Rukousrukoukset Raamatun jakeissa

2
2786

Tänään käsittelemme rukouksenlukijapisteitä Raamatun jakeilla. Rukouspalvelu, toisin kuin muut rukousmuodot, tehdään Jumalalle toisen henkilön puolesta. Useimmissa tapauksissa voi olla, että toinen henkilö on heikko rukouksissa, tai tunnet vain olevansa velkaa jollekin toiselle jumalanpalveluksessa aivan kuten kirkko teki apostoli Pietarille, kun hänet heitettiin vankilaan.

Vanhoina aikoina pappi toimii välittäjänä ihmisten ja Jumalan välillä. He seisovat aukossa ihmisten edessä Jumalan edessä ja neuvottelevat ihmisten puolesta Jumalasta. Esirukouksen voimaa ei voida yliarvioida, koska se voi muuttaa Jumalan sydäntä tietystä aiheesta tai ihmisistä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Vetoamalla pyhistä kirjoituksista voimme kaikki todistaa, että Jumalan alkuperäinen suunnitelma oli tuhota koko Sodoman ja Gomorran kaupunki säästämättä yhtä sielua. Jumalalle jokainen kaupungissa oleskeleva oli kauhea, ja Jumala päätti tuhota kaupungin lähettämällä eräät arkkienkelit kaupunkiin tuhoamaan sen.
Abraham pystyi kuitenkin ostamaan aikaa veljelleen Lotille ja hänen perheelleen esirukouksella. Jumala sanoi, pitäisinkö piilottaa mitä olen tekemässä Abrahamilta? Tämä kuvaa sitä, missä määrin Aabrahamin ja Jumalan suhde oli ollut ylivoimainen. Abraham käytti hyväkseen mahdollisuuksiaan ja esiintyi Sodoman ja Gomorran puolesta. Hän kysyi Jumalalta, tuhoako hän edelleen kaupungin, jos vain viisikymmentä vanhurskasta on, ja Jumala sanoi säästävänsä koko kaupunkia, jos hän löytää vain viisikymmentä vanhurskasta.

Abraham meni vielä pidemmälle ja kiinni, kunnes sai vain kymmenen ihmistä, ja Jumala taas lupasi olla tuhoamatta kaupunkia, vaikka hän löytää vain kymmenen vanhurskaa ihmistä. Oletetaan, että yksi ihminen voi seisoa aukossa koko kansakunnan puolesta, mikä osoittaa, että Jumala tarvitsee ihmisiä aina seisomaan aukkoon muiden puolesta. Rukousrukous pelasti apostoli Pietarin mahdollisesta teloituksesta. Jopa Pietari oli antanut ja valmistautunut kuolemaan; Raamattu kuitenkin kirjoitti, että kirkko rukoili kiihkeästi hänen puolestaan, ja Jumala vastasi.

Samoin elämässämme meidän on myös muistettava muille niin paljon kuin he meille meille. Meidän on haastateltava kansallisemme puolesta, pidätettävä johtajamme puolesta, seurakunnan puolesta, pidättävä perheidemme ja ystävien puolesta. Esirukouksessa on voimaa. Olemme laatineet luettelon esirukouspisteistä raamatun jakeilla päivittäisten tarpeidemme auttamiseksi.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Rukouspisteet

Isä Herra, rukoilen jokaisen miehen ja naisen puolesta, jota paholainen kiusaa, määrän, että nouset nyt heidän puolestaan ​​ja pelastat heidät Jeesuksen nimessä. Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä laitan kaikki, jotka haluavat pelastuksen kaikista pahoista tavoista, synnistä tai haitallisista riippuvuuksista. Päätän, että armon taivas avautuu heidän puolestaan, ja he löytävät armon Jeesuksen nimessä.
Philippians 1:19 Sillä minä tiedän, että tämä kääntyy pelastukseksi rukoukseesi ja Jeesuksen Kristuksen Hengen antamisen kautta.

