Hengellinen sodankäynnin rukoukset mielen puolesta

0
2959

Tänään käsittelemme mielen henkisiä sodankäynnin rukouksia. Ihmisen mielessä on paljon ajatuksia, ja nuo ajatukset kääntyvät hahmoksi, jonka miehet esittävät. Ei ole mitään toimintaa tai laiminlyöntiä, jonka ihminen ryhtyy käsittelemättä ajatusta siitä ensin mielestä. Jos paholainen haluaa omistaa miehen, hän vangitsee sellaisen mielen. Kun mieli on miehitetty, ihmisestä tulee paholaisen saalis.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Ei ihme, että Sananlaskujen 4:23 kirjan pyhät kirjoitukset pitävät sydämesi kaikella ahkeruudella; sillä siitä ovat elämän kysymyksiä. Kaikki, mitä näytämme, alkaa mielestä. Viime aikoina olemme lukeneet sarjan uutisia miehistä, jotka raiskaavat pieniä tyttöjä, tappavat toisiaan raharituaaleista ja kaikista muista huonoista olennoista. Mies, joka raiskasi nuoren tytön, ei vain noussut eräänä päivänä ja pakotti itsensä köyhän viattoman tytön kimppuun. Hänellä on ollut ajatus siitä mielessään kauan.

Jumala ymmärtää mielen voiman, siksi hän neuvoi, että meidän tulisi ohjata sydäntämme kaikella ahkeruudella, koska siitä virtaa elämän aiheet. Meidän on suojattava mielemme paholaisen saastumiselta.
Jos paholainen onnistuu saastuttamaan mielemme kristittyinä, olemme siinä. Meidän on opittava ohjaamaan mielemme Jumalan sanalla ja hengellä, jotta paholainen ei voisi ottaa sitä haltuunsa. Olemme laatineet luettelon mielissämme olevista henkisen sodankäynnin rukouksista. Ne auttavat ohjaamaan ajatuksiamme paholaisen manipulointia vastaan.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Rukouspisteet

 • Herra Jumala, tulen tänä päivänä edessäsi, pyydän sydämeni hengellistä voimaa. Haluan, että sydämestäni tulee pieni työkalu paholaisen käsissä. En halua, että paholainen manipuloi sydäntäni jatkuvasti. Rukoilen, että sanasi valo kirkastaa sydämeni kanavaa, ja se tekee siitä mahdottomaksi paholaisen manipulaatioille Jeesuksen nimessä.
 • Herra Jeesus, pyhien kirjoitusten mukaan Herran pelko on viisauden alku. Herra, rukoilen, että luot sydämessäsi pelosi, saa minut pelkäämään Herraa ja saa minut muuttumaan valtavana voimana paholaisen manipulointiin Jeesuksen nimessä.
 • Vastustan kaikkia demonisia manipulointeja, jotka saattavat haluta ottaa mielen haltuunsa. Opastan mieleni Jeesuksen arvokkaalla verellä. Kieltäydyin menettämästä mieleni paholaisen viekkaaseen manipulointiin. Herra Jeesus, rukoilen voimastasi ja viisaudestasi tunnistaa perkeleen teot. En kieltäydy olemasta paholaisen saalista. Nostan itseni jokaisen kiusauksen ja paholaisen yläpuolelle saadakseni mieleni saastuneeksi Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen saatanallinen esityslista, joka haluaa käsitellä mieleni, peruutetaan Jeesuksen nimessä. Omistan ajatukseni, tunteeni ja teoni Kaikkivaltias Jumalalle. Vastustan kaikkia pahoja ajatuksia Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, jokainen himon tunne kuluu tulen kautta Jeesuksen nimessä. Jokainen liha ja mielen halu, Herra, tuhoan heidät Jeesuksen arvokkaassa veressä olevalla voimalla.
 • Tästä eteenpäin, myös vaikeuksissa ja ahdistuksissa, olen vahva. Kieltäydyn häpeämättä kumartamasta vihollisen painostusta. Tästä eteenpäin ilmoitan hallitsevani kaikki mielen heikkoudet Jeesuksen nimessä.
 • Isä lordi, pyydän, että otat hallussaan mielen, hengen ja ruumiin. Pyydän, että otat täyden hallinnan koko olemukselleni Jeesuksen nimessä. Herra Jeesus, minä annan sinulle elämäni, mieleni ja sieluni, ole sydämeni hallitsija, ole sielun kuningas ja pelasta minut pahojen ajatusten tuhoilta Jeesuksen nimessä.
 • Lisään henkistä herkkyyttäni. Lisään henkistä valppautta voimallasi ja nimelläsi. Päätän, että olen tarpeeksi herkkä tunnistamaan paholaisen paheet. Raamattu on varoittanut meitä olemasta tietämättömiä paholaisen laitteista. Pyydän riittävästi hengellistä herkkyyttä, jotta voin tunnistaa paholaisen manipuloinnin.
  Herra, rukoilen pyhän hengen ja voiman puolesta. Aivan kuten vanhoina päivinä, heidän mielensä tuli vahvaksi sinulle, Herra. Rukoilen, että teet samassa suhteessa sydämestäsi vahvan ja kiihkeän paholaista vastaan. Rukoilen pyhän henkesi puolesta, joka aina kiihdyttää kuolevaista ruumiini. Rukoilen, että annat minulle Jeesuksen nimessä.
 • Isä Herra, rukoilen, että autat minua myös vaikeuksien ja vaikeuksien hetkissä heittämään toivoni sinuun ja luottamaan sinuun. Armo jatkuvasti tehdä oikeita asioita, jotka kunnioittavat Isää eikä paholaista, Herra, anna se minulle Jeesuksen nimessä.
 • Herra, ilmoitan sydämeni ja mieleni omistavan Kristuksen Jeesuksen. Tästä eteenpäin henkeni ja sanani, ja ajatukseni on Herra. En kieltäydy antamasta mitään muuta mielessämme, kaikki ajatukseni ja ilmaukseni ovat sinulle, lordi Jeesus. Torjun kaikki negatiiviset ajatukset, jotka saattavat haluta löytää tien sydämeeni. Tuhoan kaikki negatiiviset ajatukset Jehovan tulella Jeesuksen nimessä.
 • Jokainen ajatus, joka johtaa minut syntiin ihmistä ja Jumalaa vastaan, kieltäydyn päästämästä sitä sydämeeni. Herran pelko on nyt uusi linnoitus. Ilmoitan vapauteni pahoista ajatuksista ja pyrkimyksistä. Päätän, että olen vapaa Jeesuksen nimessä.
 • Kaikkivaltiaan Jumalan voima varjoaa elämäsi ja paljastaa sinulle vihollisen manipuloinnin. Päätän, että Jumala antaa sen sinulle Jeesuksen nimessä.

Tilaa ystävällisesti YouTube-kanavamme nähdäksesi päivittäin tehokkaita rukousvideoita

Mainokset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Anna nimesi tähän