Rukous kodin ja perheen suojelemiseksi

2
21294

Tänään käsittelemme rukousta kodin ja perheen suojelemiseksi. Ennen kuin mies ymmärtää talon ja kodin eron, tällainen henkilö ei ehkä tiedä perheen olemusta. perhe on Jumalan perustama rakenteellinen instituutio. Ensimmäisen Mooseksen kirjan luvun 2: 4 luvussa sanotaan, että tästä syystä mies jättää isänsä ja äitinsä ja on yhdistynyt vaimonsa kanssa, ja näistä kahdesta tulee yksi liha. Se on sana, joka vaati avioliittotyötä perheen muodostamiseksi. Jokaisen liiton mukana on liitto, jonka mukaan perheen on pysyttävä yhdessä.

Miehellä voi olla talo, mutta kunnes talo on liitetty vaimonsa kanssa ja heistä tulee yksi liha, talo muuttuu väliaikaisesti kodiksi, jossa perhettä voitaisiin kasvattaa. Niin henkisesti taipuvainen kuin perhe on, se on myös sosiaalistamisen tekijä. Jumala järjesti tarkoituksellisesti avioliittotyön varmistaakseen, että on olemassa instituutio, joka ottaa jokaisen syntymän lapsen seurusteltavaksi. Kun perhe pysyy yhdessä, ei voida saavuttaa jotain. Ei ihme, paholainen käy aina katkera sota perhettä vastaan. Jokaisen perheenjäsenen on sanottava rukous kodin ja perheen suojelemiseksi, jotta perkele ei löydä keinoja perheeseen. Kun rukouksen paikassa on löyhyys, paholainen ei ole kaukana lakosta; paholainen saattaa päättää viedä kodin toimeentulon tuhoamaan perheen rukouselämän.

Perheen on oltava hengellisesti valppaana vastustamaan paholaista. Joskus paholainen saattaa tuoda jonkinlaisen erimielisyyden perheessä, ja kun perhe ei ole yhtenäinen, siinä on vähän tietoa siitä, mikä on saavutettavissa henkialueella. Perkele ymmärtää, että kädessä pitämisessä on voimaa rukouksen aikana; siksi perhe on ensimmäinen paholaisen hyökkäyksen kohteena oleva palvelu. Rukoilen, ettei paholainen Jumalan armoilla löydä kotiisi kotiisi Jeesuksen nimessä. Sinetöin jokaisen avaavan sisäänkäynnin, jota vihollinen voisi hyödyntää päästäksesi kotiisi Jeesuksen nimessä.

Kun perhe on tuhottu, tehtävä on suoritettu. Ei ole palvelustehtävää, joka kasvattaisi jokaista uutta lasta oikealla tavalla, jonka Herra hyväksyy. Monet kohtalot on tuhottu, koska vihollinen pääsi perheeseen. Monet ihmiset epäonnistuivat tarkoituksensa ei siksi, että haluaisivat epäonnistua, vaan siksi, että heillä ei ole vahvaa varmuuskopiota, joka on perhe. Päätän Korkeimman armosta, perkele ei löydä kotiisi Jeesuksen nimeä. Kun tutkit tätä rukousartikkelia, olkoon Jumalan suoja

Kaikkivaltias olkoon kotiisi ja perheeseesi Jeesuksen mahtavassa nimessä. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että paholainen ei tule, ellei hän varastaa, tappaa tai tuhoa, älköönkä perkele koskaan löydä tietä perheeseesi Jeesuksen nimessä. Varmista, että harjoittelet tätä rukousartikkelia kaikella ahkeruudella ja jaa se muille ihmisille. Vahvistakoon Jumala kodeitamme ja perheitämme paholaisen paheita vastaan ​​Jeesuksen nimessä.

Rukouspisteet:

Herra Jeesus, tulen sinun eteeni kotini ja perheeni suhteen. Aivan kuten olet tehnyt perheestä ensimmäisen palvelutyön, joka asetti meidät vanhurskauden tielle, rukoilen, ettei perhe menetä todellista syytä perustamiseensa Jeesuksen nimessä. Rukoilen Kaikkivaltiaan Jumalan suojelemista kodissani ja perheelleni. Rukoilen jokaisesta perheeni jäsenestä. Päätän, että Kaikkivaltiaan Jumalan kädet ovat jokaisella heistä Jeesuksen nimessä. Rukoilen, ettei kukaan heistä tule onnettomuuden uhriksi; he eivät saa joutua kuoleman uhriksi; he eivät saa joutua raiskausten tai sieppausten uhreiksi Jeesuksen nimessä.

Rukoilen, että pyhität kaikkien perheeni jäsenten sydämen. Minä tulen vastaan ​​jokaista pahaa heidän sydämessään. Rukoilen, että hallitset heidän mieltään, ja heidän sydämensä virrasta tulevat ajatukset ovat pyhiä Jeesuksen nimessä. Rukoilen, ettet antaisi armollasi vihollisen pääsyä heidän sydämeensä, paholainen ei vaikuta heidän mieleensä Jeesuksen nimessä. Sanasi sanoi, että kannat meitä kädessäsi, jotta emme kuumennaisi jalkaamme kiveä vasten. Rukoilen, että kantaisit jokaista perheeni jäsentä käsissänne, jotta emme osuisi jalkaamme elämän kallioon Jeesuksen nimessä.

Rukoilen perheeni ja kaikkien siinä olevien puolesta, että opastaisit meitä matkoillemme läpi elämän. Pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että he sauvat ja henkilökuntasi lohduttaa minua. Te valmistitte pöydän edessäni vihollisteni edessä ja voitelitte pääni öljyllä. Rukoilen, että lohdutat meitä Jeesuksen nimessä. Korkeimman armoilla päätän, että henkesi matkustaa kanssamme, kun elämme Jeesuksen nimessä.

Herra Jeesus, rukoilen, että jokaisesta perheeni jäsenestä, joka on sairas tai paljon tikkaita, rukoilen, että parantavat kätesi kohtaavat heitä tänään Jeesuksen nimessä. Sillä pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että olet ottanut itsellesi kaikki heikkoutemme ja parantanut kaikki sairauksemme, Herra, minä annan päätöksen, että sinä parannat kaikki perheeni sairaat Jeesuksen nimessä.

Herra Jeesus, perhematkamme matkan ydin on hallita kanssasi iankaikkisessa kirkkaudessa. Rukoilen, että kun lähestymme elämää joka päivä eri tavoin kuin perhe, antaisit meille kaiken armon aina pysyä valppaana ja tietoisena taivaallisesta kodistamme Jeesuksen nimessä. Sillä on kirjoitettu, että mitä on hyötyä ihmiselle, joka voittaa koko maailman ja menettää sielunsa. Emme halua menettää sieluamme, koska koti ja perhe, Herra, auta meitä palaamaan turvallisesti kotiin Jeesuksen nimessä.

2-HUOMAUTUKSET

  1. Ole hyvä ja auta minua rukoilemaan rakkaan vaimoni puolesta, hän ei voi hyvin, haluan kaikkivaltiaan isän vahvistavan parantavaa kättään koko hänen ruumiinsa, jotta hän paranee parmenatti Jeesuksen nimessä, rukoilemme Amen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.