset Jeesuksen nimessä. Vuonna 2021 löydän luuni luustani ja lihani lihastani Jeesuksen nimestä. Mies tai nainen, jonka sinä Jumala olet määrännyt olemaan elämänkumppanini, etsii minut vuonna 2021 Jeesuksen nimessä.
 • Jumala, päätän, että nimityskirjeeni julkaistaan ​​vuonna 2021 Jeesuksen nimessä. Herra, unelmani on vapautettu minulle Jeesuksen nimessä.
 • Herra, minä annan Korkeimman armosta päätöksen, anna sieluni levätä Jeesuksen nimessä. Kieltäydyn huolestuttamasta vuonna 2021; Herra, anna sieluni levätä Jeesuksen nimessä.
  Päätän menestyksen kaikesta, mihin panen käteni vuonna 2021 Jeesuksen nimessä.

Mainokset

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän