Rukous velan poistamisesta (syntisen velka)

0
1774

Oletko koskaan kokenut häpeää ja syyttävää siitä, että se ei pysty maksamaan velkaa yhdellä kertaa? Tänään käsittelemme velan poistamista koskevaa rukousta, jotta voimme käyttää tätä kipua, häpeää ja syyllisyyttä. Ihmisen kaatumisen jälkeen ihmisestä tuli synnin orja. Tämä muutti ihmisen alkuperäistä Jumalan suunnitelmaa, kun ihminen tuli voimakkaasti velkaa synnille.

Rakkaus, jonka Jumala on ihmiseen saanut, lähetti hänelle ainoan poikansa Jeesuksen Kristuksen kuolemaan ihmisen synnistä ja maksoi hinnan kallisarvoisella verellään. Pyhien kirjoitusten mukaan taivaassa ja maan päällä ei ollut yhtä pyhää ottamaan kirjaa ja avaamaan sinetti, mutta Jumalan lammas vallitsee sinetin avaamiseksi. Tämä selittää, että kukaan veri ei voinut pestä synnin palkkaa ihmisen kaulassa yhtä paljon kuin Kristuksen veri tekisi.

Kristuksen kuoleman jälkeen synnin velka oli täysin ratkaistu, ja jälleen kerran ihminen vapautui synnistä, ja meille annettiin ikuinen elämä Kristuksen Jeesuksen kautta. Samoin, jos Jumala voisi auttaa ihmistä maksamaan pääoman hinnan poikansa verellä, hän voi myös auttaa sinua maksamaan tuon velan. Niin monista ihmisistä on tullut itsensä varjo, koska he ovat joutuneet valtavaan velkaan. Sillä välin pyhissä kirjoituksissa sanotaan: Ja Jumala huolehtii kaikista tarpeistani kirkkauden rikkauksiensa mukaan Kristuksen Jeesuksen kautta. Tämä tarkoittaa, että kaikki tarpeemme hoidetaan Jumalan kirkkauden rikkauksien mukaan Kristuksen Jeesuksen välityksellä.

Jos kaikki tarpeemme pystytään täyttämään Kristuksen Jeesuksen kautta, kuvittele vain, kuinka rikkaita olisimme. Tämä velan poistamista koskeva rukous avaa Jumalan siunaukset elämien yli, ja me alamme nauttia Jumalan siunauksesta ylivoimaisesti, mikä poistaa kaikki velkamme. Vasta sitten, kun henkilö on joutunut häpeään velan takia, vasta sitten ymmärretään todella velattomuuden merkitys.
Opiskele seuraavia rukouksia hyvin.

Rukouspisteet:

Isä taivaassa, olen ymmärtänyt, että ei ole mitään suurempaa tunnetta kuin itsenäisyys. Tiedän myös, että velka asettaa orjuuteen; se tekee hänestä orjan, jonka hän on velkaa. Aivan kuten ihminen oli synnin orja ihmisen kaatumisen jälkeen Eedenin puutarhassa, ja aivan kuten tulit pelastamaan ihmisen synnin orjuudesta, aivan kuten tulit poistamaan ihmisen kuolemanvientikiellon, rukoilen, että sinä auttaa poistamaan velani Jeesuksen nimessä.

Isä taivaassa, velan antama ilo miehelle on vain jonkin aikaa. Voin sanoa tämän painokkaasti, koska olen elävä todistaja, kyvyttömyyteni saada kestäviä rahoituskeinoja on tehnyt minut työkyvyttömäksi. Mutta lohdun sanassasi, joka sanoo, että Jumalani huolehtii tarpeistani kirkkauden rikkauksiensa mukaan Kristuksen Jeesuksen kautta. Rukoilen, että kaikki tarvitsemani toimitetaan Jeesuksen nimessä. Päätän, että Kaikkivaltiaan Jumalan voima tulee olemaan taloudellani Jeesuksen nimessä.

Isä, rukoilen Jeesuksen nimessä sinun suosimisestasi, sillä Raamattu sanoo, että jos ihmisen tien tulisi olla Jumalalle miellyttäviä, hän saa hänet löytämään armon ihmisten silmissä. Rukoilen, että annat tiensä miellyttää sinua, jotta voisin löytää armon kaikkien silmissä, jotka olen velkaa Jeesuksen nimessä. Aivan kuten Kristus tuli poistamaan ihmiselle kohdistettu lain kirous Aadamin kaatumisen jälkeen, minä päätän, että armoillasi poistat kaikki velkasi Jeesuksen nimessä.

Raamattu sanoo, että koska minä armahdan sitä, mihin minä armahdan ja myötätuntoa kenelle minä sen annan, rukoilen, että armahdat minua, ja armoillasi kaikki velkani poistetaan nimessä. Jeesuksesta. Vastustan kaikkia kuluttajien valtoja, jotka ovat tarttuneet talouteeni, ja jokainen demoninen agentti hallitsee rahojani. Minä tulen sinua vastaan ​​lampaan verellä. Asetin sinut Pyhän Hengen tuleen, ja et enää lakkaa toimimasta elämäni aikana Jeesuksen nimessä.

Herra Jeesus, peruun kaikki velan voimat, jotka on asetettu elämälleni ja kohtaloni hengen maailmoihin, tuhoan sen lampaan verellä. Jokainen valta ja ruhtinaskunnat, jotka ovat sitoneet elämäni ja kohtaloni velanhoitoon, joka ei ole koskaan aiheuttanut minusta taloudellista riippumattomuutta elämässä, minkä vuoksi en ole pystynyt tekemään mitään suurta tekemättä velkaa, hävitän sen Jeesuksen nimi.

Herra Jeesus, rukoilen, että Korkeimman voimalla kaikki velkani ratkaistaan ​​Jeesuksen nimessä. Jokainen voima, joka aikoo heittää minut jälleen velkaan, tuhoan sen Jeesuksen nimessä.

Tästä lähtien otan hallinnan talouteen. Tästä lähtien annan Jumalan pyhän hengen vastuulle raha-asioistani ja annan päätöksen, että karitsan arvokkaalla verellä varmistetaan kaikkien velkojen maksaminen Jeesuksen nimessä.

Rukoilen, että armo ja voima alkaisivat tehdä kaiken helposti, etenkin asiat, joihin liittyy rahoituksen vaihto. Päätän, että aloitan tehdä kaiken helposti Jeesuksen nimessä. Kaikki mitä olen tehnyt stressin kanssa, kaiken, mitä olen tehnyt suurilla veloilla, annan aloittaa niiden tekemisen helposti Jeesuksen nimessä.

Rukoilen jokaisesta miehestä ja naisesta, jotka yrittävät maksaa velkaa. Päätän, että määräys vapautetaan heidän velkojensa maksamisesta Jeesuksen nimessä.

Mainokset
Edellinen artikkeliIhmisrukous rakkauden löytämiseksi
Seuraava artikkeliRukouspisteet elämäkumppanille
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän