Pelastusrukous uhkapelien hengestä

10
21891

Tänään käsittelemme pelastusrukousta pelaamisen hengestä. Ihmiset näkevät rahapelit jotain normaalia, ja he uskovat ihmisten olevan vapaa tahto päästä uhkapeleihin ja poistua siitä. Olemme kuitenkin kuulleet ja nähneet tapauksia, joissa rikkaat miehet ja rikkaat naiset menettivät rikoksen peliriippuvuutensa vuoksi. Sinun on ymmärrettävä, että kaikessa, josta ihminen riippuu, sen takana on henki. Ihan kuin haureus ja aviorikos on henki heidän takanaan, niin on myös uhkapeli.

Kun uhkapelihenki hallitsee yksilön elämää, tällaisella henkilöllä ei ole muuta asiaa kuin rahaa pelaamiseen. Ja koska varas ei tule, ellei hän varastaa eikä tuhoa, sellainen ihminen jatkaa niin, kunnes tuo henki tekee heistä hyödyttömiä. Aivan kuten olemme julkaisseet rukousartikkelin aviomiehien vapauttamisesta uhkapeleistä, Jumala haluaa tällä kertaa vapauttaa kaikki, joita on pelattu pelaamisen hengessä. Minä annan päätöksen Herran armosta; olitpa sinä tai lähimmäisesi, sinut vapautetaan uhkapelien hengestä Jeesuksen nimessä. Taivaan auktoriteetilla ilmoitan teidän vapaudestanne sellaisista henkistä Jeesuksen nimessä. Tästä päivästä lähtien heillä ei ole enää valtaa sinuun ja olemassaoloasi vallalla Jeesuksen nimessä.

Uhkapelien henki tuhoaa ihmisten taloudellisen menestyksen, koska heidät pakotetaan käyttämään rahat, joita heillä ei ole rahapeleihin. Monet heistä ovat kaikki velkaansa uhkapelien nimissä. Kun vihollinen haluaa tuhota Jumalan suunnitelmat ihmisen elämässä, yksi heidän lähettämistään asioista on uhkapeli, ja kun tämä henki omistaa yksilön, heidän taloudellinen elämänsä on suuressa vaarassa. Jumalan voima vapauttaa miehen uhkapelien hengestä. Rukoilen, että tänään Jumalan voima löytää sinut. Kuten monet teistä, jotka ovat väsyneitä ja haluatte pelaamisesta, päätän, että Kaikkivaltiaan Jumalan voima laskeutuu voimakkaasti teihin, ja tämän voiman kautta teidät vapautetaan pelin pahasta hengestä, joka on järjestetty tuhoamaan elämäsi ja kohtalo.

Ota aikaa tutkiaksesi tätä rukousartikkelia. En usko mielessäni, että Isrealin pyhä tekee suuria ihmeitä tämän rukouksen kautta.

Rukouspisteet:

 • Tuhoan jokaisen uhkapelaamisen demonin, joka on sijoitettu elämääni tuhoamaan taloudeni. Päätän, että Kaikkivaltiaan Jumalan tuli sammuu ja kuluttaa heidät Jeesuksen nimessä. Herra, vapautan itseni kaikista uhkapelien sidoksista, pyydän, että Kaikkivaltiaan Jumalan voima laskee jopa pimeyden katkeraan juureen, missä olen pelannut ketjun pelaamisen hengen kautta, pyydän, että ihmettelevät Jumalan kädet tahtovat vapauta minut tänään Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, sillä on kirjoitettu, että se, jonka poika on vapauttanut, on todella vapaa. Ilmoitan vapauteni pelaamisen hengestä Jeesuksen nimessä. Pyydän, että Kaikkivaltiaan Jumalan voima tulee elämääni ja antaa minulle voimaa voittaa jokaisen tai kehottaa palaamaan siihen Jeesuksen nimessä. Isä Herra, rukoilen, että asetat muurin minun ja pelaamisen välillä tänään Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, minä päätän, että Jeesuksen nimessä jokainen voima ja ruhtinaskunnat, jotka ovat tehneet edestäni tulevat ihmiset hyödyttömiksi uhkapelien takia, voima, joka hallitsee heitä pelaamalla isäni talossa, demoniset voimat, joilla on kohtalolapsen uhkapeli äitini talossa annan päätöksen, että menetät elämästäsi tänään voimasi Jeesuksen nimessä. Tuomion uskollisuuteni sinulle tänään, Kristuksen kallisarvoisella verellä elämästäni, määräen, että olen vapaa sinusta Jeesuksen nimessä. Jokainen demoninen voima, joka on lähetetty pimeyden valtakunnasta kohtaloni tuhoamiseksi, jokainen voima, joka on lähetetty tuhoamaan elämäni koskevat Jumalan suunnitelmat ja asialistat, jokainen negatiivinen, joka on sanottu elämässäni ja joka vaikuttaa kohtalooni, Tulen sinua vastaan ​​Jeesuksen nimessä.
 • Pyhissä kirjoituksissa sanotaan: nouse, oi Jumala, ja anna vihollisesi hajottaa. Olkoon tuomitut ne, jotka vastustavat sinua tuomiossa. Herra, rukoilen, että nouset minun tähteni, rukoilen, ettet pidä rauhaa elämääni kohtaan, ennen kuin olen vapaa orjuuden orjuudesta, jonka uhkapelit ovat pitäneet minua, Herra, rukoilen, ettet lepää. Rukoilen, että laupeudellasi palautat minulle pelastuksen ilon ja pidät minua vapaan hengen hengessä. Isä taivaassa, rukoilen vapauttani tänään uhkapelien voimasta. Päätän, että Jumalan pyhä henki laskeutuu elämääni ja puhdistaa henkeni; jokainen paha omaisuus sydämessäni ja mielessäni tuhoutuu tulen kautta Jeesuksen nimessä.
 • Minä vastustan kaikkia orjuuden voimia minun ja kohtaloni suhteen. Nostan itseni uhkapelien hengen yläpuolelle. Päätän, että sillä ei enää ole minua valtaa Jeesuksen nimessä. Tästä lähtien alaa pelastaa tyytyväisyyteni, silmän paha pahoinvointi poistetaan karitsan verestä, peilin vapaudessani pelaamisen hengestä Jeesuksen nimessä.
  Rukoilen jokaisen miehen ja naisen puolesta, joiden elämää ja kohtaloa on häirinnyt tämä suuri pelaamisen demoni. Päätän, että Jumalan kädet vapauttavat heidät heti Jeesuksen nimessä.

10-HUOMAUTUKSET

 1. Olen rukoillut pelastusrukouksen uhkapelaamisen puolesta ja uskoin nyt olevani vapaa. Ole hyvä ja jatka rukoilemista puolestani ennallistamisen puolesta. Jumala siunatkoon sinua enemmän armoa

  • Minä myös a
   Olette rukoilleet tämän rukouksen ja jatkakaa myös. Kiitos ohjauksesta ja rukouksesta minun ja meidän kaikkien puolesta, jotka olemme kamppailleet.

 2. Minäkin olen rukoillut uhkapelirukousta ja tiedän, että Jumala tekee ja on pelastanut minut tästä päivästä lähtien. Kiitos Jumalalle siitä, joka on koskaan laittanut tämän rukouksen tänne. Kiitos Jumalalle, että rakastat meitä niin, että olet tehnyt pakotien. Jeesuksen nimessä rukoilen.

 3. Lieber Gott vielen Dank, dass du mir hilfst und mir zuhörst. Ich will von den Bösen weg und zu dir wieder nach Hause kommen. Jeesus Kristus puri befreie mich von den Bösenin.
  Amen.

 4. Tänään 22 on minun pelastuspäiväni. Vedonlyönti aiheuttaa masennusta ja taloudellisia menetyksiä. Rukoilen, että Jumala Kaikkivaltias vapauttaa minut kokonaan tästä orjuudesta, olen valmis.

 5. Hôm này ngày 19-08-2022
  Lạy chúa xin hãy thiêu cháy tinh thần cờ bạc trong con..con xin chúa giê su hãy giải thoát linh hồn c con xin hãy ngăn cách con khỏi cờc.giúp con làm việc the wú the trình trình trình trì the thú t the thú t the thö con t the trì t tryn t tri oú t tri úc.

 6. Lạy chúa, xin ngài c con ra khỏi cờ bạc, con muốn làm người bỏ hoàn toàn linh cờc ra khỏi con, con xin chúa giúp con trả sạch nợ nần, con là người con ngoan, vợ t, m ức hạc hạc hạc hạc hạc hạc hạc hạc hạc hạc hạc hạc h h, m ức Hạc Hạc, m ức Hạc, m ức, mg. con nguyện 1 lòng thờ phượng chúa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.