Rukous aviomiehelle tupakoinnin lopettamiseksi

0
16103

Tänään käsittelemme rukousta aviomiehelle lopettaa tupakointi. Jumala on tekemässä jotain suurta tämän rukousoppaan avulla, Jumala haluaa vapauttaa miehesi tupakoinnin demonista. Mies, joka tupakoi, ei voi olla hyvä isä lapsilleen eikä olla hyvä aviomies pojalleen. Siksi tämä rukousopas on erittäin tärkeä perheellesi, jos miehesi tupakoi. Tupakoissa, marihuanassa, rikkaruohoissa ja kaikessa muussa ihmisessä on demoni, ei ihme, he ovat sitoutuneita väärään toimintaan tupakoinnin jälkeen. Tarkista useimmat miehet, jotka lyövät naista, he ovat joko tupakoitsijoita tai alkoholin käyttäjiä. Paholainen käyttää jotain sellaista muuttaakseen miehen kohti perhettään.

Ikuisesti ihminen on perheen pää, sellaisena Jumala on suunnitellut sen ja se pysyy sellaisena. Perheen päänä oleminen ei vaadi löyhyyttä kyseisessä asemassa olevalta henkilöltä, miehen tai aviomiehen on pidettävä päänsä ylöspäin, koska mikä tahansa hänen välinpitämättömyytensä voi johtaa paholaisen raskaaseen iskuun perheeseen. Jos miehen pitäisi kuitenkin osoittaa jonkin verran löyhyyttä asemassaan perheen päämiehenä, on naisen käsissä seistä rukouksessa talon miehen puolesta. Taivaan auktoriteetilla päätän, että kun alat käyttää tätä rukousopasta, Jumala vapauttaa miehesi tupakoinnista Jeesuksen nimessä.

Miehesi ei voi tehdä Jumalan tahtoa, jos hän on ketjutupakoitsija. Mies ei voi mitenkään täyttää elämänsä Jumalan tahtoa, jos hän on tupakoitsija. Sillä pyhissä kirjoituksissa on kirjoitettu, että ruumiimme on elävän Jumalan temppeli, joten mikään ei saa saastuttaa sitä. Tupakointi on tapa, jota Jumala suuri paheksuu, lukuun ottamatta sitä, että se tuhoaa elimistössä elintärkeitä elimiä, se vähentää myös kenenkään henkistä tietoisuutta. Kuinka sitten ihminen, jonka henkisen tietoisuuden on häirinnyt savukkeiden tai marihuanan savu, voi pystyä tekemään Jumalan tahdon? Sellainen mies ei edes ymmärtäisi, kun Jumala puhuu, hän jopa näkisi Jumalan. Mikä on elämisen ydin, jos ihminen ei pysty täyttämään olemassaolonsa tarkoitusta? Korkeimman armoilla päätän, että tupakointi ei anna miehesi jättää huomiotta Jumalan tarkoitusta elämäänsä Jeesuksen nimessä.


Pastori Ikechukwun uusi kirja. 
Saatavilla nyt amazonista

Kun miehellä on paljon savua, hänestä tulee haavoittuvainen epäinhimilliselle toiminnalle, jonka paholainen on johtanut. Tämä tarkoittaa, että mies voi olla hyvin väkivaltainen talossa ja kun mies väkivaltaa talossa, talo muuttuu hyvin epämukavaksi toisille. Olen varma, ettet halua kokea helvettiä avioliittokodissasi, ja siksi on tärkeää, että opiskelet rukousopasta tehokkaasti. Ja rukoilen korkeimman Jumalan oraakkelina, kun alat tutkia tätä rukousopasta, vastaako Jumala kaikkiin rukouksiisi Jeesuksen nimessä. Päätän voimalla Jeesuksen nimessä, että miehestäsi tulee uusi olento Jeesuksen nimessä. Ennustan, että miehesi ja tupakointi erotetaan Jeesuksen nimessä.
Tarkista alla olevat voimakkaat rukouskohdat miehellesi lopettaa tupakointi.

Rukouspisteet:

Herra Jumala, tulen tänne tänään mieheni takia, hän on raskas tupakoitsija ja olen alkanut pelätä hänen henkensä tietäen tupakoinnin tappavan vaikutuksen yksilön terveyteen. Isä Herra, en halua vielä menettää häntä. Rukoilen, että autat häntä muuttamaan Jeesuksen nimessä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että Jumalalla on ihmisen ja kuninkaiden sydän ja Hän ohjaa sitä kuin vesivirta. Herra Jeesus, rukoilen, että kosketat mieheni sydäntä ja saat hänet muuttamaan tupakointia koskevaa päätöstään.

Isä Herra, rukoilen siitä, että tekisit vihamielisyyttä mieheni ja tupakoinnin välille. Päätän, että heidän välillään on eroa tänään Jeesuksen nimessä. Herra Jeesus, sinä olet suuri vapauttaja, rukoilen, että pelastaisit mieheni tupakoinnin hengestä Jeesuksen nimessä. Tulen sitä demonia vastaan ​​hänen elämässään karitsan veren kautta. Rukoilen, että armoillasi otat pois ilon, jonka mieheni saa tupakoimalla rikkaruohoja, marihuanaa tai savukkeita Jeesuksen nimessä

Herra Jeesus, lapseni kasvavat jo, enkä halua kasvaa ja tuntea tupakoitsijaa isänä. Herra Jeesus, uskon niin paljon ihmeeseen, jonka voit tehdä, uskon vahvasti oikean kätesi pelastavaan voimaan, rukoilen, että vaihdat mieheni Jeesuksen nimessä. Aivan kuten käännät Jabezin tilanteen päin, rukoilen, että muutat mieheni tarinan Jeesuksen nimessä.

Isä Herra, rukoilen jumalallista apua miehelleni tupakoinnin lopettamiseksi. Hän on yrittänyt useita kertoja, mutta kaikki turhaan. Mutta uskon, että kun hänelle tulee apua, hän pystyy voittamaan kiusauksen. Rukoilen Herra Jeesusta, että lähetät hänelle apua. Rukoilen, että autat häntä hänen heikkoutensa hetkessä, rukoilen, että hajotat hänet ja muotoilet hänet uudelleen makusi mukaan. Rukoilen Herra Jeesusta, että armahdat hänen sieluaan ja pelastat hänet demonilta, joka on kiusannut häntä Jeesuksen nimessä.

Herra Jeesus, tämä taistelu ei ole enää minun yksin, en voi enää taistella tätä yksin, rukoilen, että autat minua, rukoilen, että minulla on lopuksi syytä kiittää Herraa mieheni elämästä. Kaikkia näitä pyydän Jeesuksen nimessä.

KKATSO TAVALLA JOKA PÄIVÄNPALVELUOHJEITA TELEVISIO YOUTUBESSA
TILAA NYT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.