Rukous suojelusenkeli suojelua

1
17596
Rukous suojelusenkeli suojelua

Tänään käsittelemme rukousta suojelusenkelin suojelusta. Jokaisella ihmisellä on suojelusenkeli, jota Jumala on antanut velvollisuuden suojella. Psalmit 8: 5: ään kirjattu pyhien kirjoitusten kohta, sillä sinä olet tehnyt hänet hieman matalammaksi kuin enkelit ja kruunannut hänet kirkkaudella ja kunnialla. Tämä pyhien kirjoitusten osa saa meidät ymmärtämään, että Jumala on kruunannut ihmisen kunnialla ja kirkkaudella, vaikka olemme hieman alempia kuin enkelit, mutta Jumala antoi meille vallan heitä kohtaan. Enkelit palvelevat ihmistä, Jumala lähettää enkelin miehen useimmissa tapauksissa. Marian tarina on täydellinen esimerkki, kun Jumala halusi ilmoittaa Marialle, että hän synnyttää kirkkauden lapsen, Jumala lähetti enkeli Gabrielin.

Psalmien kirjassa 91: 11-13 Sillä hän antaa enkelinsä sinulle käskyn pitää sinut kaikilla teilläsi. He kantavat sinut käsissään, ettet lyö jalkasi kiveä vasten. Pistä leijonan ja summaimen päälle: nuori jalopeura ja lohikäärme tallaa jalkojesi alla. Tämä pyhien kirjoitusten osa selittää kuinka enkeli toimii. Taivaan huutokaupalla päätän, että Jumala vahvistaa suojelusenkeliäsi Jeesuksen nimessä.

Sinä astut skorpioniin, et lyö jalkojasi kiveä vastaan, koska Jumala antaa enkeleidensä veloittaa sinua. Emme voi alkaa selittää enkelien tekoja ihmisen elämässä. Kuinka mies on ainoa eloonjäänyt auto-onnettomuuden uhri, kuinka Jumala estää ihmistä lähtemästä matkalle, joka voi vaatia hänen elämänsä, kaikki nämä työt tehdään Jumalan suojelusenkelien kautta. Kun Daniel rukoili Jumalaa, Jumala lähetti enkelin vastaamaan hänen rukouksiinsa ja koska enkeli oli heikentynyt, Persian ruhtinas piti tätä enkeliä sidottuna eikä antanut hänen päästä Danielin luo. Vaikka Daniel ei lopettanut rukoilemista, koska hän ei ole vielä saanut vastauksia, se kannusti tutkimaan tapausta ja huomaamaan, että Persian prinssi on pitänyt enkeliä, jonka piti tuoda vastauksia Danielille. Jumalan oli lähetettävä toinen enkeli, joka oli vahvempi ja ankarampi vapauttaakseen enkelin Persian prinssin vankeudesta. Rukoilen, että kaikkien korkeimpien vartijoiden voimasta, jotka ovat heikentyneet, päätän, että Jumala alkaa vahvistaa heitä Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

Kutsun suojelusenkeliä, jonka Jumala on antanut sinulle käskyn nousta ja suorittaa tehtävänsä Jeesuksen nimessä. Mikään pimeyden voima ei saa valtaa elämäsi suojelusenkeliin Jeesuksen nimessä. Kun alat käyttää tätä opasta suojelusenkelin rukouksessa, rukoilen, että Jehovan voima tulee suojelusenkelisi päälle ja suojasi sinetöidään Jeesuksen nimessä.


Tehokkaita rukouskirjoja 
by Pastori Ikechukwu. 
Nyt saatavana amazon 


Hauskasti, vaikka luulemme kaikkien suojelusenkelien olevan henkiolentoja, he voivat olla myös meitä kaltaisia ​​ihmisiä. Vanhempasi voisi olla suojelusenkelisi. Samuelin elämässä Jumala käytti äitiään Hannaa ja ylipappi Eliä suojelusenkelinä. Hannah sitoutui Samuelin Jumalan asioihin, kun taas Eli vaali häntä kasvamaan Herran huoneessa. Päätän, että huoltajuusenkelmasi muodon tai muodon riippumatta siitä, saavatko he koskaan kokea vaikeuksia suorittaa tehtäviään Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

Isä Herra, tulen tänään rukoilemaan suojelusenkelini suojelua. Sillä on kirjoitettu, että annat enkeleillesi syytön meistä, että he kantavat meitä sylissään, jotta emme törmää jalkamme kalliota vasten. Isä Herra, rukoilen, että suojelusenkelin suojelu, jonka olet käskenyt ohjata minua, rukoilen, että se olisi vahva Jeesuksen nimessä.

Vastustan kaikkia Persian ruhtinaiden muotoja, jotka saattavat yrittää estää suojelusenkeliäni täyttämästä Jumalan tahtoa minun puolestani, minä tuhoan tällaisen Persian ruhtinaan Pyhän Hengen tulen avulla. Herra nouse ja anna vihollisesi hajaantua jokaisesta esteestä tai esteestä, jota suojelusenkelini voi kohdata ja jotka voisivat rajoittaa heidän tekojaan koko elämäni ajan.

Tästä lähtien annan päätöksen, että enkelini saa Jehovan voiman, rukoilen, että he saisivat Kaikkivaltiaan Jumalan voiman Jeesuksen nimessä. Aina kun menen, rukoilen, että he ohjaavat minua, he paljastavat minut käsissään, jotta en lyö jalkojani kiveä vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

Päätän, että mikään pimeyden voima ei saa valtaa vartija enkeliäni, - lähtemisenne on siunattu Jeesuksen nimessä ja minun tulemiseni on hedelmällistä Jeesuksen nimessä. Kieltäydyn joutumasta pahojen olosuhteiden uhriksi Jeesuksen nimessä. Vastustan kaikkia onnettomuuksien voimia, jokainen vihollisten suunnitelma ja asialista, joka iskee minut parantumattomalla taudilla, tuhoutuu Pyhän Hengen tulen kautta.

Isä Herra, en tule sieppauksen uhriksi Jeesuksen nimessä. Kaikkialla missä minä käyn, käsken, joka on suojelusenkelini, mennä kanssani Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että Kaikkivaltiaan Jumalan henki, joka elävöittää kuolevaisen ruumiin, pääsee minuun, ja minua varoitetaan kaikesta pahasta tai vaarasta, joka on matkalla Jeesuksen nimessä.

Pyydän kunnian enkeleitä, anna heidän ohjata tietäni. Kun kävelen kuoleman varjon laaksossa, rukoilen, että suojelusenkelini on minun rinnallani tuhoamaan kaikki tielleni tulevat vaarat Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

1 KOMMENTTI

  1. Eu adoro as orações mais a noite não consigo fazer pq fica em inglês gostaria que fosse em português direto será que é possível preciso de uma oração pra mim arrumar um esposo pq estou meisseuinãnx ninguéme

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.