Herra Jeesus, sitoudun sinun käsiisi jokaisen miehen ja naisen, joka haluaa ihmeellisen paranemisen sairaudesta. Sillä on kirjoitettu, että Hänen raitojaan me parannamme. Taivaan viranomaiset päättävät, että Jumala parantaa heidän parannuksensa Jeesuksen nimessä. Vastustan kaikkia valtoja, jotka ovat luvanneet, että he eivät koskaan tee sitä siitä sairaudesta. Tuhoan sellaiset voimat Jeesuksen nimessä.

Herra Jeesus, teille, on kärsinyt tuskaa ja niin, että voimme nauttia, ja Raamattu ilmoitti, että Jumala huolehtii kaikista tarpeistamme rikkautensa mukaisesti kunniassaan kunniassaan Kristuksen Jeesuksen kautta. Rukoilen jokaisesta puutteellisesta miehestä ja naisesta. Päätän, että Jumala huolehtii heistä Jeesuksen nimessä. Päätän, että se yksi avustaja, jota heidän elämänsä tarvitsee voidakseen kokea käänteen Jumalan ympärille, tuo tuo auttaja heidän tiensä eteen Jeesuksen nimessä.
Philippians 4:19 XNUMX Mutta minun Jumalani huolehtii kaikesta tarpeestasi rikkauden mukaan kunniassaan Kristuksella Jeesuksella.

Herra Jumala, sitoudumme rakkaaseemme maahan Nigeriamme käsiisi. Kutsun rukoukseni tämän suuren kansakunnan johtajille. Otamme lohdutusta sanassasi, joka saa meidät ymmärtämään, että ihmisen ja kuninkaan sydän on käsissäsi, ja sinä ohjaat sitä kuin vesien virtausta. Sitoudun johtajamme käsiisi. Rukoilen, että annat heille sydämen rakastaa kansaansa. Armo, että he tekevät oikein, rukoilen, että annat sen heille Jeesuksen nimessä.
Psalms 122: 6 Rukoile Jerusalemin rauhan puolesta: he rakastavat sinua rakastavia.

Rukoilen myös maamme (mainitse maasi) talouden puolesta. Olemme kuulleet niin paljon tarinoita siitä, kuinka hyvä talous oli ennen, mutta yhtäkkiä hyvistä aikoista tuli historia, joka jakautuu epämiellyttävään tilanteeseemme. Sillä pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että kun Herra palauttaa Siionin vangin, he olivat kuin unelmoivia. Herra, rukoilen, että palautat tämän maan omaisuuden. Jokainen mies ja nainen, joka on istunut tämän maan omaisuudessa, tai kuka tahansa, joka on ottanut omaisuuden yksin itselleen, päästan, että Kaikkivaltiaan Jumalan tuli kuluttaa heidät ja vapauttaa omaisuuden takaisin kansalle Jeesuksen nimessä.

Sitoudumme kansamme käsiisi, lordi Jeesus, vaikka koko maailma jatkaisi taistelua tämän ruman pandemian varalta. Herra, annan päätöksen, että pysyvä ratkaisu Covid-19: n leviämiseen etenee Jeesuksen nimessä. Koko maailman puolesta päätämme, että rokote tulee nopeasti Jeesuksen nimessä.
2 Chronicles 7:14 Jos minun kansani, jota minun nimeltäni kutsutaan, nöyrtyy ja rukoilee, etsivät kasvoni ja kääntyvät pahoilta teiltä; niin minä kuulen taivaasta ja annan heidän syntinsä anteeksi ja parannan heidän maansa.
Herra Jeesus, rukoilen kirkon puolesta, että pidät heitä jatkuvasti uskossa Jeesuksen nimessä. Aivan kuten Kristus on sanonut, että minä rakennan tämän kallion päälle kirkkoni, ja helvetin portti ei saa hallita sitä. Herra Jeesus, rukoilemme, että älä anna kirkon epäonnistua Jeesuksen nimessä toiseen tulemiseen asti.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Mainokset

2-HUOMAUTUKSET

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän