Rukouspisteet pahoja unia vastaan

0
1318

Tänään käsittelemme rukouspisteitä pahoja unia vastaan. Unelma on yksi tapa, jolla Jumala kommunikoi ihmisen kanssa. Unissamme on aikoja, jolloin nukumme, että ilmoitusportaali avataan, ja näemme asioita, jotka ovat vielä tulossa. Johanneksen kirjan 33: 14-18 Sillä Jumala puhuu yhdellä tavalla ja kahdella tavalla, vaikka ihminen ei ymmärrä sitä. Unessa, yönäkymässä, kun syvä uni sattuu miehille, kun he nukkuvat sängyllään, hän avaa ihmisten korvat ja kauhistuttaa heitä varoituksin, jotta hän voi kääntää ihmisen syrjään teostaan ​​ja salata ylpeyden miehestä; hän estää sielunsa kuopasta, elämänsä katoamasta miekalla. Useimmissa tapauksissa unissamme näkemämme asiat ovat paljastus tapahtumista. 

Toisinaan elämässä tapahtuu asioita, vaikka ne ovat paljastuneet unessa, mutta koska emme rukoilleet heitä vastaan, ne tapahtuvat lopulta. Päätän Korkeimman voimalla, jokainen paha uni tuhotaan Jeesuksen nimessä. Sillä välin joskus näemme unessa jotain kauheaa, joka vaikuttaa uneen. Jotkut ihmiset eivät voi edes sulkea silmiään nukkumaan yöllä lukemattomien kauhistuttavien unien takia. Mutta pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että meille ei ole annettu pelon henkeä, vaan pojallisuuden henki huutamaan Ahba-isää. Tänään Jumala tuhoaa kaikki pahat unet Jeesuksen nimessä. 

Rukouspisteet

 • Herra Jeesus, kiitän sinua hyvistä asioista, joita olet tehnyt elämässäni, kiitän sinua säästämästäni henkeni todistaakseni toisen tällaisen päivän. 
 • Herra Jeesus, kiitän sinua armon ja etuoikeuden, jonka olet antanut minulle nukkua ja unelmoida. Kiitän sinua henkisen herkkyyteni lisäämisestä, vaikka suljen silmäni nähdäkseni, Herra, anna sinun nimesi korottaa Jeesuksen nimessä. 
 • Herra Jumala, rukoilen jokaista pahaa unta, jonka olen nähnyt. Rukoilen, että palautat ne Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että peruutat kaikki vihollisen suunnitelmat vahingoittaa minua. Rukoilen, että tällaiset suunnitelmat tuhotaan Jeesuksen nimessä. 
 • Vastustan kaikkia voimia ja ruhtinaskuntia, jotka tuovat aina unissani pahoja unia. Minä tulen heitä vastaan ​​karitsan verellä. Jokainen paha voima, joka on luvannut pilata yöni kauheilla ja pelottavilla unilla, tuhoan teidät kaikki Jeesuksen nimessä. 
 • Sillä pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että minulle ei ole annettu pelon henkeä, vaan pojallisuuden henki huutamaan Ahba Isää. Herra, huudan sinua tänään pelastaakseni minut pahojen unien pelolta Jeesuksen nimessä. 
 • Probin kirja. 3 vs. 34 sanoo, että kun minä menen makuulle, en pelkää, ja uneni on makeaa. Jokainen voima, joka haluaa saada minut pelkäämään unissani, jokainen voima, joka haluaa saada minut näkemään kauhistuttavia unia, tuhoan sinut pyhän haamun tulen kautta kulutettavaksi Jeesuksen nimessä. 
 • Herra Jeesus, rukoilen, että annat minulle armon ja kyvyn nukkua ja herätä rauhassa Jeesuksen nimessä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että tunnen ajatukseni sinua kohtaan; ne ovat hyvän eikä pahan ajatuksia, jotka antavat sinulle odotetun loppun. Herra Jeesus, kaikki voimat, jotka haluavat muuttaa elämäsi suunnitelmia, anna tällaisen voiman syttyä Jeesuksen nimessä. 
 • Jokainen paha eläin, jonka vihollinen on lähettänyt tulemaan, ilmestyy unelmissani pelottamaan minua. Vapautan pyhän haamun tulen teitä vastaan ​​juuri nyt Jeesuksen nimessä. 
 • Jokainen unelmassani esiintyvä saatanallinen koira, vuohi, käärme tai lehmä kuolee juuri nyt Jeesuksen nimessä. 
 • Päätän, että Herran enkeli tulee valvomaan minua, kun nukun, se ohjaa minua unessa, ettei mikään paholainen naamiointi tule lähelle asuinpaikkaani Jeesuksen nimessä. 
 • Herra, pyhissä kirjoituksissa sanotaan, ja he voittavat hänet karitsan verellä ja todistustensa sanoilla. Päätän, että vihollinen tuhotaan Jeesuksen nimessä. Jokainen vihollisen voima, joka haluaa saastuttaa uneni kauheilla unilla, tuhotaan Jeesuksen nimessä. 
 • Tulen jokaista pahaa unta vastaan; jokainen unelma kuolemasta peruutetaan Jeesuksen nimessä. Sillä sanasi sanot, etten kuole, vaan elän julistaakseni Herran tekoja elävien maassa. Päätän Jumalan armosta, että kuolema tuhotaan elämästäni Jeesuksen nimessä. 
 • Jokainen paha henki, joka on annettu elämääni saastuttamaan unelmani, syttyy juuri nyt Jeesuksen nimessä. Jokainen unelma onnettomuudesta tuhotaan Jeesuksen nimessä. Päätän, ettei se tapahdu Jeesuksen nimessä. Sillä on kirjoitettu, kuka puhuu ja tapahtuu, kun Herra ei ole puhunut, karitsan veri tyhjentää kaikki pahat unet. 
 • Jokainen paha eläin, jolle on annettu tarkkailla unta, kutsun pyhän tulen sinulle nyt Jeesuksen nimessä. 
 • Jokainen paha peitto, jokainen demoninen voima, joka hallitsee aluetta, jossa oleskelen, vapautan pyhän haamun tulen päällesi juuri nyt Jeesuksen nimessä. Jokainen paha hyökkäys pyhien kirjoitusten mukaan ei sano, että mikään minua vastaan ​​tehty ase menestyisi; jokainen paha hyökkäys mitätöidään Jeesuksen nimessä. 
 • Päätän, että tästä päivästä lähtien uni siunataan makealla unella: ei enempää naamiaista, ei käärmeitä Jeesuksen nimessä. 

 

 

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän