Raamatun jakeet koulutuksesta

0
21486

Tänään tutkimme joitain Raamatun jakeita koulutuksesta. Tämä artikkeli antaa sinulle toivottavaa tietoa siitä, miksi on tärkeää olla koulutettu. Osa koulutuksesta on lasten opettamista oikealla tavalla heidän tulee mennä niin, että vanhetessaan he eivät poistu siitä.

Koulutuksesta annetut Raamatun jakeet asetetaan strategisesti kaikkien vanhempien käyttöön, jotta heillä voisi olla ajatus siitä, mitä opettaa, ja asioita, jotka heidän lapsilleen paljastetaan. Samaan aikaan voimme kiistää sen tosiasian, että monet ihmiset ovat väärin tulkittaneet henkisyyttä lukutaidottomuuden vuoksi; He uskovat, että koulutuksen hankkiminen ei ole välttämätöntä, koska länsimainen koulutus pystyy vahingoittamaan hyvää mieltä.

Heillä ei ole aavistustakaan siitä, että Raamattu paheksuttaa lukutaidottomuutta; Siksi pyhissä kirjoituksissa sanotaan 2.Timoteuksen kirjeen 2 vs. Mutta vältä häpeällisiä ja turhia röyhkeilyjä, sillä ne lisääntyvät jumalattomuuteen. Tämä osoittaa, että Jumala haluaa meidän olevan perehtyneitä. Hän haluaa meidän tietävän vähän jostakin ja jotain kaikesta. Onneksi koulutus auttaa meitä siinä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Apostoli Paavali, jota pidetään yhtenä suurimmista apostoleista, joka levitti Kristuksen työtä maan päällä, saavutti korkeimman mahdollisen koulutuksen jo ennen kuin hänestä tuli käännynnäinen. Oppimis- ja opiskelupaikalla on aina paikka, Jeesus Kristus suoritti tehtävänsä maan päällä kolmen vuoden aikana, mutta hän vietti yli 18 vuotta elämästään oppimalla kerätäkseen tietoa valtakunnan työstä temppelissä vanhempien keskuudessa.

Jos onnistut elämässä, seuraa prosessia; siellä on paikka koulutukseen. Olemme koonneet luettelon koulutusta koskevista raamatun säkeistä auttamaan sinua ymmärtämään, kuinka tärkeää on saada tietoa.

Raamatun jakeet

Colossians 1:28 XNUMX Joka me saarnaamme, varoitamme jokaista ja opetamme jokaista kaikella viisaudella; jotta voimme esitellä jokaisen ihmisen täydellisenä Kristuksessa Jeesuksessa:

Jesajan 29:12 Ja kirja toimitetaan sellaiselle, jota ei ole opittu, sanoen: "Luke tämä, rukoilen sinua". Ja hän sanoo: "Minua ei ole opittu".

1 Corinthians 3:19 Sillä tämän maailman viisaus on tyhmyyttä Jumalan kanssa. Sillä on kirjoitettu: Hän ottaa viisaat heidän omiin taitoihinsa.

Sananlaskujen 9:10 Herran pelko on viisauden alku: ja pyhän tuntemus on ymmärrystä.

Psalms 32: 8 Minä opastan sinua ja opetan sinut kulkureitillesi: opastan sinua silmälläni.

Ecclesiastes 7:12 Sillä viisaus on puolustus ja raha on puolustus. Mutta tiedon korkein taso on, että viisaus antaa elämän niille, joilla on se.

Jesaja 54:13 Ja kaikki lapsesi opetetaan Herralta; ja suuri on lastenne rauha.

Sananlaskut 1: 5 Viisas ihminen kuulee ja lisää oppimista; ja ymmärtävän ihmisen on saavutettava viisaille neuvoille:

2 Timothy 3: 14-17 Mutta jatka asioissa, jotka olet oppinut ja joihin olet vakuuttunut, tietäen siitä, kenen olet oppinut; Ja että sinä tunnet lapsesta alkaen pyhät kirjoitukset, jotka kykenevät teitä viisauttamaan pelastukseen uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Kaikki pyhät kirjoitukset on annettu Jumalan inspiroimana, ja ne ovat hyödyllisiä opille, nuhtelemiselle, oikaisemiselle ja vanhurskauden opettamiselle: Jotta Jumalan ihminen olisi täydellinen, varustettu kaikille hyville teille.

Sananlaskujen 16:16 Kuinka paljon parempi on saada viisautta kuin kultaa! ja saada ymmärrystä mieluummin valittaviksi kuin hopeaksi!

Apostolien teot 7:22 Ja Moses oppi kaiken egyptiläisten viisauden ja oli sanoilla ja teoilla mahtava.

Daniel 1: 17-19 XNUMX Näistä neljästä lapsesta Jumala antoi heille tietoa ja taitoja kaikessa oppimisessa ja viisaudessa. Ja Danielilla oli ymmärrys kaikissa visioissa ja unissa. Nyt niiden päivien lopussa, jotka kuningas oli käskenyt tuoda heidät sisään, eunukkien ruhtinas toi heidät Nebukadnetsarille. Ja kuningas puhui heidän kanssaan; ja heidän joukostaan ​​ei löytynyt yhtäkään kuin Daniel, Hanania, Mishael ja Azaria: siksi he seisoivat kuninkaan edessä.

John 7:15 Ja juutalaiset ihmettelivät sanoen: "Kuinka tietää tämä ihmisen kirjeet enkä ole koskaan oppinut?"

Apostolien teot 26:24 Ja kuin hän näin puhui itsestään, Festus sanoi kovalla äänellä: Paavali, olet vieressäsi; paljon oppiminen tekee sinusta vihaisen.

Sananlaskujen 9: 9 Ohjaa viisaalle miehelle, ja hän tulee vielä viisaammaksi: opeta oikeudenmukaista miestä, ja hän oppii lisäämään.

Galatians 1:12 Sillä minä en ole sitä vastaanottanut ihmiseltä, eikä minua opetettu, vaan Jeesuksen Kristuksen ilmoituksen kautta.

Sananlaskujen 18: 2 Tyhmällä ei ole iloa ymmärryksestä, mutta hänen sydämensä voi löytää itsensä.

Romans 12: 2 Ja älä sopeutua tähän maailmaan; vaan muuttu mielesi uudistamisella, että pystyt todistamaan, mikä on Jumalan hyvä ja hyväksyttävä ja täydellinen tahto.

Colossians 2: 8 Varo, etteivät kukaan pilaa sinua filosofian ja turhaan petoksen kautta, ihmisten perinteen, maailman alkeisuuden eikä Kristuksen jälkeen.

Philippians 4: 9 XNUMX Tehkää ne, jotka olette oppineet ja saaneet, kuulleet ja nähneet minussa; ja rauhan Jumala on teidän kanssanne.

Psalms 25: 5 Johda minut totuuteen ja opeta minua; sillä sinä olet minun autuuteni Jumala; odotan sinua koko päivän.

Sananlaskut 4:11 Olen opettanut sinulle viisauden tavalla; Olen johtanut sinut oikeille poluille.

Matthew 11:29 Ota minun ikeeni päällesi ja oppi minulta; sillä minä olen nöyrä ja sydämeltään nöyrä, ja te löydätte sielullesi levon.

Matthew 28: 19-20 XNUMX Menkää siis ja opettakaa kaikkia kansoja kastelemalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä: Opettamalla heitä seuraamaan kaikkea, mitä minä olen sinulle käskenyt: ja katso , Olen kanssasi aina, aina maailman loppuun saakka. Aamen.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Edellinen artikkeliRaamatun jakeet voitosta
Seuraava artikkeliRukousrukous kirkon vanhimmille
Nimeni on pastori Ikechukwu Chinedum, olen Jumalan mies, joka on intohimoisesti Jumalan muutoksesta viimeisinä päivinä. Uskon, että Jumala on valtuuttanut jokaisen uskovan omituisella armon järjestyksellä ilmaisemaan Pyhän Hengen voiman. Uskon, ettei paholainen saa sortaa ketään kristittyä, meillä on voima elää ja kävellä vallitsevana rukousten ja sanan kautta. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja, voit ottaa yhteyttä minuun osoitteessa chinedumadmob@gmail.com tai keskustella minua WhatsApp And Telegram -palvelussa numerossa +2347032533703. Haluan myös kutsua sinut liittymään voimakkaaseen 24 tunnin rukousryhmäämme sähkeellä. Napsauta tätä linkkiä liittyäksesi nyt, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Jumala siunatkoon sinua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.