Voimakkaita rukouksia poikani tupakoinnin lopettamiseksi

0
1630

Tänään käsittelemme rukouksia poikani lopettamiseksi tupakoinnista. Yksi pahimmista paholaisten hyökkäyksistä mieslapsiin on altistuminen huumeiden käytölle. Monet kohtalot on tuhottu tupakoinnin alttarilla. Huolimatta terveydenhuollon laitoksen varoituksesta, jonka mukaan tupakoitsijoiden odotetaan kuolevan nuorina, on silti hämmästyttävää, että monet nuoret miehet ovat edelleen kiinni tupakoinnin kirjassa. Mutta tänään Jumala on luvannut vapauttaa kaikki, jotka ovat olleet riippuvaisia ​​tupakoinnista, Jumalan kädet tulevat päällesi ja se muuttaa kaiken sinussa.

Hengellisenä johtajana olen neuvonut ja rukoillut niin monien vanhempien kanssa, joiden pojat ovat paljon tupakoitsijoita savukkeista, marihuanasta, kannabiksesta ja etsivät kovia huumeita. Olen huomannut, että monet niistä tupakoinnista nauttineista mieslapsista alkoivat tehdä sitä yhtäkkiä. Suurimmalla osalla heistä oli myös suuria mahdollisuuksia elämään ennen tupakoinnin aloittamista. Kuitenkin, kun he alkoivat hemmotella itseään teolla, he alkoivat menettää kaiken elämäntietoisuuden ja he pääsivät ajamaan pois tupakoinnin euforiasta. Rukoilen, että Jumala vapauttaa tänään poikasi tupakoinnista.

Mietitkö, ovatko Jumala luoneet ne pojat, jotka ovat tupakoinnin takia muuttaneet itsensä yhteisöksi. Ei, Jumala loi kaikki erityisiksi ja tarkoitusta varten. Siksi vanhempien on tärkeää rukoilla lastensa puolesta erityisesti silloin, kun he ovat vielä pieniä ja haavoittuvia. Vanhempien tekeminen tai kumoaminen on, jos heidän lapsistaan ​​tulisi jotain negatiivista Jumalalle ja yhteiskunnalle.

Mutta rukoilen, että korkeimpien armoilla jokainen kuollut kohtalo herätetään eloon Jeesuksen nimessä. Minä annan päätöksen taivaan auktoriteetilla: poikasi on Jumalan lahja, hän on siunaus, Jumala teki hänestä ilon lähteen ei surusta. Jokainen voima, joka on edelleen saanut sinut itkemään tuon poikasi tähden, tuhoan tällaiset voimat karitsan verellä. Rukoilen tänään täydellisen vapautuksen puolesta, olisiko sillä pojalla unohtumaton kohtaaminen Jehovan kanssa tänään, kohtaaminen, josta hän ei toipaisi salamannopeasti, sellainen kohtaaminen, joka kykenee muuttamaan koko olentoa, rukoilen tyypin kohtauksen puolesta että Saulilla oli Jumalan kanssa matkalla Damaskokseen, mikä muutti hänen nimensä ja elämänsä lopullisesti. Rukoilen, että poikasi kohtaisi tällaisen kohtaamisen Jeesuksen nimessä.

Kun alat käyttää tätä rukousopasta, joka on nimetty voimakkaiksi rukouksiksi poikani tupakoinnin lopettamiseksi, rukoilen, että apu löytää poikasi ja hänet pelastaa Jumalan pelastava oikea käsi Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

Herra Jeesus, tulen tänään sinun eteeni poikani suhteen, menetän hänet nopeasti paholaiselle. Vihollinen on vallannut olennonsa, ja me menetämme hänet vähitellen tupakoinnista. Tulen tänä päivänä teidän edenneenne, koska tiedän, ettei ole mitään, mitä et voi korjata, rukoilen, että armollasi korjaat poikani Jeesuksen nimessä. Sillä sinä olet mahdollisuuksien Jumala ja et ole mitään mahdotonta tehdä, rukoilen, että voimallasi muutat poikaani Jeesuksen nimessä.

Vastustan kaikkia voimia, jotka tuhlaavat ihmisten kohtalot. Jokainen voima, joka on luvannut tuhota hyvän kohtalon, jonka kanssa olet luonut pojan, rukoilen, että sellainen voima tuhoutuisi Jeesuksen nimessä. Herra Jumala, te ette ole luoneet sitä demonia, jota ette voi hallita, rukoilen, että ajoitte tupakoinnin demonin pois poikastani Jeesuksen nimessä.

Taivaallinen Isä, rukoilen, että kohtaat tänään poikani. Elämää muuttava kohtaaminen, kohtaaminen, joka muuttaa koko hänen olemuksensa, rukoilen, että sinulla on se hänen kanssaan tänään. Herra, haluan sinun näyttävän pojalleni itse, haluan, että hänellä olisi ilmoituksesi tänäänsi Jeesuksen nimessä. Ilmoitus, joka muuttaa hänen käsitystään tupakoinnista, ilmoitus, joka muuttaa hänen ajatuksensa tupakoinnista, rukoilen, että näytät sen hänelle tänään Jeesuksen nimessä.

Isä Herra, sanoit sanallasi, että lapset ovat Jumalan perintö. Herra rukoilen, että pelastat poikani tupakoinnin demonista Jeesuksen nimessä. Rukoilen jumalallisesta erottamisesta hänen ja kaikkien ikäisensä välillä, että perkele on asettanut tiensä. Ystävät, jotka korruptoivat hänet ehdottomasti, rukoilen, että erotatte heidät tänään Jeesuksen nimessä. Herra, eron tyyppi, joka tapahtui Aabrahamin ja Lootin välillä, rukoilen, että tällainen erottelu tapahtuu hänen ja kaikkien hänen pahojen ystäviensä välillä Jeesuksen nimessä.

Herra Jeesus, rukoilen, että armon kautta aiheuttaisit poikani marihuanan, savukkeet, rikkaruohot ja kaikenlaiset huumeet. Rukoilen, että vaihdat hänen kielensä ja sijoitat henkesi häneen tänään. Henkesi, joka ohjaa ja kasvattaa häntä, elävän Jumalan henki, joka antaa hänelle voiton tupakoinnin kiusauksesta, rukoilen, että henki tulee hänen päällensä tänään Jeesuksen nimessä.

Isä Herra, rukoilen, että autat poikaani tästä valitettavasta tilanteesta. Aivan kuten pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että henki on halukas, mutta liha on heikko. Rukoilen, että autat hänen kuolevaisen ruumiinsa vastustamaan tupakointikykyä Jeesuksen nimessä. Rukoilen, että vahvistat häntä jo tänään, annat hänelle voimaa vastustaa paholaista, kun kiusaus tulee jälleen Jeesuksen nimessä.
Samalla tavoin rukoilen jokaisesta kadulla olevasta pojasta, jonka elämä on tupakoinnin keskeytynyt, rukoilen, että autatte heitä poistumaan tuosta tilasta Jeesuksen nimessä.

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän